PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

wiecie dziewczęta gdzie pojechał??

kasiag79

Według mnie jest na badaniach z Ernesto.

cocco03

On pojechał do kliniki bo E powiedział mu, że istnieje szansa, że będzie chodził, a nie będąc pewnym nie chciał nikomu robić nadziei.

immortelle1

ale tak na prawdę w tym czasie Jorge Salinas (Rogelio) był w szpitalu i dlatego wprowadzono jaki wątek do serialu :P

marichuy94

No dokładnie, ale to fajnie wyszło :)

ocenił(a) serial na 10
immortelle1

A nie wiedziecie co mu było?

Daniela_Lujan_87

E powiedział R, że być może istnieje szansa, iż R będzie chodził i E zabrał go na badania :)

ocenił(a) serial na 8
immortelle1

no tak własnie myslałam... tylko dziwnie tak bez niego ...:(

kasiag79

Do jutrzejszych odcinków raczej nie wróci więc trzeba na R poczekać do poniedziałku. Ale pięknie AP załatwiła V wczoraj:-D

immortelle1

Super, tylko ta Elsa, małpa jedna. W targaniu za kłaki jest mistrzynią.
Widać, że nie mieli wyjścia jak tylko wprowadzić odcinki z tajemniczym wyjazdem. Nieoczekiwana choroba Jorge i wyszło trochę zbyt tajemniczo jak na Rogelia. Zaniedbanie hacjendy nie jest w jego stylu, choć powierzył ja Anie.

cocco03

Cóż.. To Już Nie Było Jego Winą Iż Zachorował. :/ A Z Zapaleniem Płuc Nie Ma Żartów. Cieszcie Się Iż W Ogolę Wrócił Bo To Wcale Nie Było Takie Pewne.

Oficerka

Jasne, że nie jego wina. W sumie ten wyjazd dodał Rogeliowi jeszcze więcej takemniczości.

ocenił(a) serial na 8
immortelle1

no no, nieźle :) szkoda tylko że jak matka V ją szarpała za włosy to AP jej nie walneła w te wyłupiaste gały :D

kasiag79

Ja bym dwa palce jej włożyła do tych gał ogromnych :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

dwa w gały i dwa do nosa :)))

kasiag79

Kaftan i od razu do psychiatryka ;)