PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Czy tylko ja tak sądzę, czy Efrain ma wyrzuty sumienia po akcji z wężem?

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Nie, ja tez tak sadze

Daniela_Lujan_87

a kiedy on zostanie zabity

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Wydaje mi się ze nie :P choć w sumie była akcja w której wyglądał tak jakby pojawily sie u niego wyrzuty sumienie ale on tylko tak zapewne rozmyslal i juz dawno o tym nie pamieta he :P
To pewnie jedna z tych postaci, które nigdy nie pożalują swoich złych zachowac :P

madzia124

ale mi chodzi w ktorym odcinku zostanie zabity

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

A jednak Efrain miał wyrzuty sumienia :P

madzia124

Ma wyrzuty i nie byłby on taki podły, gdyby nie ten chory związek z Cinthia i wpływ jaki ona na niego wywiera.
C. robi sie taka pokęcona jak matka Vanessy, sama się śmieje do siebie i wszystkim z osobna wmawia, że jest dobra.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

ma ma, chyba ma jeszcze troche sumienia.... ale Rogelio to mnie wnerwia tym co wyprawia z tą larwą Vanessą!! najpierw mówi AP, żeby zaczeli od nowa a potem gzi się z tą zgagą.... do du..

ocenił(a) serial na 8
kasiag79

Masz racje! wkońcu kolejna osoba która uważa tak samo jak ja....
Ale na jego temat już wypowiadam się w innym temacie :))

kasiag79

Nie cierpię Vanessy, jak szczerzy te zębiska to bym ją rozerwała na strzępy/

cocco03

Dołączam Się Ciągle Suszy Te Zęby Nic Tylko Sztucerem Potraktować xD Co Do Efraina. Oczywiście Że Ma Wyrzuty Sumienia. W Końcu Jak By Nie Było Nikogo Wcześniej Nie Zabił. A Przez Uczucie Do Cynthii Robi Wszystko By Tylko Zyskać W Jej Oczach I Nie Myśli O Konsekwencjach.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

szczerzy zębiska i jak chodzi to zarzuca tym swoim kuprem, aż sie prosi o kopa... :)

kasiag79

A jej ulubiony tekst do Pauli " aj hermanita", mówi do niej jak do jakiejś głupiej, ja bym nie wytrzymała, od razu za kudły :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no no, ale w sumie nie ma za co bo marne ma te kudly... :)))

kasiag79

Ta aktorka ma swoje kręcone, muszą je ostro szprycować odżywkami i prostować, żeby były takie nitkowate :D
Jakby pociągnął wszystkie pewnie by wyleciały ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no no :) dobrze że na koniec serialu podobno zmądrzeje....

cocco03

Te jej włosy są okropne takie przylizane, w ogóle Vanesa wcale nie jest ładna. Zastanawiam sie czy z kimś będzie na końcu

Blab

Raczej nie, z tego co mi wiadomo.

cocco03

Proszę Was To Są Włosy Co Ona Ma :P To Już Koń Ma Gęściejszą Grzywę Od Niej xD