PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Po obejrzeniu tego odcinka uważam, że laskę powinno się skazać się na śmierć poprzez zrzucenie na nią Hurley`a z jakiejś pokaźnej wysokości :))
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
salat

Bo ona to taki mutant jest rządzący światem i bijący Sawyer'a... założe śie ze Jakc z nią bedzie bo w sumie to się wcześniej znali... i wtedy Kate sie wkurzy i prześpi z Sawyerem..

ocenił(a) serial na 5
salat

Ja jej nie lubię bo zabiła Shannon -chociaż był to wypadek to i tak jej nie wybacze.

ocenił(a) serial na 10
salat

Nom ale Kate się będzie calowala z Jackiem w 9 odcinku 2 sezonu, a Sanoon byla fajna szkoda że ta Ana Lucia (czy jak to sie pisze) ja zabila:(wrrr. Ona jest dla mnie jakas dziwna:?

ocenił(a) serial na 10
Annie_Bunton

Ku*wa jego mać!!! To Shannon zginie??!! Bez niej to nie będzie to samo :( Biedny Sayid...A taka ładna z nich para :

ocenił(a) serial na 10
salat

Hej ludki w którym odcinku pojawi sie ta Ana jakaś tam?? Bo chyba jej narazie nie bylo. I w ogole kim ona jest?

ocenił(a) serial na 10
Lola

no ona wystąpiła w pierwszej serii jakos w jednym odcinku, a potem w drugiej serii występuje od trzeciego. Jest jakąś policjantką i jest o niej flashback w 8 odcinku drugiego sezonu. Straszna babka ale na pewno wykreują ją na ofiare losu i wszyscy przestaną jej nienawidzic

goha88

"Bo ona to taki mutant jest rządzący światem i bijący Sawyer'a" - buahahahahaahahaha :D. goha88@... szacuneczek dla Ciebie, normalnie KAPITALNE i trafione w 10tke stwierdzenie usmiałem się przed sylwestrową imprezką hehe. Pozdro dla wszystkich.
P.S. dajcie znać jak się pojawi lost 210 hdtv.avi :D

salat

A ja nawet lubię Ane-Lucie :). Taka zadziorna babka z niej :)

salat

Mam mieszane uczucia do tej postaci, ale jeśli scenarzyści połączą ja z Jackiem to normalnie ja chyba polubie :P Kto wie dlaczego to sie barzdzo cieszę :P

ocenił(a) serial na 8
olka_4

Czy ktoś wie ile odcinków ma sezon II??

Kristofer

SPOILER

Sawyer nie będzie z Kate. I to nie tylko dlatego, że ona nie będzie chciała. Więc muszę pożucić wasze nadzieje na temat kwadratu - Jack+Kate+Sawyer+Ana-Lucia

ocenił(a) serial na 10
flexia

A ciekawe skad Ty o tym wiesz kto z kim bedzie?
Tego chyba nie wie nikt - nawet tworcy serialu...
A fanfickow wszedzie pelno.

ocenił(a) serial na 10
Irulana

proponuje nie ufac flexi, ona ma smykałke do zmyslania :P

flexia

flexia ja już wymiękam z tymi twoimi teoriami...

ocenił(a) serial na 10
salat

Haha też jej nie lubię!
Za kogo ona w ogóle się uważa!!
Drugi Jack się znalazł :P.
No może o wiele gorszy :P.
Haha w ogóle nie lubię tej aktorki nawet twarz ma taką drapieżną wrr :P hehe :).
Ehhhh były plotki, że mieli ja wywalic, ale :

Prokuratura Los Angeles domaga się 18 miesięcy więzienia dla Michelle Rodriguez (Ana Lucia, 2 sezon) za złamanie warunków wyroku w zawieszeniu (jazda w grudniu pod wpływem alkoholu), który aktorka dostała w 2004 r. za DUI (kolejna jazda pod wpływem alkoholu) i wypadek samochody w 2003 r., z którego uciekła i nie zawiadomiła policji. Teraz prokuratura żąda dla aktorki 18 miesięcy więzienia.
Za to aktorka Cynthia Watros (Libby, 2 sezon) za to samo wykroczenie (jazda w grudniu pod wpływem alkoholu) stanie 12 stycznia przed sądem w Honolulu i przyzna się do winy i poniesie całą odpowiedzialność za swoje czyny.

Producenci "Zagubionych" w wywiadzie dla jakiejś gazety powiedzieli, że jeśli MR będzie musiała pójść do więzienia nie zostanie zwolniona z serialu, ale jej postać dostanie powód by zniknąć na dłużej z serialu.

Ciekawe jak ma zniknąc ja bym się tam nie męczyła z jej postacią i
Ja bym ją zastrzeliła przypadkowo jak ona zabiła Shannon !! =)))
albo bym ja utopiła hehe ! :D
Poprosiłabym Sayida, żeby ją storturował hahah ! =D

sevanna

o ja cie kręce, sevanna ale zapodałaś nowinki WOW !!. No to ja szczerze 3mam kciuki za prokurature w L.A i za to żeby Michelle Rodriguez (vel Ana Lucia) poszła za kratki. Wtedy może by jej troche dziewczęta tam nosa utarły i już by taka cwaniara z niej nie była :)). Przecież taką samą rólkę tuff girl miała w S.W.A.T (w ogóle żałuje że ten film oglądałem ech). A co do sposobu na zniknięcie z Any Lucii z LOST to hmm może by zapodać taki scenariusz, że " Hurley cierpi na zaparcia i prosi Jacka o pomoc. Ten daje mu super silny środek na przeczyszczenie lecz ostrzega że można brać tylko jedną tabletkę na dobę. Hurley nie słucha i pożera całą paczkę, budzi się w nocy biegnie do klopka. Myli go niestety w ciemnościach z namiotem Any Lucii, ale swoje robi :D. Rano Ana zostaje znaleziona uduszona w kilkunastu kilowej kupie". I taki koniec się jej należy. Wysyłam to do ABC :D. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
salat

Salat super, heheh dobre ;). Nie ma, co :P musimy zostać reżyserami hehe :D.
Nom, a wizyta w kiciu się jej należy by wiedziała gdzie jej miejsce ;P. A nie do Jacka się pcha hehe :).

ocenił(a) serial na 10
sevanna

mogliby te Anne-Lucie czy jak tam jej powiesic do gory nogami i pomaltretowac by przestala sie rzadzic :P Said bylby w tym dobry :D

ocenił(a) serial na 10
salat

jak cos to to byl odcinek 6 bo mam sciągnięty, ale do tematu to ta ana lucia jes dziwna bo nawet bije Sawyera, tak chlopczyca?? a to że zabila Shanoon to bylo okropne, wiem że to przypadek, no ale ja bardzo lubilam Shanoon i szkoda ż nie zyje, ale mi sie wydaje, że Said coś jej chyba zrobi...

ocenił(a) serial na 9
Annie_Bunton

Ludzie to jest juz smieszne zeby jej tak nienawidzic.... ja mowie ze jeszcze bedzie ona fajna ! Jaka byla Shannon na poczatku ? A pozatym bedzie ona zapewne z Jackiem :P A i jeszcze cos.. mozecie nie lubic postaci ktora gra ale bez przesady w innych filmach fajnie grala np. Resident Evil,S.W.A.T. A wy ja byscie na rl powiesili, obdarli ze skory, zrzucili na nia Hurleya ( :P ) i wjebali za kratki... To juz lekka przesada. Pozdro !

Skaza

no może nie obdarli ale ona gra cały czas praktycznie tą samą postać (girl fight, re, swat no i lost).