PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

ostatni odcinek

ocenił(a) serial na 7

No to dzisiaj był ostatni odcinek pierwszej serii czy jeszcze za tydzień będzie jakiś??Bo chyba niewytrzymam do jesieni

ocenił(a) serial na 8
gepard_2

Jeszcze dwa odcinki za tydzień będą. Exodus 02 i 03 Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Dream

Dokładnie zostały jeszcze 2 odcinki ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
gepard_2

a co po pozostałych dwóch odcinkach??????

użytkownik usunięty
Kiepas

Koniec pierwszej serii...
I puszczą jakiś inny serial, pozostaje nam czekać aż TVP1 puści 2 serie LOST a nie nadzejdzie to zbyt prędko :(
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Kiepas

koniec 1 serii na tvp, na czawartki zamiast losta wrzucaja jakis serial francuski, kamienie sercowe, czy cos takiego :P:P

ocenił(a) serial na 8
gepard_2

Po pozostałych dwóch odcinkach twoje oczekiwanie na sezon 2, który prawdopodobnie na antenie TVP1 jesienią ...

ocenił(a) serial na 7
Dream

no troche szkoda że puszczą dopiero jesienią 2 serie i dzieki za informacje pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
gepard_2

mam moze takie banalne pytanie ale: ile odcinków miała pierwsza seria? ile ma druga? czy jest trzecia? jak konczy sie serial.... gdzie ew. moge znaleźć opisy wszystkich odcinków po polsku?

ocenił(a) serial na 7
Kiepas

pierwsza seria ma chyba 25 odcinki.druga nie wiem.trzecia jeszcze nie powstała.jeszcze nie wiem jak kończy sie serial.nie wie mgdzie możesz znależć opisy odcinków

gepard_2

niezla stronka grupy Hatak :
http://lost.gwrota.com/

użytkownik usunięty
Kiepas

Trudne pytanie...
Powiem ci tak jak się postarasz to znajdziesz ;)

ocenił(a) serial na 8
gepard_2

A ... David wyprzediłeś mnie ... Po zakończeniu emitowania "LOST" na jedynce "Kamienie śmierci".

użytkownik usunięty
Dream

Heh tak to bywa :)
Mam do was takie pytanie z jaką postacią z LOST utożsamiacie sie najbardziej ??
Bo ja z charakteru jestem podobny do Sawyera ( zazwyczaj też jestem nie akceptowany przez grupę, czasem potrafię być wkurzający...)

ocenił(a) serial na 7

ja raczej jestem podobny do jacka zawsze chce żeby wszystko najlepiej wyszło i każdą żeczą się denerwuje

ocenił(a) serial na 7
gepard_2

mam jeszcze jedno pytanie gdzie lub przez jaki program można ściągnąć wszystkie odcinki z pierwszej serii?

ocenił(a) serial na 10
gepard_2

To ja chyba jednak do Kate -wiecznie uciekam i nie zakorzeniam się na stałe wychodzi na to że to jakieś początki shizofreni aspołecznej

ocenił(a) serial na 10
long_lost

hehe aż nei moge sobie wyobrazić jakei macie podłe uczucie czekać do jesieni, ja jestem na bierząco z 2 sezonem, właśnei obejżałem 11 odcinek 2 sezonu , ale sie tam dzieje łuuu ho ho... :)

ocenił(a) serial na 7
___PREDATOR___

ty predator widać że lubisz pogarszać nastroje ludziom. ja jak nie wytrzymam to niedługo zaczne ściągać drugą serie.

ocenił(a) serial na 10
gepard_2

człowieku , jeżeli masz taką możliwośc to trzemu jeszcze tego nie zrobięłeś , ja bym już dawno to zrobił :) tak na chłopski rozum

ocenił(a) serial na 7
gepard_2

Za tydzień będzie jeden dcinek ale podwójny o tytule "Exodus" i na tym zakończy się pierwszy sezon.
Nie trzeba czekać do jesieni, wystarczy mieć kanał AXN, bo tam własnie od 22 stycznia rusza drugi sezon Zagubionych.
Kanał jest dostępny w Cyfrowym Polsacie, Cyfra+ i niektórych sieciach kablowych. Jest to polski kanał, na którym lecą prawie ciągle jakieś dobre seriale.
Serial oczywiście można znaleść w sieciach P2P.

ocenił(a) serial na 8
Dark_Man

mam pytanie znalazlem na "pewnej stronie" odcinki ale na jednej pozycji jets tak:
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - 1x23 - Exodus (1).avi
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - S1 - Lost; The Journey.avi

wczesniej było born to run czyli to co byłow 19 stycznia w tvp, ale co robią trzy exodusy

w innej pozycji nie ma tylu plików

ocenił(a) serial na 7
montek

Journey już było
a 19 stycznia, ostatnim odcinkiem był Exodus 1.
W następny czwartek będzie własnie leciał podwójny odcinek, tj. Exodus 2 & 3

ocenił(a) serial na 8
Dark_Man

dzieki wielkie za info, teraz wiem na co poswiece limit w neo
w koncu juz 11 odcinkow drugiego sezonu się szweda po łączach :D