PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

lost

ocenił(a) serial na 10

siema ludziska jak tam u was 14 odc. bo mi sie juz konczy sciagac
ps. cos czuje ze bedą jaja w tym odcinku

ocenił(a) serial na 9
gorgeouss

Mi prawie też sie ściągnął. A tak z ciekawości przez co ściągasz?

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Mi też porawie kończy ściagać. Też czuje że coś bedzie. Ściągam przez torrenta.

ocenił(a) serial na 10
gorgeouss

no to ja właśnie dodałam do ściągania wooolniuśko idzie. Dobijający jest fakt, ze piętnasty (ostatni z tego sezonu!!!!) odcinek bedzie dopiero w marcu :( no nie wyrobię ;)

ocenił(a) serial na 10
Zielona_5

eee?skad wiesz ze 15 odcinek to bedzie ostatni z tego sezonu?;/ tzn wiem ze jest 15 tytułow narazie ale...wydawalo mi sie ze przedluza.To znaczy ze kolejne beda w 3 serii? czy jak? jak masz jakies zrodlo dzie cos o tym pisza to odp :]

ocenił(a) serial na 10
saszul

How many episodes are there in Series 2?

"Are there also 24 episodes in series 2? —The preceding unsigned comment was added by VS24 (talk • contribs) January 24, 2006.

Not including the specials, there are expected to be 24 episodes. Jtrost 14:49, 24 January 2006 (UTC)
The producers said that there are going to be 24 hrs of Lost in total for this season. This means that there is 23 episodes including the 2 hr season finale. Heyer8472 20:04, 28 January 2006"

zrodlo:wikipedia.org

pozatym 15 odcinek normalnie planowo 22 lutego premiara w abc :)

ocenił(a) serial na 10
saszul

sezon telewizyjny w USA kończy sie w maju i wszystkie takie hity jak LOST ostatni odcinek mają w ostatnim tygodniu maja. a odcinek 15 będzie 1 marca.

ocenił(a) serial na 9
Zielona_5

Widac że zielona chce wprowadzic niepotrzebny szum albo jest totalnie zielona :)

ocenił(a) serial na 9
ludwisiu

Normalnie nie wiem kto Ci Zielona wcisnoł taki kit, albo gdzie Sama go znalazłaś, ale tak jak poprzednik pisał, kolejny odcinek Lost zostanie wyemiotwany 22 lutego.
I do jasnej cholery odcinków 2 serii bedzie 24, juz chyba kazdy to napisał, jesli nie to dowiedział sie o tym, bo praktycznie w kazdym temacie jest to napisane, większosć postów, Karwa Fa to zawiera.
A pozatym mnie najbardziej dobija fakt ze 2 seri zostanie zakończona na odcinku 5
Normalnie niemoge ostatnio i tak jak napisał jeszcze inny poprzednik, wparowałaś tu chyba, zeby tylko i wyłącznie siać zamęt :/
Ogolnie idź spać .... albo coś , heh