nie rozumiem jak ludzie mogą oglądać takie beznadziejne seriale. Jak dla mnie jest to ,jak juz wyzej napisalem wielki kicz. Wydaje mi sie dziwne, ze pomimo tylu przeciwnosci losu jakie doswiadczaja bohaterowie tej TANDETY oni bez przerwy maja nienaganny makijaż:) bajka dla grzecznych dzieci^_^
No to w takim razie nie wiesz co oglądasz!! Jak już powiedział jeden z użytkowników na którymś z forum: LOST to potęga!!! i w pełni się z tym zgadzam
Po 1/Pytanie do leszcza to jaki serial wg ciebie jest dobry,znkomity,warty obejrzenia?
po2/Zauwazyłam ze na kazdym forum negatwynie wypowiadasz sie o filmie/serialu/osobie. Jakis lewus jestes i tyle. Az szkoda słow na ciebie dałnie i dlatego kończe.
ciekawe gdzie zobaczyles te moje niby "negatywne" komentarze na temat roznych seriali skoro jest to moj pierwszy komentarz WOGOLE!!!! Idz sie lecz kapucynie
nie rozumiem zatem dlaczego odiwedzasz stronę poświęconą serialowi oraz bierzesz udział w forum, ja nie szukam w sieci stron poświęconych np. modzie na sukces, po prostu skupiam się na tym, co mnie się podoba
skoro to taki kiczowaty serial to dlaczego ma taka popularnosc
a moglbys mi np. polecic cos co warto wedlug ciebie ogladac??jestem bardzo ciekaw
"nienaganny makijaż" ale musisz przyznac ze ludziska chodza brudni, nieogoleni, posiniaczeni a blizny zrobione np w 3 odcinku 1 serii sa widoczne w 12ym 2 serii ;] A czy makijaz ma naprawde taki wazny wplyw na popularnosc serialu??? No bez przesady!
glupi czy slepy????To jest najlepszy serial jaki ogadalam!!I to jest pierwsza negatywna wypowiedz na temat tego serialu z jaka sie dotad spotkalam.MOze ty jestes jakis innny...obcy:):P
chlopie skoro tak mowisz to chyba oglądasz jakąs inną wersje lost???? skoro uwazasz ten serial za dno to lepiej zajrzyj w lustro - dopiero zobaczysz porazke!!!
A powiedz mi który serial nie jest naciągany?? W każdym kobiety wstają z makijażem. Może poprostu skup sie na fabule i akcji a nie na tym czy aktorka ma pedicure czy nie.
Ja też zauważyłam ten ''nienaganny makijaż'', ale nie jestem aż tak głupia żeby skupiać się na wyglądzie aż tak bardzo. Zwracam raczej uwagę na fabułę, a nie na detale.
Ej no sory ale skoro juz przypierdalamy sie do drobiazgów :P
w ostatnim odcinku Shannon wygladała jak ostatnie nieszczęście , a Kate jak uciekała przed "potworem" miala pod oczami rozmazany tusz i wygladała jak miś panda :) wiec z tym nienagannym makijazem przesadzacie :P