No to dzisiaj był ostatni odcinek pierwszej serii czy jeszcze za tydzień będzie jakiś??Bo chyba niewytrzymam do jesieni
Koniec pierwszej serii...
I puszczą jakiś inny serial, pozostaje nam czekać aż TVP1 puści 2 serie LOST a nie nadzejdzie to zbyt prędko :(
Pozdrawiam
koniec 1 serii na tvp, na czawartki zamiast losta wrzucaja jakis serial francuski, kamienie sercowe, czy cos takiego :P:P
Po pozostałych dwóch odcinkach twoje oczekiwanie na sezon 2, który prawdopodobnie na antenie TVP1 jesienią ...
no troche szkoda że puszczą dopiero jesienią 2 serie i dzieki za informacje pozdrawiam
mam moze takie banalne pytanie ale: ile odcinków miała pierwsza seria? ile ma druga? czy jest trzecia? jak konczy sie serial.... gdzie ew. moge znaleźć opisy wszystkich odcinków po polsku?
pierwsza seria ma chyba 25 odcinki.druga nie wiem.trzecia jeszcze nie powstała.jeszcze nie wiem jak kończy sie serial.nie wie mgdzie możesz znależć opisy odcinków
A ... David wyprzediłeś mnie ... Po zakończeniu emitowania "LOST" na jedynce "Kamienie śmierci".
Heh tak to bywa :)
Mam do was takie pytanie z jaką postacią z LOST utożsamiacie sie najbardziej ??
Bo ja z charakteru jestem podobny do Sawyera ( zazwyczaj też jestem nie akceptowany przez grupę, czasem potrafię być wkurzający...)
ja raczej jestem podobny do jacka zawsze chce żeby wszystko najlepiej wyszło i każdą żeczą się denerwuje
mam jeszcze jedno pytanie gdzie lub przez jaki program można ściągnąć wszystkie odcinki z pierwszej serii?
To ja chyba jednak do Kate -wiecznie uciekam i nie zakorzeniam się na stałe wychodzi na to że to jakieś początki shizofreni aspołecznej
hehe aż nei moge sobie wyobrazić jakei macie podłe uczucie czekać do jesieni, ja jestem na bierząco z 2 sezonem, właśnei obejżałem 11 odcinek 2 sezonu , ale sie tam dzieje łuuu ho ho... :)
ty predator widać że lubisz pogarszać nastroje ludziom. ja jak nie wytrzymam to niedługo zaczne ściągać drugą serie.
człowieku , jeżeli masz taką możliwośc to trzemu jeszcze tego nie zrobięłeś , ja bym już dawno to zrobił :) tak na chłopski rozum
Za tydzień będzie jeden dcinek ale podwójny o tytule "Exodus" i na tym zakończy się pierwszy sezon.
Nie trzeba czekać do jesieni, wystarczy mieć kanał AXN, bo tam własnie od 22 stycznia rusza drugi sezon Zagubionych.
Kanał jest dostępny w Cyfrowym Polsacie, Cyfra+ i niektórych sieciach kablowych. Jest to polski kanał, na którym lecą prawie ciągle jakieś dobre seriale.
Serial oczywiście można znaleść w sieciach P2P.
mam pytanie znalazlem na "pewnej stronie" odcinki ale na jednej pozycji jets tak:
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - 1x23 - Exodus (1).avi
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi
Lost Season 1 Episodes 1-25/Lost - S1 - Lost; The Journey.avi
wczesniej było born to run czyli to co byłow 19 stycznia w tvp, ale co robią trzy exodusy
w innej pozycji nie ma tylu plików
Journey już było
a 19 stycznia, ostatnim odcinkiem był Exodus 1.
W następny czwartek będzie własnie leciał podwójny odcinek, tj. Exodus 2 & 3