PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180884
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

rok 2007

ocenił(a) serial na 10

to w tym roku akcja toczy się na wyspie z 6 sezonu.
Jack umarł.
To co teraz dzieje się na wyspie?
Wiem że Ben i Hurley zostali,

Bo mi na to wygląda że wyspa została pusta, te wszystke zagadki wyspy zostały rozwiązane

Co o tym myślicie?

chomik51495

Na Wyspie zostali jeszcze Rose i Bernard, jakieś niedobitki Innych, później dotarł tam jeszcze Walt.
Nigdy nie mogłam zrozumieć, czemu wielu fanów domaga się kontynuacji serii - przecież w takim układzie nie da się zrobić żadnej ciekawej fabuły! Co innego jakiś prequel o czasach starożytnych wyspy czy też rozwinięcie wątków z czasów Dharmy - to by było coś :)

ocenił(a) serial na 10
selene85

mi nie chodzi o kontynuacje

chomik51495

Wiem, to była taka luźna uwaga :)

ocenił(a) serial na 10
selene85

Zapomniałaś o Vincencie ;-)

ocenił(a) serial na 10
selene85

Zawsze da się zrobić doczepkę i kontynuować serial, tylko . . .
Nie po to w takim pośpiechu kończyli go, żeby teraz dorabiać do niego sezony.

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Zresztą co mieliby później pokazywać? Jak siedzą sobie wszyscy z brodatym gościem w chmurkach?

Tortuga033

Siedzenie w chmurkach jest faktycznie średnio fascynujące, ale myślę, że niektórych widzów mógłby zainteresować sequel pt. "Sayid i 70 dziewic" :-D

ocenił(a) serial na 9
selene85

Haha dobra uwaga

ocenił(a) serial na 10
selene85

Albo:
" Hugo i 70 powiększonych zestawów Bigmaka z frytkami i kolą "

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Tak na upartego, to jak przeszli przez te 'świetliste wrota', to można znowu zacząć od oka Jacka itd. i że się ocknął w dżungli itd i że chodzi między drzewami itd. i ze spotyka tam innych rozbitków i coś tam robią itd.
I tak cały znowu sezon :-p

ZSGifMan

można tylko pomarzyć ;p

ocenił(a) serial na 10
neta97

Nigdy nie mów nigdy.
Jeszcze się kiedyś doczekamy kolejnych Lostów, tak jak łysi kolejnych przygód Kojaka!

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Takie "Never Ending Story"

użytkownik usunięty
chomik51495

Ja bym na ich miejscu pobawił się tym kołem czasu, w sensie, że cofnął w czasie

taa tylko że jakbyś przekręcił kołem to byś się do Tunezji przeniósł a jak nie to po jakimś czasie skończyłbyś jak Charlotte xD

użytkownik usunięty
neta97

Wolałbym przekręcić to koło i umrzeć po jakimś czasie, niż siedzieć na kamieniu i pilnować drzew. A co do ludzi którzy by dalej przybywali na wyspę, to - dymu już by nie było, więc jedyne co by im groziło to ich głupota