PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111524}

Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 625  ocen
7,2 10 1 625
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10

No ciekawe :)

ocenił(a) serial na 10

Pewnie tak :) Ja to jej zazdroszczę, że zagrała Marianę :D :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To była chyba jej pierwsza rola protki ,ale i tak doskonale sobie poradziła.

ocenił(a) serial na 10

Tak, to była jej pierwsza główna rola. oglądam nadal dzikie serce mimo wszystko xd i to co się tam dzieje... hahaha śmiech na sali zaczynam wierzyć, że Maricruz jest głupsza od Octavia xd wszyscy mówią jej, że Jose Antonio ją okrada a ta nic xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,Maricruz jest głupia i naiwna ,przecierz sama Ester jej mówi ,że Jose ją okrada ,a ta jej nie wierzy ).

Ja wczoraj obejrzałam 1 odcinek tej nowej telki ,jak narazie fajna, zobaczę dalszy odcinek.

ocenił(a) serial na 10

Też muszę ją obejrzeć!
A ta Esther jest jeszcze głupsza od Maricruz, jak może siedzieć z tym oblechem to ja nie wiem ;/

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja już 2 odcinek obejrzałam ,Alejandra się spisuję ,jej bohaterka to Julita ,zna tajemnice jednego bogacza wie co zrobił ale narazie jej nie wierzą bo ma coś z głowa ,tak jakby coś w stylu Mari Loli tyle ,ze nie chodzi po dzungli ,tylko mieszka w domu z mężem ,Myślę ,że jej rola będzie najlepsza bo nie kryje tylko przy wszystkich wyrzuca brudy przeszłości ojca protki.).

Właśnie jak można z takim mieszkać gburem Ester jest głupia>)

ocenił(a) serial na 10

Wiem widziałam taki trailer 8-minutowy gdzie własnie go oskarżała o zbrodnie... gra go Arturo Peniche, prot z Virginii. Jeju jak Alejandra pięknie w tej telce wygląda ;* w tej telce gra też Laura Carmine, grała w Burzy córkę Cesara Evory :D lubię ją :D Spróbuję tą telkę obejrzeć, a jak nie całą to chociaż fragmenty z Alejnadrą.
Wiesz co miałaś rację, że kiedy Atilio zgwałcił Marię Lolę, ona jeszcze nie była szalona.
W ogóle jest kolejna wpadka w Zaklętym Sercu: Atilio mówi, że w noc pożaru stał się mordercą, ale przecież Jose Antonia Lugo Navaroo zabił przed Jose Ignaciem i Elisą. i druga wpadka: Maria Lola mówi, że zaniosła Chachi Isabel, kiedy ta była w sukni ślubnej, no a ten ślub był przed masakrą więc wychodzi na to, jakby Mariana i Chachi były w tym samym wieku.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Rzeczywiście Mariana i Chachi powinny być w tym samym wieku , albo też było dziwne ,że kiedy Ignacio poznał Mariane dziwne ,że nie zauważył podobjeństwa do kobiety ktora go wychowała do Elisy ,bo przecierz Elisa i Jose Ignacio go wychowywali i dali nazwisko ,a Mariana była kropla w krople podobna do niej.

Ja znów obejrzę kolejny odcinek ,wciąga mnie ta telka zgadzam się z tobą ,że,Alejandra jest śliczna , Ona nic się nie starzeje ,nadal mogłaby grać dwudziestoparelatki ,Letycia Calderon jest tylko o 3 lata starsza a wygląda jak jej matka ,ojejku Alejandra bez problemu mogłaby zagrać jej córkę

ocenił(a) serial na 10

No właśnie to mnie dziwiło też, że Ignacio nie zauważył podobieństwa... wtedy niby był mały i przez te lata mógł zapomnieć, jak wyglądała Elisa, ale na pewno na widok Mariany wspomnienie Elisy by powróciło.... dziwne xd
Nie wiedziałam, że Esmeralda jest tylko 3 lata starsza faktycznie jak jej matka wygląda! Chętnie bym całą telkę obejrzała, ale czasu ni ma ;/ Chciałabym tak wyglądać jak Alejandra w jej wieku, ale czy dozyję tego to jest wątpliwe xd

ocenił(a) serial na 10

A Twoja siostra też tak lubi Zaklęte Serce jak my?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Wiesz najbardziej to lubi moja mama i ja.
A moja siostra też oglądała tę telke jeden czy dwa ,ale nie jest jej ulubioną a tekże nie jest najgorszą.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak dziwne ,zresztą w telkach już tak jest.

Alejandra to tak naprawde od wielu aktorek młodo wygląda nawet od tych które są młodsze i jest taka śliczna ,ja nie rozumiem dlaczego inni pisali że jest brzydsza od Angeliki wcale tak nie jest nie było ,),Alejandra jak była piękna tak do tej pory nie straciła urody ,a inne niby były też piękne ale jak się postarzały czy utraciły urodę ,nie raz pewnie przez operację. W tej telce jest świetna chociarz niektórzy jej nie lubią na fora ,ale ja ją bardzo lubię , genialnie gra.
A dlaczego miałabyś nie dożyć ? ,Alejandra nie jest stara 44 lata to jeszcze nie tak żle.

ocenił(a) serial na 10

aha :) to tak samo jest u mnie :D my z mamą uwielbiamy, a kuzynka lubi, ale nie tak jak my :D

ocenił(a) serial na 10

Może pisali dlatego, że jest brzydsza bo nie lubili jej postaci? zawsze ludzie bardziej lubią te podłe złe itp zamiast tych dobrych :D
Dla mnie też gra genialnie i wygląda 10 lat młodziej :D
Nie wiem czy pociągnę tyle lat, ja to już jestem na wyczerpaniu.
Jasne, że 44 to jeszcze młoda kobita :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Racja protki nie mają tak ciekawych ról co villany
Alejandra chyba teraz dostała swoją życiową role ,ona jest świetna jako Julitta.)
A dlaczego na wyczerpaniu jeśli mogę zapytać ? jeśli nie życzysz sobie nieodpowiadaj . Zrozumiem to.

Ładne zdjęcie.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie .

ocenił(a) serial na 10

dziękuję :)
Chora jestem dlatego, psychicznie i fizycznie już nie mogę wytrzymać. było dobrze, ale znowu jest źle i tak w kółko.
Możliwe, że to jej życiowa rola :D Też mi się bardzo podoba, jak gra..

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To smutne ,życę Ci aby było wszystko wporządku ,może nawet powinnaś gdzieś wyjechać zrobić sobie wakacje z zapomnieć o problemach ,a ze zdrowiem fizycznym nie wiem co tak naprawdę Ci jest ,ale też może jakiś leczenie w szpitalu..

Tak ,tylko ciekawe czy będzie grała do końca bo co czytałam to będzie przeskok czasowy i zmienią aktorów ,wiem tylko ,że protka będzie ta sama a co z innymi aktorami kto wie ? Tak naprawdę powiem Ci ,że zaczęłam oglądać tą telkę ze względy Alejandry ,no i troszkę ze względy Osvaldo bo nigdy nie grał bohaterów.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

W Corazon indomablę już był przeskok czasowy ,lupita jest duża i taka śliczna jak laleczka dla mnie to bezsensu ,że Maricruz straci wszystko ,żeby taka uczona zawierzyła wszystkie pieniądze facetowi ,to az szok! ,rozumiem,że to jej przyjaciel ,no ale nawet rodzinie się nie ufa do końca ,co scenarzyści zrobili z protki to wielką idiotkę i bezmógowca ,chyba najbardziej naiwną protkę od wszystkich telek ,aż trudno mi się ogląda ,a podobno będzie coraz gorzej .

ocenił(a) serial na 10

Dzięki :) niczego bardziej nie pragnę jak wyzdrowieć. szpital tu nic nie pomoże, ale marzą mi się wakacje, wyjadę na pewno :)
W takim razie mam nadzieję, że Alejandra będzie do końca w tej telce. Osvaldo lepiej tu wygląda niż w ZU :)

ocenił(a) serial na 10

No śliczna jest ta dziewczynka :) Ale jak była Lupita mała jeszcze te parę odcinków temu to taka piękna była, jakby była naprawdę córką AB.
No właśnie Maricruz taka mądra w kasynie była, a tu na ranczu taki byle prostaczek ją okrada, żenada normalnie.
Szkoda, bo telka mogła być naprawdę dobra

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Zgadzam się dzieci są naprawdę przepiekne ,synek Oktavia też będzie ładny już tego chłopczyka widziałam w innej telce Mi corazon es tuyo ,a nawet występuje w nowej telce z Alejandrą nazywa się Mauricio i jest głuchoniemy ,niewiem czy tez go widziałaś ,on już grał w kilku telenowelach.

A wiesz ,że my to samo w domu mówiliśmy ,że w kasynie jakby wszystkie rozumy świata pozjadała ,a na rancho taka tępa ,że aż głow boli. Właśnie mogła to być dobra telka ,a może gdyby producentem był kto inny .kto wie:)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie ma za co :)
Ja też chcę aby Alejandra do końca grała ,bo dla niej zaczęłam oglądać ,Osvaldo wyładniał od czasu Zakazanego uczucia ,kiludniowy zarost mu pasuje .

ocenił(a) serial na 10

No proszę fajna ciekawostka jeszcze go nie widziałam :)
Haha no to myślimy tak samo :D
Pewnie, dużo zależy od producenta

ocenił(a) serial na 10

Chyba tylko Ty dobrze mi życzysz :) No naprawdę wyładniał :D

ocenił(a) serial na 10

a ta Simona chora będzie, ale numer xd w ogóle czytałam dzisiaj o Dzikim Sercu w Swiecie Seriali, jaja będą niezłe xd pojawi się Yago z Rubi, ten co jest do mojego lekarza podobny xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Simona chyba straci wzrok ? ciekawe co będzie się działo jeszcze ,jak oglądałam Marimar to nie było tyle zmian i watków co tutaj ,Corazon się rózni całkowiecie a najbrdziej te ostanie 60 odcinków

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak producenci są zajęci klkoma prodkcjami naraz i pewnie dlatego robią dużo aburdów i blędów ,Jak osoba jedna na fora napisała że może być najleppszy aktor czy aktorka to i tak nic nie poradzi na beznadziejny scenariusz może się nawet mocno starać . Ja tak samo myślę)
Już pewnie ten chłopczyk niedługo wystąpi ,zobaczysz jaki będzie śliczny .:)

Nagrałam sobie pioseneczkę protów z (Corazon indomable) Camila Blanesa * Perdoname *

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Napewno jest więcej osób ,którzy Ci dobrze życzą .;)
Aż dziwne ,że Osvaldo dopiero teraz gra protów ,no ale chba długo nie zabawi bo w tej telce w którym gra będzie cyba bohaterem jakiś blondyn ale nadal niewiadomo kto go zagra.

ocenił(a) serial na 10

Dostałam wiadomość, że mi odpisałaś, ale jej nie widzę :(

ocenił(a) serial na 10

tak straci wzrok. Będzie ubaw zobaczysz :D chyba jednak dotrwam do końca :D to którą wolisz wersję starą czy nową?

ocenił(a) serial na 10

Nie wątpię :) A jak patrzę na Jose Antonia z MDLN to sama chcę mieć dzieci, taki jest kochany :) rozczula mnie bardzo.
Ja też ją chyba zgram, śliczna jest ta piosenka :) ostatnio sobie ściągnęłam Corre Corazon :D

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem , w sumie nieważne jak mi życzą :D
Naprawdę? Dziwne. w każdym razie ja bym trochę zmieniła fabułę :D zrobiłabym tak, że Osvaldo i Alejandra graliby tylko przybrane rodzeństwo i to on by miał na jej punkcie obsesję xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nową ,chociarz absurdów nie brakuje ,ale sa piękne plenery ,ślicznie ubiarają bohaterke i czeszą w różne fryzury ,no i wole Breco w roli Maricruz niż Thalię :)
A czy możesz mi napisać co będzie się działo ?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,Jose Antonio jest taki słodziutki ,te dziecko ma już pewnie z 11 lat cziekawe czy gdzieś jeszcze grał .);
Corre ,Corre też mam ,czytałam ,że zespół założyli brat z siostrą ,ta piosenkarka jest młoda i widać ,że nie jest jak inne piosenkarki które więcej się pokazują nago i skandalizują niż ładnie śpiewją ../
Myślę ,że dużo jest pięknych latynoskich piosenek ,napewno ładniejsze niż polskie .Mam jeszcze Shaily Durcal ( Tanto amor ) w wesji pop i Chyba Marichi ,albo Axlel Fernando ( Te amo ) też piękna .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

No to by było ciekawiej jakby tak zrobli .:)
Ale Wiesz co w tej telce już jest błąd niby jest akcje przed 20 laty a ubrania i wszystkie dodatki są jakby to działo się dzisiaj .
Dopiero jutro będę oglądać chyba już 6 odcinek ,mam nadzieję ,że Alejandra do końca będzie grała ,bo jej postać jest bardzo ciekawa.

ocenił(a) serial na 10

Już widzę xd Heheh czyli jednak nowa lepsza :) np. ten co grał Yago będzie zarywał do Maricruz i będzie miał u niej szanse! Jose Antonio pocałuje Solite, ale nie wiem czy czasami nie rypnęli się w tej gazecie z imionami bo aż trudno uwierzyć xd

ocenił(a) serial na 10

Maricruz pojdzie z nim na kolację, a Miguel powie o Tym Octavio xd

ocenił(a) serial na 10

octavio powie Maricruz, że nie chce, żeby jego córkę wychowywał obcy facet (jakby się przejmował nią w ogóle, cham jeden!)

ocenił(a) serial na 10

Też jestem tego ciekawa :D no i jak w ogóle wygląda teraz :D
Fajnie, rodzinna piosenka :D
posłucham te co wymieniłaś

ocenił(a) serial na 10

To faktycznie rażący błąd. A ile odcinkow ma ta telka?

ocenił(a) serial na 10

Jose Antonio oświadczy się Maricruz, ona będzie oburzona, a on pójdzie do Simony i bedzie działać na szkode Maricruz (jakby już tego nie robił okradajać ją)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Maricruz będzie miała adratora to świetnie , bo ten chub Octavio niech spada na drzewo, No nie tego się nie spodziewałam ten Jose to jakiś podrywacz , kolejna na jego liście ,w Marimar tego nie było. aż szok!

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A Octavio napewno narobi w spodnie z zazdrości ,he ,he he dobrze mu tak niech zobaczy pustak co stracił :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Eh .to bezczelny typ z niego ,jak może sam się wachał czy przyjść na urodziny córki ,bo Simonka warzniejsza ,a teraz znalazł się dobry tatuś ..Cymbał z kosmosu się znalazł .)

ocenił(a) serial na 10

Nie cierpie tego typa uważa się za niewiadomo kogo, myślał, że ma szansę u Maricruz xd a teraz się do Solity będzie dobierał. Niby dobrze, że MC ma adoratora, ale mogli wybrać młodszego, ten Yago mi się nie podoba ;/ plus jest taki, że Octavio będzie zazdrosny xd

ocenił(a) serial na 10

mnie to przeraża, że ma gdzieś swoją córkę ;/

ocenił(a) serial na 10

no z tymi urodzinami przesada była co za...

ocenił(a) serial na 10

hahaha dobre xd