PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

tak jak w temacie. kto wedlug was najgorzej skonczyl? (nie patrząc na to co sie stało po ich
śmierci) Moje typy to: John Locke i Said Jarrah

ocenił(a) serial na 10
madzia818

Mi najbardziej było szkoda Sayid'a

ocenił(a) serial na 10
madzia818

Zdecydowanie John Locke ,skończył tragicznie ,a mogło być tak pięknie :)

użytkownik usunięty
madzia818

Według mnie John...

ocenił(a) serial na 10
madzia818

jak dla mnie Charlie.. jak on mógł, jak on śmiał zamknąć te drzwi za sb ! przeżyłam wtedy dramat jako małe dziecko w ciszy oglądające kiedyś 'lost' jako mój pierwszy ulubiony serial z dzieciństwa..

ocenił(a) serial na 10
madzia818

Arzt heh...

ocenił(a) serial na 10
Programista_filmweb

w sumie to wolałbym być rozerwany dynamitem niż zakopany żywcem tak jak nikki & paulo ;-]

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Zanim zdążyłem doczytać do tego miejsca, gdzie to wpisałeś - pomyślałem o tym samym!

ocenił(a) serial na 9
madzia818

Jack...

ocenił(a) serial na 10
madzia818

najgorzej skończył Hurley, gdzie on znajdzie tyle żarcia jakby mu przyszło tak długo rządzić wyspą jak Jacobowi ;) chyba że paczki od Dharmy będą ciągle przylatywać :P

Odwracając kota ogonem, najlepiej skończył Ben. Po tych jego wszystkich zabójstwach (Locke i inni), intrygach, manipulacjach i kłamstwach powinien skończyć w piachu a nie dostać ciepłą posadke u boku Hurleya

ocenił(a) serial na 10
vebbo

Hurley bardzo krótko rządził wyspą, zmienił go później Walt.

aqu32

Gdzie o tym mozna poczytac?

ocenił(a) serial na 10
JanWtorek

http://www.youtube.com/watch?v=kH0P-CA7ntE
to oficjalny epilog, jeśli koniecznie potrzebujesz z napisami to musisz szukać gdzieś na torrentach

aqu32

jak to Walt ale w finale a jestem świeżo po nim nie było ujęte ze walt zajał miejsce Hurleya

scorpio2803

W 12 minutowym epilogu

selden

Dzieki własnie znalazłem i juz Sciagam :)