PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

moim zdaniem najlepsza jest Shannon a najgorsza Sun

ocenił(a) serial na 8
patryk_25

Sorki, ale po co taki temat? Wystarczy, że jest jeden, gdzie można wymienić najgorszego rozbtka wyspy. Tam możecie wymieniać swoje opinie.

ocenił(a) serial na 8
patryk_25

Shannon była jak coś...ale najlepsza Kate i tak.:D

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

najlepsza to jest Ana-Lucia z 2 serii, hmmm a najgorsza to chyba Claire

Novy

Wiadome że kate. shannon była nawet ładna ale głupia księżniczka a kate super laska potrafi tropić i potrafi zdabać sama osiebie.Njagorsza sun lub cliare.

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Najlepsza to oczywiście Kate... a co do najgorszej, to na początku powiedziałabym, że Shannon (ale po śmierci Boona zaczęła się zmieniać na dobre, a przynajmniej przestała być taką Księżniczką), potem zastanawiałabym się na Claire, bo moim zdaniem odkąd urodziła dzidziusia to stała się przewrażliwiona na jego punkcie, a Sun jak Sun taka trochę dziwna ale jest wporządku...

Krywolcia

Mi sie jakoś wydaje że kate bez tapety(makijażu)wygląda lepiej.Zresztą u jacka i tak już niemasz teraz szans

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Mi się wydaje, że najlepsza jest Kate a najgorsza sun

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

według mnie to najfajniejszą dziewczyną jest Sun a najgłubszą jest Shannon
i bardzo dobrze że już jej niema na wyspie..

pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga:)

patryk_25

NAJLEPSZA - Kate
NAJGORSZA- Claire
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

Najlepsza jest Shannon (ładna, w drugiej seri była moją lubioną postacią do czasu aż....) i Sun (jedyny rozbitek, który ma czyste sumienie- nic złego nie zrobiła) najgorsza Ana Lucia (za to co zrobiła Shannon (łechehehe) wredziol jeden :/)

darekeemuu

to że ana zabiła shanon to był przypadek teraz jack sie aną zaopoiekuje

patryk_25

wydaje mi się że najlepsza jest bezwzględnie Kate, a najgorsza Ana-Lucia.

Ineth

Claire - ładna jest + boski akcent :D

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

Według mnie najgorsza jest Kate- wszędzie pcha te swoje dupsko, wiecznie niezdecydowana, wielce szlachetna i dobra( fuj).
Najlepszą jest Sun- fajna babka, zawsze oddana swojemu mężowi chwała jej za cierpliwość
Ana-Lucia- nie lubiłam jej na początku, ale po obejrzeniu 12 odcinków 2 serii, zaczynam ją rozumieć (częściowo),

galadriela

Przecież kate jest najpiękniejsza moim zdaniem. No ma problem ze sobą niemoże wyrać jednego jack lub sawyer.hmm.....

Logan_15

claire jest teraz przwdwrażliwiona na punkcie dziecka wszystko ją drażni sun jest najmilsza ale brakuje jej piątej klapki.

Logan_15

wedlug mnie najlepsza jest Kate, chociaz chwilami mnie denerwuje. Nienawidze za to Any Lucii !!!! Gdybym byla rozbitkiem na tej wyspie to nie męczylabym sie z nią tylko bym ją zabiła i po sprawie. Lubie tez Claire, i pomimo ze odkąd ma swojego kochanego dzidziusia stała sie troche przewrazliwiona to jednak nadal jest fajna. Ma świetny akcent.

ocenił(a) serial na 10
Keira_3

lubie sun nie wiem why ale tak jakos:) moze dlatego ze brakowalo by bez niej kogos delikatnego pomocnego a poza tym ona jest moim zdaneim ladna (chyba jeszcze niekt sie ze mna co do tego nie zgodzil:D) nie przepadam za Shannon i Claire
a co do Kate jest OK;)

ocenił(a) serial na 9
BEZnickowaGIRL

ja lubie Claire , ja bym sie zastanawiała czy ona jest normalna gdyby nie była przewrzaliwiona przeciesz ciagle coś im zagraża a ona nie moze martwic sie tylko o siebie jak wiekszosc tylko ma dziecko . sama bym sie podobnie zachowywała ... albo dawno bym zeswirowała
ogólnie wszystkie bohaterki lost lubie jedne mniej drugie bardziej ale nie jest tak ze nie lubie zadnej

ocenił(a) serial na 8
Logan_15

Ale jak sam powiedziałeś to np. "sun jest najmilsza ale brakuje jej piątej klapki", to jest twoja opinia, czyli -) "twoim zdaniem", a to oznacza, iż nie każdy myśli tak jak ty!!
Ja osobiście bardzo lubię Claire i Sun, i nie uważam, że brakuje im jakiś "klapek", chyba miałeś na mysli "klepki":). Gdybym była na miejscu Claire to zachowywałabym się tak samo, bo w końcu to jest dziecko, na które długo czekała i wiele dla niego przeszła. Więc nic w tym dziwnego, że zachowuje się tak, a nie inaczej. A poza tym jest na niebezpiecznej wyspie, na której nawet dorośli się boją o siebie, a co dopiero mówić o takim maleństwie.

ocenił(a) serial na 8
California

Oczywiście moje wypowiedzi są kierowane do Logana:)
Pozdro:]

ocenił(a) serial na 9
California

zgadzam się w 100% z Ashley każda z tych kobiet jest inna , gdzie indziej sie wychowała i równie miała problemy to je ukształtowało zreszta co to byłby za serial gdyby antej wyspie była banda ideałów w stylu Jacka
chciałabym zaznaczyc że to nie est temat która laska jest najładniejsza czy najbardziej seksy wiec wiec napisanei ze najlepsza jest Kate bo jest najładniesza jest delikatnie mówiąc ograniczone

ocenił(a) serial na 9
Bene

ps. chyba że to są wybory miss wyspy 2006 ;)

ocenił(a) serial na 10
Bene

Odtwórczyni roli Claire jest ogólnie dobrą aktorką, ale ta postać w ogóle mi się nie podoba. Zresztą...wszystko co związane z nią kręci się wokół dziecka. To zrobiło się troche nudne. Najlepsza? Hmmm..jako postać to chyba Kate. Ma w sumie ciekawą przeszłość,udziela się na wyspie.

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

Sun jest spox, gdyby nie ona to twoja Shannon by sie udusiła, już nie pamiętasz?
Najgorsza jest Ana Lucia po pierwszych 4 odcinkach z nią nie nawidzę jej, gnida, uważa się za jakąś najważniejszą, na na miejscu Saida to bym jej z prawego sierpowego, niech no ona tylko Sawyera udeży :P
obiecał jej za to śmierć heh.
hmm a "najlepsza" ? Chyba właśnie Sun xP
Shannon to niudacznica Boon miał rację.

ocenił(a) serial na 10
midettt

Najlepsza je Ana-Lucia a najgorsza Claire:)

Pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga :)

użytkownik usunięty
NaShI

Najlepsza jest KATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najgorsza Anna Lucia !!!!!!!!!
przepraszam, emocje mnie poniosły ....

NaShI

Czy to prawda że Ana Lucia zabiła Shannon?? Jak do tego doszło?? Jeśli to prawda to znienawidze Anę Lucie ...

ocenił(a) serial na 8
Peyton_3

Tak, Ana-Lucia Cortez zabiła Shannon. Oni (Ana, pan Eko i spółka) szli z rannym Sawyer'em, Michael'em i Jin'em do ich obozu na plaży. Nagle w dżungli usłyszeli szepty innych i zaczął lać deszcz. Wtedy podczas ucieczki Ana-Lucia zastrzeliła Shannon (ponieważ myślała, że Shannon to "inna"), która wyruszyła na poszukiwania Walta.
Więcej nie będę streszczać, choć i tak skróciłam to wydarzenie najbardziej jak się dało, tak żeby ktoś zrozumiał o co tam chodziło:) Jeśli chcesz konkretnie widzieć odcinek ze śmiercią Shannon to obejrzyj 6 odcinek (Collision) 2 serii.
Pozdro:)

ocenił(a) serial na 8
Peyton_3

Tak, Ana-Lucia Cortez zabiła Shannon. Oni (Ana, pan Eko i spółka) szli z rannym Sawyer'em, Michael'em i Jin'em do ich obozu na plaży. Nagle w dżungli usłyszeli szepty innych i zaczął lać deszcz. Wtedy podczas ucieczki Ana-Lucia zastrzeliła Shannon (ponieważ myślała, że Shannon to "inna"), która wyruszyła na poszukiwania Walta.
Więcej nie będę streszczać, choć i tak skróciłam to wydarzenie najbardziej jak się dało, tak żeby ktoś zrozumiał o co tam chodziło:) Jeśli chcesz konkretnie widzieć odcinek ze śmiercią Shannon to obejrzyj 6 odcinek (Collision) 2 serii.
Pozdro:)

ocenił(a) serial na 8
California

Sorry!! 6 odcinek drugiego sezonu to Abandoned, a 8 odcinek drugiego sezonu to właśnie Collision:)

California

Wielkie dzięki!!! Włąśnie zaczęłam ściaągać drugę serię. Szkoda, jako jedna z nielicznych lubiłam Shannon, a o tej Anie Lucii jak i o samej aktorce jeszcze nic dobrego nie slyszalam;/

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

A nik nie wspomina o Libby i innych :). Ja lubie tą czarną typiare która rozmawiała kiedys z Charlim. Powinna im pomagać. To taki "dobry duch"

ocenił(a) serial na 10
Iranzilla

A która to ta "czarna typiara"?? Czy chodzi ci o Ane-Lucie?? Czy o kogoś innego? A co do Libby to bardzo ją lubię. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
galadriela

wlasnie obejrzalam 8 odc II serii i jak Ana-Lucia strasznie mnie wkurza ... jakby byla niewiadomo kim,,, gorzej niz Jack:P niedzwiadek moglby ja zjesc:P albo Inni sie nia zajac:P ,,, lubie Sun,,, jest okey... ostoja,pozdrawiam:P

ocenił(a) serial na 8
pati_17

Ja też strasznie nie lubię tej Any-Lucii, no ale cóż zrobić. Czytałam, że mają ją uśmiercić za kłopoty, które sprawia na planie itd. Naprawdę nie będzie mi jej ani trochę szkoda:) Wiem, jestem okrutna:P Pozdrawiam:-)