Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
Właśnie ,wczoraj obejrzałam kilka avance z nową telką
( A que no me dejes esperar ) tytułową piosenkę entrade chyba śpiewa ten sam piosenkarz co z ( Prawdziwego uczucia .
W poniedziałek ,lub wtorek będzie 1 odcinek ,nie mogę się doczekać.
sen był jak Mariana była w sukni ślubnej, a jak się całowali to sobie to wyobrażał :)
Ja tak samo! patrzę tylko na MC i jej kreacje :D szkoda, że Lucia umarła, bo też miała bardzo piękne.
Skończy na wózku . Teraz ten Jose mnie wkurza i jego zmiany nastroju ,nie zdziwi mnie jak on będzie knuł razem z wrogami Maricruz. Ten facet jest mocno ambitny i za wszelką cenę będzie chciał wspiać się na sam szczyt..
Ja na początku oglądałam potem nie, ta telka przynudzała ,bo wiecznie dąsy takiej gówniary były , Ona była kapryśnia i kłóciła się z swoim ochroniarzem , potem wkurzało mnie bo długo nic się nie działo .
Tak sobie pomyślałam ,że dużo można się nauczyć z hiszpańskiego jak się czyta tytuły telek . )
Maricruz jest głupią protką ,kto rozdaje tyle kasy obcym ludziom ,oraz buduje domy ,wiesz denerwuje mnie jak Ona wydaje tak ciężko zarobione pieniądze swego ojca ,który tyle lat charował ,Maricruz w krótkim czasie to wszystko roztwoni.
nikomu bym nie życzyła, żeby wylądował na wózku, ale to tylko serial a jego postać jest okropna. te zmiany nastroju to ma jak baba w ciąży xd podobno będzie okradał MC
Tak po tytułach można, po tekstach piosenek też. Ja np angielskeigo dużo się nauczyłam czytając komentarze na youtube :D i teraz czytam po hiszpańsku komenty pod oryginalna MDLN
Własnie to samo pomyślałam o MC - nie dość, że głupia i traci kasę tylko, to jeszcze nieraz się zachowuje, jakby oszalała xd Niby dama, ale nadal ma dzikie serce :D
Cesar i Alejandtra trochę mieli tych scen xd najlepsze i tak były w jaskini, oboje genialnie zagrali je!
Jeszcze w Zaklętym Sercu absurdem było to, że Chachi widziała <Marianę kiedy wszyscy myśleli, że nie żyje więc uznali ją za kompletną wariatkę, brała jakieś prochy od psychiatry po których wiadomo było jeszcze gorzej, ale potem jak odnaleźli Marianę, to nikt się do tego nie odniósł, że z pewnością Chachi widziała ją wtedy naprawdę... A no i wpadka ze zdjęciem Elisy, które zachował Atilio - też powinno być czarnobiałe.
Tak ,te sceny były profesionalnie zagrane ,przez Alejandrę i Cesara ,szkoda ,że w innej telce nie zagrali protów ,)
W Hasta el fin del mundo czy coś w tym stylu protem jest David cepeda a protka Carol z Zaklętego serca , ciekawe czy ta telka jest interesująca ,Nie wiesz ile odcinków ma ta telka ?
Wlaśnie ,i jeszcze dziwne jest to ,że bardzo nie nawidzi Octavia a włazi do niego przez okno ,ta kobieta nie wie czego chce.:)
Ja tak samo czytam różne komenty albo wiadomości o róznych aktorach ,nie które nie muszę tłumaczyć a niektóre tak.
Jak oglądałam Marimar ,to ( Chuy ) tak samo niby okradał Marimar ,a bynajmniej jej się zdawało ,bo on odkładał jej pieniądze na inne konto ,aby wszystkiego nie przejebała i tak uratował ją od bankrutctwa w Tej telce nie wiem jak będzie chba inaczej ,jeżeli wyląduje na wózku.
no dziwne to było, ale może podświadomie pamiętała gdzie mieszka? zresztą przypominała sobie głosy Isabel, Cachi, Atilia i Marcii w tej jaskini, więc nie do końca straciła pamięć.
no szkoda :(
Ta Carol widać, że się postarzała, no ale Zaklęte Serce było dawno temu. Nie wiem ile ma odicnków ta telka :(
śmieszne imię ''chuy'' xd hmm a tu Jose Antonio chyba tak po prostu zwyczajnie ją bedzie okradał. w każdym razie ten ''huy'' był mądrzejszy niż Marimar xd
Alejandro to się w grobie przewraca, patrząc na to co wyprawia Maria Alejandra xd
Mi się wydaje ,że ta aktorka robiła sobie operacje ,jak oglądałam ją w Prawdziwym uczuciu ,troche inaczej wyglądała niż ( MDLN).
.
Ha ,ha ,ha nie mogę * huy *
Napewno się przewraca w grobie biedyny don Alejandro .,Maria Alejandra powinna się leczyć , bo przepływ tak szybkich pieniędzy i różnych nieruchumości żle na nią wplynęło.
chodzi o twarz? hmm nie wydaje mi się, żeby robiła jakieś operacje poza cyckami, które sztuczne miała już w MDLN
hahaha to imię mnie osłabiło xd
Ktos na forum Dzikie Serce napisał, że MC ogarnia jakaś psychoza, coś w tym jest :D
A przypomniało mi się imię Chuy to imię w skrócie tak naprawde to Jesus mówią.
Na pewno tak jest bo kto o zdrowym rozsądku buduje tyle domów dla obcych nierobów.Za mądra to ona nie jest.
faktycznie!! Bo imię Marichuy to skrót od Maria Jesus czy jakos tak xd tak mi mówila kuzynka bo oglądała ''nie igraj z aniołem''
No niestety MC nie grzeszy mądrością xd
O właśnie ,dobry przykład podałaś z"Marichuy".
Wktórymś odcinku Maricruz będzie rozdawała pieniadze ,co za bzdura .. ,kto tak robi . Ta telka mnie tak denerwuje jak diabli ,ale jak już obejrzałam ponad 100 to i obejrze 50 pare odcinków. Jeszcze ze trzy miesiące tortur .
Wlaśnie ona jest brana pod uwage do zagrania villany w telce Pasion y poder,na fora piszą ,że w AV genialnie zagrała .
Też mnie denerwuje!! nie wiem czy dam rade obejrzeć do końca, naprawdę...
hahah bedzie kase rozdawać, dobre xd
Ej ..:) może pojedziemy tam i Maricruz też nam wybuduje domy i da nam kupe kasy .
Szybko, już 37 odcineK.
Dziś w Meksyku o 19 g.będa oglądali tą nowa telkę z Alejandrą ,Osvaldem i Camilą ,My pewnie jutro ,Już nie mogę się doczekać ,oglądałam już kilka scen.
oglądałam trochę hasta el fin del mundo i tez zobaczyłam Lucrecie. Do tego jeszcze Migueline