PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

oglądać ostatni odcinek 1 serii i mnie zżera, jak cholera... co będze dalej? jak myślicie czy tvp1 wyemituje kiedyś 2 serię???! och naprawdę... jestem ciekawa tylu rzeczy... pozdro :*

ocenił(a) serial na 8
Pin_up_Margolcia

Wyemituja,ale na jesienii...Hahaha do tego czasu albo zwariuje z ciekawości,albo ściągne sobie z neta.Exodus był cudowny

ocenił(a) serial na 10
Pin_up_Margolcia

Jakby puszczali po 1 odcinku to mogli by puścić 2 serie odrazu, ale trzeba dziękować że w Polsce dostępny jest internet i emule :) i nie jesteśmy zależni od tvp

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

naprawde beda poszczac?????? skoro tak to warto czekac!!!!!!!!!!!! nawet do jesieni

ocenił(a) serial na 8

Ale ja do jesieni nie wytrzymam,szczególnie po Exodusie.Też sie zastanawiałam dlaczego puszczali po 2 odcinki naraz,żeby teraz fundować nam taką długą przerwe???Nie wtrzymam i ściągne z netu.Zeby jeszcze wyemitowali gdzieś w maju,ale zanając naszą kochaną tvp jesień oznacza dla nich nie wrzesień a lisopad.Dlaczego nie mam axn:(Zamiast puszcać jakieś Kamienie śmierci moglibny zbierać forse na Lost 2.Jakoś axn mógł go kupić a oni nie?

ocenił(a) serial na 10
_malena_

bo AXN ma prawa ktore dają im pierszeństwo emisji tego serialu w Europie. tak samo było z 1. sezonem ktory zaczeli pokazywać w styczniu 2005 (4 miesiące po premierze w USA). TVP musi grzecznie czekać aż bedą mogli wyemitować drugą serie, tzn na jesieni.

ocenił(a) serial na 8
Andy_20

Nie mogliby wyemitowac od razu po zakończeniu emisjii na Axn?Do jesieni to strasznie długo:(

ocenił(a) serial na 10
_malena_

emisja na AXN skończy sie w lipcu. w wakacje nie ma sensu zaczynac emisji serialu więc pewnie zaczną we wrześniu kiedy zaczyna sie nowy sezon w TV.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

ja tam nie wyczymalem i sciagnalem juz w tamtym tygodniu wszystkie odcinki 2 sezonu i ogladnalem nadal bardzo ciekawe i polecam wszystkim no chyba ze ktos nie lubi czytac i wyczyma do jesieni(musi byc bardzo cierpliwy:))
a tvp jak zwykle przerwa serial na pare miesiecy

ocenił(a) serial na 10
MistrzGrzegorz

ja tam nie wyczymalem i sciagnalem juz w tamtym tygodniu wszystkie odcinki 2 sezonu i ogladnalem nadal bardzo ciekawe i polecam wszystkim no chyba ze ktos nie lubi czytac i Wytrzyma do jesieni(musi byc bardzo cierpliwy:)) a tvp jak zwykle przerwa serial na pare miesiecy

ocenił(a) serial na 8
MistrzGrzegorz

Wolałabym obejrzeć w tvp z lektorem,ale nie wytrzymam chyba ,zostało ponad pół roku.Szczęściarze z tych co maja AXN

ocenił(a) serial na 10
_malena_

dzisiaj axn wyemitowalo 1 odcinek drugiego sezonu nie kodowany na cyfra+

użytkownik usunięty
MistrzGrzegorz

AXN w CYFRZE+ jest niekodowany, ale trzeba chyba dodatkowo płacić za ten kanał.

Swoją drogą z lektorem, pewnie TVrip'y z AXN, też będzie można ściągać :

http://www.osloskop.net/r/19198.html [www.osloskop.net/r/1919 ...]

ocenił(a) serial na 10

trzeba za axn placic ale dzisiaj byl odkodowany na pierwszy odcinek(powtorka)

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

a ja wlasnie sciagam 3 odcinek z 2 sezonu bo mam cale 11 :D teraz komplecik i tylko ogladanie zostaje. aha nie nazekajcie ze tvp dopiero na jesien pusci 2 sezon bo tyle dobrego ze chociaz wyemitowala caly 1 do konca :))) i chca 2 wyemitowac hehe jak na tvp to mile zaskoczenie. jeb*ć polsat hehehehehhe

ocenił(a) serial na 10
Pin_up_Margolcia

Ludzie...Jakby puszczali po 1 na tydzień to byście narzekali, że nie puszczają po dwa. Poza tym nie ma co się tak cieszyć z tej jesieni bo nie dość, że się szkoła zaczyna to jeszcze nie wiadomo na 100% czy na jesień będą. Bo ktoś tam dostał maila od TVP, że postarają się puścić na jesień a inni zaraz to rozdmuchali i wyszła jakaś wielka plotka. Przecież to będzie TVP ogromnie dużo kosztowało. By musieli chyba podczas emisji jednego odcinka Zagubionych puścić z 10 przerw na reklamy żeby wyjść na czysto a tego byśmy nie chcieli prawda?

Swoją drogą ja też jestem ciekaw wielu dalszych rzeczy, ale co zrobić. Chyba zaczne ściągać z neta bo innego wyjścia nie widze. AXN to jest kanał! Ale kto płaci ten ma. Nie dla nas kwitnie ananas.

Pin_up_Margolcia

na jesieni to będzie drugi sezon "O 2 takich co ukradli Księżyc"