PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

okropne

ocenił(a) serial na 1

wiem ael ogladnalem cala 1. serie ludzie help mi beznadzieja tylko dysk se zapaprałem ta koncowka piraci potwor te chinole ten grubas boze ten glowny bohater doktor ble ta brzydka dzioewczyna fu

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

Heh po raz kolejny wyświadczasz mi przysługe i sam wychodzisz na durnia. Ja nie wiem ty tak sam z siebie czy ci płacą??? No bo nie wiem nie podoba ci sie serial trudno, ale w takim razie czemu oglądałeś aż całą serie???? A tak nawiasem mówiąc te twoje przypisy typu "bleeeeee"
"fu" albo teksty typu "oh okropne" są iście gejowskie.....

ocenił(a) serial na 1
xyz_6

twoje sa iscie lesbijskie i bardzo glupie ogladnalem bo kazdy to zachwalał jakbys umiala czytac tobys zrozumiala

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

Heh co wypowiedź to bardziej ujawniaż swój poziom intelektualny który ma przed liczbą "-" . Tak swoją drogą to ogląda się film który jest zachwalany a nie 24 odcinkowy serial człowieku pomyśl troche co ty piszesz aw właściwie co ty robisz. Jak oglądasz wszystko co ci polecą no to ja nie wiem... brak słów. A tak swoją drogą jestem mężczyznom pedale. Nie umiesz nawet odminiac rzeczowników. Wiem wiem napisałem za mądrze dla ciebie. Ludwisiu jest w osobie męskiej.....

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

Człowieku jesteś zidiociały. Jak ci się serial nie podobał, to po kiego grzyba go oglądałeś? Jeśli był zachwalany, to po pierwszym odcinku mogłeś stwierdzić, że ci co tak mówią - myla się. Moim zdaniem LOST jest o niebo lepszy, niż inny zachwalany serial - Gotowe na Wszystko

ocenił(a) serial na 10
ZwolaK

"Człowieku jestes Zidiociały". mówisz o tym juz którys raz jeżeli ci się zagubienie nie podobaja to daj spokój

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Mógłbym wiedzieć dlaczego mnie cytujesz?:]

użytkownik usunięty
ZwolaK

Faktem jest, że "Gotowe na wszystko" to przereklamowany i bardzo nudny serial. Po jednym odcinku, który całkowicie mnie zanudził, postanowiłam nie oglądać następnego. Za to "Lost" dostarcza wiele emocji.

ludwisiu

@ ludwisiu

hehehe wyszedles chlopcze na niezlego janeczka.
- jak juz kogos chcesz pouczac to sam byc chociaz uzywal poprawnej formy. "mezczyznom" to mozesz dac co najwyzej d**py ;]. jesli nie jestes kobieta, to pewnie jestes MĘŻCZYZNĄ
- poza tym nie ma sie co tak podniecac prowokacja zalozyciela tego tematu....

ocenił(a) serial na 9
da_markos

Wiem wiem ale pisałem dośc szybko i nie zważałem na błędy. Wszystkich oburzonych tym błędem pokornie przepraszam i zapowiadam poprawę :)

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

Faktycznie poczytać twoje wypowiedzi xyz to są troche pedalskie. A co do serialu to jak dla mnie jest super.Ten serial to była jedyna zęcz oprócz sportu którą warto było obejrzeć w telewizji.Teraz jestm już po 2 seri i z niecierpliwością czekam na trzecią.

użytkownik usunięty
pogromca20

Ja to możliwe, że oglądałeś CAŁĄ drugą serię, jeśli nie jest nawet cała nakręcona? Przy okazji, ja też serial uwielbiam i czekam na trzecią.

ocenił(a) serial na 9

Znaczy się jestem po obejrzeniu wszysytki 14 odcinków drógiej a czy następne odcinki dalej będą się zaliczać do drogiej czy bedzie już trzecia tego to nie wiem.

użytkownik usunięty
xyz_6

Trudno wywnioskować coś z twojej chaotycznej i niespójnej wypowiedzi, gdyż nie ma w niej żadnej interpunkcji (poza jedną kropką), dlatego nie wiadomo, o co ci właściwie chodzi. Nie wiem, jak wytrzymałeś podczas tylu odcinków przez tyle tygodni, jesli tak nie znosisz tego serialu. Musisz mieć "coś" z głową.

xyz_6

Niezła prowokacja :)
Skoro serial Ci się nie podobał, to po kiego oglądałeś 24 odcinki?
Może jestem jakaś inna, ale jeśli coś mi nie przypada do gustu, rezygnuję z wątpliwej przyjemności oglądania i przechodzę nad tym do porządku dziennego.
Trudno, ludzie mają różne gusta.
A może ktoś Cię zmuszał do spędzenia tych godzin przed komputerem i teraz chcesz odreagować?
W takim razie współczuję ;)

ocenił(a) serial na 10
malaya

przepraszam Zwolak .. ale spodobało mi się to co napisałeś ...:)

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

Zauważyłem prowokacje tego kretyna w innych miejscach filmwebu, zazwyczaj jedzie po popularnych filmach żeby jak najwięcej ludzi zareagowało. Recepta - nie odpowiadać, co zaczynam praktykować od tego właśnie momentu.

xyz_6

heh.. koleś mnie niszczy... mi się serial nie podoba- nie obejrzałem całości (wpadłem na ten trop przez tego oto jegomościłopa ;) )... co nie zmienia faktu, że jest to serial nieźle zrealizowany i jak trafi w czyjś gust to pewnie bomba. Nie czepiam się serialu- wpadłem dodać otuch- ten typ tak ma. Jest płytki. Patrzy chyba na rankingi najpopularniejszych fimów/seriali, wchodzi i... uzewnętrznia sie? defekuje? nie wiem jak to nazwać... Poza tym- mógłby go wreszcie ktoś przymknąć za ściąganie filmów i seriali... moralność zostawiam na boku, ale to pretekst by się go pozbyć... co wy na to?

jc_

w takim razie nalezy przymknac 99% uzytkownikow filmwebu. ja oczywiscie zaliczam sie do tego 1% ;]

da_markos

jeszcze raz ;) -" moralność zostawiam na boku, ale to pretekst by się go pozbyć..." da... ja też święty nie jestem- ale nie oszukujmy się- gdy mogę idę do kina. Jeśli jest, to wypożyczam na dvd, jak mam kasę- to sobie kupię na dvd... ściąganie to dla mnie ostatnia rzecz... co nie zmienia faktu, że jest za co mnie zamknąć ;)

ocenił(a) serial na 10
jc_

Najgorsze jest w tym to ze xyz czy jakos tak napisał az tyle postów o tym ze zagubieni sią do dupy. Zobaczcie sobie chocby na 2 liste postów...on to robi dla popularności..

ocenił(a) serial na 1
Iranzilla

no właśnie popularność to ona sprawiła że ta definicja kiczu ma tak wysoką ocene ALE

DURNY SERIAL+OGLĄDAJĄCY GO LUDZIE=POPULARNOŚĆ CZEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ACHA PROŚBA DO LUDWISIA WEŹ SIĘ USPOKUJ BD WDZIĘCZNY

xyz_6

Nie martwcię się nim(Xyz) to pospolity kretyn ktoremu nie warto odpisywać;)

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

No sorry ale to chyba ty powinieneś się uspokoic. Nie wiem czy wiesz ale to ciebie tu nie chcą.

ocenił(a) serial na 9
ludwisiu

zgadzam się z ludwisią na 100% .XYZ najlapiej się wyloguj i nigdy więcej na filmwebie nie wypowiadaj bo tylko zaśmiecaś forum a twoje teksty nadają się co najwyżej na przedszkolną tablice ogłoszeń.

ocenił(a) serial na 9
pogromca20

Heh proszę was najprawdopodobniej jest to spowodowane moim zdjęciem zamieszczonym tutaj ale JESTEM FACETEM!!! Takie pomyłki nie przeszkadzają mi zbytnio ale to już któryś raz więc jeszcze raz powiem jestem mężczyzną (pozdro dla da_markos( aka emch@) :)

xyz_6

niemam jusz ochoty cie wyzywac Xyz. z tych twoich komentarzy wszyscy sie smieja. WEZ SKONCZ PISAC NA FORUM BO WSZYSCY SIE Z CIEBIE SMIEJA.CHYBA ZALOZE BLOG Z WSZYSTKIMI KOMENTARZAMI XYZA.BEDA SIE MOGLI POSMIAC Z TEGO GAMONIA

bobo09

Ej po co mu wogule odpisywać nie widzie ludzie, że on tego własnie oczekuje - próbuje zwrócić na siebie uwagę palant jeden. Są gusty i guściki. Ja serial LOST uważam za fajny jak również Stargate a np DH nie przypadł mi do gusty i co ? obrażam fanów tego serialu NIE więc skończ z tym - wszyscy będziemy zadowoleni.

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Ty chyba żarty se robisz Lost jest zarąbisete morze ci się coś pomyliło ..
no chyba tak a jak nie to masz coś nie pokolei w głowie coś ci się na pewno pochrzaniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
jak ty morzesz mówić że Lost jest denne ??
no powiedz że chba ci się coś pomyłiło !!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

Proponuje zrobić z użytkownika xyz "Debila III RP" kto jest za?

ocenił(a) serial na 10
Rimmi87

Pytasz się kto jest za mam nadzieję że wszyscy ja jestem na 100/100%

ocenił(a) serial na 10
HAL1996

Aha zgadzam się z NaShI

i lepiej nie pisz(xyz) już takich głupot ...ok ??

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

Uważaj, żeby ci z paznokci lakier nie zszedł :P Twoja sprawa, że nie lubisz LOST, ale chociaż nie obrażaj postaci.

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

gosciu jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a nie niepotrzebnie irytujes ludzi którym ten serial sie podoba . Mnie osobiscie tak wciagna zi po pilocie przez nioc sciagnełem sobie wszystkie odcinki i osladałem po 5 ,7 odcinków dziennie.pozdro dla wszystkich którzy ciena sobie LOST

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

Jeśli to nie jest głupia prowokacja, to XYZ jest naprawdę dziwny. Niech mi ktoś wytłumaczy bo tego nie rozumiem, kilka ludzi powiedziało jemu że ten serial jest super. OK.Ściąga go , ogląda-wszystkie 24 odcinki każdy po 40 minut,a następnie pisze że to najgorszy serial jaki oglądał.To po jakiego grzyba to robił?! XYZ- gdyby ktoś ci powiedział że branie narkotyków, albo strzelanie do ludzi na ulicy jest super też byś to zrobił. Jeśli nie potrafisz muśleć samodzielnie to potrzebujesz pomocy SPECJALISTY, powinieneś udać się do niego jak naj szybciej!!!

ocenił(a) serial na 10
soniia

Zgadzam sie z przedmowcą albo gostek tak specjalnie pisze zeby ludzie mieli o czym pisac i sie wyklucac albo naprawde tak mysli (DziwneE) o tym serialu i tzreba sie z tym pogodzic i nie zaczynac wielostronnicowej debaty tym "dlczego tak myslisz??" "ze jstes glupi i wogule nie znasz sie na filmach".
LUdzie nie dajcie sie prowokowacc!!!!!
Lost to jeden z najlepszych seriali jakie widzialem EVER a lepszy jet tylko PRIISON BREAK (polecaM!!!).

ocenił(a) serial na 9
yatamanek

Ehhhh stary problem z tym frajerem. Ludzie, xyz ma z 10 lat i zjeżdża wszystkie dobre filmy lub seriale. Spójrzcie na kilka naprawde dobrych produkcji a zobaczycie że wszędzie prowokuje ludzi. No ale nie ma co się dziwic komuś kto uwielbia takie filmy jak "catwoman" czy "Fantastyczna czwórka".....