PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

odc 13

ocenił(a) serial na 10

hmmm obejrzalem sobie ten odcinek przed dwoma godzinami, no nawet nawet :) wydaje mi sie ze po tym odcinku moga spasc notowania sawyera, lub moga wzrosnac ale w to watpie. I tak z drugiej serii najlepszymi odcinkami byly 7 i 10, ten moze byc na 3 miejscu (przynajmniej u mnie :)

ocenił(a) serial na 10
Novy

No to i tak wysoko go oceniasz wg. mnie był to jeden ze słabszych odcinków (może dlatego że za dużo o nim wiedziałem). U mnie Sawyer pogorszył swoje notowania, nigdy za nim nie przepadałem, ale tera go po prostu nie lubie. IMO odcinek lepszy od 12 ale znacznie gorszy od 1, 2, 11.

ocenił(a) serial na 9
Novy

Sojer jak Sojer... nigdy go nie lubiłem... ale Czarli :( o niego bym sie bał bo troche dupkowaty sie robi :(

ocenił(a) serial na 10
Novy

Sawyer mnie rozczarował, mógł "przejść" na dobrą stronę, nawet zaczął być całkiem miły, ale coś w niego znowu wstąpiło. Kate miała racje z tym że chce aby ludzie go nienawidzili, nie wiem tylko dlaczego. Ale najbardziej rozczarował mnie Charli, zawsze był dobry (pomijając porwanie dziecka, bo zrobił to w dobrej wierze) a teraz coś takiego. Co się do cholery dzieje na tej wyspie? Pozdrawiam.

galadriela

Ja dopiero jeszcze ściągam mam dopiero 6 % do niedzieli chyba ściągne.a co do odcinka to jeśli sawyer znowu stał sie wredny to kste chyba nie poleciała do jacka?????Co było wogóle z jackiem i aną jakies potępy???

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

Postępy.... hmmmm, jeśli postępami nazwać to, że coraz bardziej nie wie czego chce, to tak.... postępy są.
A tak na poważnie, chyba polubił to, że dyryguje innymi. Saywer mu się sprzeciwił. A Charlie to już wogole przeszedł samego siebie. Sam zobaczysz :)

Chmielu_4

Szybko to ja tego niezobacze. Kate wcale już sie nieprzejmuje jackiem??????

Logan_15

Saywer sie postawił mu????ciulamli sie!!!!!???????Pewno kate ucieszona że ma takiego mena heh

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

Nie pytaj bo i tak Ci nie powiem więcej, nie bede Ci psuł zabawy :)
Nie ciulali sie :), a Kate olewa narazie Jacka

Miałem nic nie mówieć Heheheehe.....
Pozdrowienia !:)

Chmielu_4

Dobra niemów. Masz może link do zapowiedzi 14 odcinka????

ocenił(a) serial na 6
Logan_15

odc14 bedzie poswiecony Sayidowi. Co do Sawyera to wiadomo taki juz jest. Byl pol roku z babka i zabral jej 600k $ wiec jaki problem zeby wszystkim zabrac bron? Sawyer taki juz jest ale mysle ze jeszcze bedzie mial szanse zrobic cos dobrego.

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

A oczywiście, że mam :)
http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/eppromos/ep2x14promo-lg.zip [www.sparklies.org/~lisa ...]

Logan_15

wlasciwie to on nic zlego nie zrobil, wiec nie ma o czym gadac. wrecz przeciwnie da do myslenia jackowi, lockowi oraz innym

Chmielu_4

dopiero zobaczyłem 13 odcinek charlie naprawde przeszedł samego siebie żeby zrobić coś takiego sun.A było wyraźnie widać że kate zazdrosna o jacka.. a i niebyłbym pewnien czy przestanie zadawać sie z sawyerem.

użytkownik usunięty
Novy

dobry ten 13 odcinek , mi sie podobalo, wkoncu ich wychujal wszytskich. dobrze ze nie ma tego jebanego murzyna z tym waltem calym! lepiej mi sie oglada ten shit :) A teraz poczekam, nie bede ogladal dopuki sie nie nazbiera tak conajmniej z 2 odcinki bo dla mnie to za krotkie hehe

teraz pewnie sawyer jeszcze bardziej sie spodobał kate

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Widać, że nie oglądałeś. Kate, nadarła się na niego. Na jej miejscu to bym mu już nie ufała.

galadriela

No ale mam nadzieje że do jacka niewóróci????!!!!!!Ciekawe co sawyer takie zrobił kurde musz ściągnąć ale sie wlecze

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

A jak można wierzyć oszustowi? :| Mówi w oczy, że cie kocha a taki numer odstawia...

ocenił(a) serial na 10
Yoasia_4

Ale jak on to jej powiedział jakby odniechcenia "kocham cie bejbe" :) choc z drugiej strony moze i ja troche kochał,ale tygrys nigdy nie zmienia swoich prążków

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Przecież powiedział temu kolesiowi w barze, że nie okradnie jej, bo się w niej zadurzył, ale ten go zmusił i musiał to zrobić. A później stał i przez chwilę gapił się na ich wspólne zdjęcie. To wskazuje, że jednak coś do niej czuł, ale musiał to zrobić, bo inaczej oboje by zginęli, nie miał wyboru. Ale na wyspie miał wybór, mógł się zmienić jak reszta rozbitków, ale tego nie zrobił. Po głębokich przemyśleniach doszłam do wniosku, że mogłam przewidzieć, że wykręci jakiś numer, bo był jakoś nienaturalnie dobry, spokojny. Teraz trzeba mieć się na baczności i wszędzie wietrzyć podstęp. I wcale nie powiedział "kocham cię" od niechcenia, tylko z uczuciem- może to była tylko gra albo prawda, niewiadomo. Myślę, że Sawyer nie chce być zły, tylko weszło mu to w krew, i nie chce wyjść na mięczaka, sam rani ludzi, bo boi się, że ktoś go znowu zrani.

użytkownik usunięty
Novy

hehehe wez... juz sie nie przejmujcie tak tym sierialem, jest dobry ale rokowac kto bedize z kim to chyba jest nie na mijescu. dla mnie sojer moze byc z lokiem nawet :F pozdro dla wszystkich

heh pewno za niedługo kate i saywer t zrobią i bedą mieli dziecko....

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

weź już się uspokój ze swoimi durnymi tekstami....