nie ogladam tego serialu (jeszcze) ale mam pytanie. czy oni przez te 6 sezonów ciągle są na tej wyspie? i tak ten serial ciagnie sie? bo jeśli tak to chyba źle trafiłem. :P pozdrawiam
Nie są cały czas na wyspie, ta seria ma mnóstwo innych wątków. Jeśli chcesz oglądać, to z góry uprzedzam, że fabuła będzie dość abstrakcyjna, z dużą ilością fantastyki; poza tym duży nacisk będzie położony na problemy bohaterów i relacje międzyludzkie.
Zazdroszczę, też bym chciała pierwszy raz oglądać Losta. Pierwszy sezon na ogół wszystkim się podoba, potem robi się coraz dziwniej, najlepiej od razu się na to nastawić. ;)
no dokłądnie pierwszy sezon super, aleim dalej tym gorzej :/
jakby nie wpierdzielali motywów fantastycznych by,ło by lepiej, a tak spiep.rzyli fajnie zapowiadający sie serial...
ja dałam 2 ze wzgledu na dobry 1 sezon...
Ja tam wcale nie uważam, że jakoś szczególnie go spieprzyli.
Po prostu - żeby polubić ostatnie sezony Losta, TRZEBA lubić fantastykę. Ja lubię, więc nic do nich nie mam :) Uwielbiam złożoność tej serii - z jednej strony jest to szalony serial fantastyczno-przygodowy z ogromną ilością "powalonych" pomysłów, z drugiej dramat o ludziach zagubionych we własnym życiu, ich drodze życiowej i odkupieniu. Mamy tam trochę nauki (wątki sci-fi są oparte na teoriach współczesnej fizyki), trochę rozważań na temat ludzkiej natury (spór Jacoba i MiBa) oraz filozofii (wiara kontra nauka, 6 sezon ogólnie).
Naprawdę uważasz, że serial jest "bardzo zły" tylko dlatego, że nie jest utrzymany w formie realizmu?
A daj spokój to #%@#&& dupa od beverly hills i jakieś tam plotkary, czego się po niej spodziewasz, mózgu? Przyczłapała się tu i 2 zagubionym dała bo nie byli tacy jak 90210 ;] lol