PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

dlaczego Ana Paula nie jest z Gustavem? zaczęłam oglądać od lipca i nie mam pojęcia co mogło być przyczyną rozstania, bo przecież chyba nie to, że Ana poroniła, bo Gustavo nadal
ją kocha ;)

nieobecna1

Przyczyn było wiele.
Najpierw byli razem, potem Ana myślała, że Gustavo nie żyje, więc wyjechała na hacjendę. Byliby razem gdyby nie Rosaura, która się dowiedział, ze Gustavo żyje i nie powiedziała przed ślubem o tym Pauli. Potem myślała, że Rogelio zabił Gustava, co okazało się nieprawdą. Wyjechała do Boca del Cielo i tam przespała się z Gustavem, bo okazało się, ze on żyje. Potem rozstała się z Gustavem, bo on nie mógł znieść, ze jest żoną innego czyli Rogelia, buntowała go również Mercedes. Jeszcze wcześniej przed Boca del Cielo Gustavo poznał Cinthię. Kiedy rozstali się z Aną związał się z C. i pojechał z nią na hacjendę. Tam się okazało, że zoną Rogelia jest Ana Paula. Nic nie powiedzieli Rogeliowi, o tym, ze się znali blablabla..........Ana była w ciąży, była ona zagrożona, w końcu poroniła, bo C. i Efrain podrzucili żmiję. Kiedy była w ciąży miała wybrać z kim chce być, Gustavo wziął ślub z Cinthią, żeby być blisko pauli, bo Rogelio wygnał go z hacjendy. I w końcu Ana zakochała sie z Rogeliu. Strasznie pogmatwane, ale tyle się wydarzyło, że nie da się streścić w kilku zdaniach.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Akcja pogmatwana jak w każdej telenoweli zbyt dużo się dzieje, więc żałuję, że nie oglądałam od początku bo teraz mam spore braki. Bardzo dziękuję za obszerną odpowiedź.

nieobecna1

Prawdziwie obszerna zajęłaby o wiele więcej miejsca :) nie ma za co:)

ocenił(a) serial na 1
nieobecna1

Wiesz co? Bez powodu