PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

a w ktorym odcinku ulises wybaczy zonie

ocenił(a) serial na 1
magazynier_48

Tej kobiecie nie wybaczy nigy a tak wogole to o Opone powinna prosic o przebaczenie

Goracy

juz nie beda razem

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

A mógłby mi ktoś napisać dlaczego teraz się rozstali? Niestety przez wyjazd nie mogłam oglądać ;/ W ostatnim odcinku jaki w lipcu obejrzałam była scena jak Ulisses i Macaria się godzą, a teraz przyjeżdżam, patrzę, a oni znowu skłóceni i się rozwodzą ;/ Co się między nimi znowu stało??

ocenił(a) serial na 7
Borysoth23

Ulisses zobaczył, że Macaria była wstrząśnięta, kiedy dowiedziała się o śmierci Efraina. Ona była zwyczajnie zszokowana, że zginął, a on myślał, że ona coś do niego czuje. Potem niby wszystko sobie wyjaśnili, ale Macaria uznała, że to będzie się cały czas za nimi ciągnąć i nie będzie już tak jak przedtem.

ocenił(a) serial na 7
milka543

dzięki :) nie fajnie się porobiło ;/
czyli już nie będą ze sobą??

ocenił(a) serial na 7
Borysoth23

Nie mam zielonego pojęcia. Nie widziałam dzisiaj końcówki, ale Macaria miała się zastanowić nad wyjazdem i przyjęciem pracy od tej blondyny (nie pamiętam imienia) No i są po rozwodzie, co się będzie działo dalej, nie wiem.

Borysoth23

Nie mogli się dogadać, Ullises cały czas kiedy Macaria była dla niego czuła, wyobrażał ją sobie w ramionach Efraina. Irytowało go, że Macarię interesuje sprawa zamordowania Efraina.