Odcinkow jak narazie wiadomo jest 13!!!! :) http://www.lost-tv.com (ta strona jest poswiecona serialowi i tam pisze ze narazie jest 13, 1 listopada puszczali odcinek 10 w usa,ja niedlugo bede 7 i 8 ogladac :DDD ) Pozdrawiam :)
dzisiaj na forum oficjalnej strony LOST czytalam ze jest 22. Co by sie zgadzało, bo są już dostępne fotki promujące odcinek 14 :). pozdrawiam
ja gdzies tam na jakims amerykanskim forum czytalem ze zapowiedz jest na 2 sezony... wiec odc. bedzie jeszcze sporo... biorac pod uwage sukces serialu to podejrzewam ze bedzie i wiecej niz 2 sezony ale z drugiej strony zeby nie zrobili z tego mody na sukces czyli 3500 odcinkow i nei wiadmo o co chodzi... klimacik serialu jest kozak wiec jak go utrzymaja i nei przesadza to bedzie jak dla mnie przynajmiej serial WSZECHCZASOW....;]
Podsumowywujac: odcinkow jest 25 (teoretycznie) + jeden specjalny pomiedzy 22 a 23 nazwany" the journey" [przypomnienie przed finalem]
Jest to oficjalna numeracja, tak naprawde tv AXN zlepila obie czesci Pilotu do jednego odcinka a ogolnie zrobiono tak samo z ostatnimi dwama czesciami Exodusa :-) [co daje 23 odcinki + special]
Pozdrawiam :)
PS
A tak - druga seria to juz pewniak [a czego innego sie spodziewaliscie po takim sukcesie serialu?! :P]
no właśnie a teraz na sieci pojawiły się specjalne bonusiki LOSTU:
1. Lost_s01_Flashbacks_Charlie.[A l]
2. Lost_s01_Flashbacks_Claire.[Al ]
3. Lost_s01_Flashbacks_Kate.[Al]
4. Lost_s01_Flashbacks_Shannon_Bo one.[Al]
właśnie właśnie... ja też poproszę :D
najlepiej link ed2k ;-) [moja gaduła: 5173696]
Z góry dziekuje za odpowiedzi :-)
Znalazłem już takie odcinki:
Lost_s01_Flashbacks_Charlie.[A l]
Lost_s01_Flashbacks_Claire.[Al ]
Lost_s01_Flashbacks_Kate.[Al]
Lost_s01_Flashbacks_Locke.[Al]
Lost_s01_Flashbacks_Michael_Wa lt.[Al]
Lost_s01_Flashbacks_Sayid.[Al]
Lost_s01_Flashbacks_Shannon_Bo one.[Al]
Lost_s01_Flashbacks_Sun_Jin.[A l]
Ja ściągam z Torrenta, ale jak ktoś nie ma FIREWALLA to mogę podesłać przez gg (mój nr 4967646)
hmm...a moze stworzymy od razy liste chetnych na te odcinki :)
to wpisuje sie pierwsza: asia_no@interia.pl
Teraz ostatnio był Exodus 1... Będą jeszcze dwa albo połączone w jedną całość dwa kolejne Exodus... I to koniec pierwszej serii.
Nie dwa, tylko jeden połączony [dwugodzinny] - tak przynajmniej było na amerykańskiej stacji abc :-)
Pozdrawiam :-)
Maruda ;-)
Przeciez czytalam : "beda dwa lub jeden polaczony"
Wiec tylko upewniłam ze raczej na 100 % bedzie jeden :P
Pozdrawiam :-)
Czyli skoro wczoraj na AXN było tak:
21:00 - LOST - Exodus cz.2 (I.24)
22:00 - LOST - Exodus cz.3 (I.25)
...to znaczy że to już było koniec? :-(
Ale to tak się nijak skończyło!
Odcinkow jest 25.Goraco polecam w szczegolnosci 2 sezon ktory pojawi sie niedlugo w AXN.Pozdrawiam. Waldek
Na AXNie to sobie jeszcze troche poczekasz na LOSTa bo z tego co czytalem na stronkach amerykanskich to premiera 2 serii jest planowana dopiero na koniec wakacji-poczatkiem jesieni, ale to i tak dopiero bedzie wtedy puszczane na abc a zanim axn to wykupi to troche potrwa.Jak narazie na abc leca od 2 tygodni powtorki 1 serii.
Pozdro