PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111524}

Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 625  ocen
7,2 10 1 625
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

niczego sobie*

ocenił(a) serial na 10

Wiesz tak sobie z kuzynką gadałyśmy kiedyś właśnie, że super by było jechać i poznać tych aktorów i zagrać w jakiejś telce :D

ocenił(a) serial na 10

tak ja najczesciej z neta korzystam jak chce coś przetlumaczyc mimo ze mam słowniki xd

ocenił(a) serial na 10

Wow to ładnie, ja umiem tylko do 8 liczyć i to słownie bo z pisaniem gorzej :D

ocenił(a) serial na 10

hehe atak klonów :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Pewnie ,to by było coś ekstra , poznać swoich ulubieńców ,lub zagrać właśnie w jakiejś telce ,:)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja tak samo,. gdy mam wątpliwosci tez korzystam .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak inaczej się czyta i inaczej piszę ,na początku jest gorzej ale potem pojdzie dobrze , początki zawsze są trudne . Napewno się nauczysz ,zresztą na yutube jest taki filmik o cyferkach po hiszpańsku obejrzyj i posłuchaj kilka razy i zobaczysz ,że się szybko nauczysz .>.
Najtrudniejsze chyba są liczebniki porządkowe ,to dopiero trudne ,do 10 jakoś idzie ale potem jest coraz trudniej , Ja coś nie mogę zapamiętać.

ocenił(a) serial na 10

Marzenie ściętej głowy xd ale chciałabym spotkać Cesara i Alejandrę :D

ocenił(a) serial na 10

O to może obejrzę :) znam pisownię niektórych wyrazów, ale wiadomo, że tego dużo nie ma xd hiszpański to piękny język i jakby to powiedzieć... pociągający? xd zwłaszcza jak się słucha Cesara Evory :D :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Pewnie ,nic nie Tracisz ,a z każdym dniem coś się nauczysz ,tak jak ja , co nie co potrafię .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A żeby te marzenia się spełniły ,to by było ekstra , Tak samo bym chciała spotkać ulubionych aktorów zrobić z nim fotke ,kurcze jak ja zazdroszcze tym którzy ich blisko widzą.).

ocenił(a) serial na 10

Bardzo bym chciała obejrzeć na yt bloopersy z planu MDLN. z Rubi są, z Prawa pożądania też, nawet z la madrastra gdzie Cesar grał z Patricią Reyes Spindola (Maria Lola)

ocenił(a) serial na 10

ja też :))

ocenił(a) serial na 10

Ja tak samo :)

ocenił(a) serial na 10

I tak dobrze umiemy, skoro możemy telki w oryginale oglądać :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja też o tym kiedyś myślalam nawet szukałam w yutube tych Bloopersów ,ale nic nie znalazałam ,a szkoda bo fajnie zobaczyć jak nagrywają , )

A wiesz ,że trochę obejrzałam odcinka tej telki Hasta al fin el mundo gdzie gra Cesar i zobaczyłam akurat Lucrecie z Zaklętego serca ,od razu ją poznałam ciekawe kogo ona grała tam ,czyżby żonę Cesara.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Racja ,coś zawsze się rozumiemy ,Ja czekam do 27 lipca do pierwszego odcinka ( Que no me dejes corazon) gdzie będzie grała Alejandra .Czekam na tę telke z niecierpilwiścią. Może razem ją obejrzymy po 1 odcinku na dzień bo więcej nie będzie można bo to premiera.

ocenił(a) serial na 10

Może kiedyś ktoś doda filmik z planu MDLN.
Widziałam tylko jak Cesar, Alejandra, Jorge i Patricia Navidad byli w programie Cristina show czy jakoś tak xd

Omg oby nie jego żonę xd w ogóle jak ona się trzyma? A ja obejrzę yo amo a juan querderon bo tam grają Alejndra i Cesar ciekawe czy sceny mają razem :D oby!

ocenił(a) serial na 10

Dobry pomysł możemy obejrzeć :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To super ,będziemy komentowały nową telkę akurat będzie tam występowała Alejandra którą bardzo lubimy .)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Z urody nic się nie zmieniła ,troszkę się postarzała ale żeby zmieniła się np przez operacje jak u nie których , to nie ,Nie wiem jak w innych odcinkach ,bo widziałam tylko moment .

Cesara mogli by wybrać do tej nowej telki ,ale to by było zbyt piękne ,Alejandra i Cesar znów razem./), a wtej telce Yo amo a juan querderon ,jest dużo znajomych twarzy ,widzę tu także Mayrin Villanuewa ,którą oglądałam w Palomi ,i Mi corazon es tuyo, Eduardo santimirana (,Rubi )Arleth Teran z Dzikiego serca ,Natasha , Pablo Montero,Alejandro Ruiz , dużo znajomych jest oprucz Cesara i Alejandry i także Rosaura z Zakazanego uczucia

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Czytałam,że syn Alejandry Luis Manuel ma szanse studiować w Stanach ,bo chce robić kariete ciekawe czy też bedzie aktorem tak jak jego mama ,fajnie by było żeby zagrali razem w jakieś telce

ocenił(a) serial na 10

No prosze nie wiedziałam :) Może zagrają razem :D

ocenił(a) serial na 10

pewnie :) obejrzałam trochę yo amo a juan querderon widziałam Cesara i była tam muzyczka z MDLN!!!

ocenił(a) serial na 10

Wiadomo, musiała się postarzeć, nikt nie jest wiecznie młody. Widać, że jest mądra skoro żadnych operacji plastycznych nie robi xd
Tak w tej telce dużo znajomych twarzy jest :D

ocenił(a) serial na 10

a nawet dwie muzyczki z MDLN

ocenił(a) serial na 10

No właśnie mogliby wybrać Cesara i Alejandre żeby mieli wspólne sceny :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Może , Wiesz zawsze czytam wiadomości w internecie i tam piszę coś nowego o danej aktorce czy aktorze .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

O . :)to tak jakby się oglądało Zaklęte serce ,kilu osób z tej telki no i muzyczka ..

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,ja tez podziwiam tych którzy się nie szpecą operacjami plastycznymi ,np Alejandra ,oglądałam z nią taki filmik w którym ujawnila ,że nie robiła operacji ,ale nie powiedziała ,że nigdy nie zrobi ,Wiesz cenię takie osoby które choć nie robią nie krytykują innych , Alejandra tez powiedziała ,że nie wyklucza ,że kiedyś skorzysta ,i dobrze ,ze się nie ukrywa tak jak inne gwiazdy widać ,że pełno botoksu i operacji przeszły a one zawsze się wypierają ,że nic nie poprawiały.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To świetnie .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Cesar i Alejandra stworzyli by świetny duet.

ocenił(a) serial na 10

W Zaklętym Sercu mieli super sceny i nawet się całowali :D ale jak dla mnie za mało! :D

ocenił(a) serial na 10

ja chyba też zaczne czytać xd

ocenił(a) serial na 10

aż w szoku byłam że te muzyczki usłyszałam! w ogóle ktoś dodaje na yt muzyczki z ZS i czekam bardzo na taką jedną... mam ich już ze 30 w sumie.

ocenił(a) serial na 10

oby jednak nic sobie nie poprawiała, bo to chyba nikomu nie wyszło na dobre...

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie ,po co ma poprawiać jeżeli wciąż jest piękna .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To fajnie ,mi się tez te muzyczki bardzo podobają a najbardziej ta która towarzyszyła Mariany i Ignaciowi na ślubie ,lub na schadzkach przy drzewie ,A zresztą gdy Atylio pokazywali tak samo.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Bo Wiesz mnie najbardziej interesują informacje tych aktorek czy aktorow których podziwiam i uwielbiam ,np Alejandre ,Cesara ,Ane Brende ,Jorge ,jeszcze kilku jest..ale tych najbardziej.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Była taka scena kiedy Atylio sobie marzył ,chyba Mariana ubrana była na biało ?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Isidro z MDLN nawet występuje w ( Dzikim sercu) ,gra tam księdza .

ocenił(a) serial na 10

Tak widziałam Isidra :) Ale tej telki chyba nie będę dalej oglądać nudna jak flaki z olejem, zaczynam doceniać Kobietę w Lustrze xd

ocenił(a) serial na 10

Po co poprawiać coś, co jest idealne :)

ocenił(a) serial na 10

No piękna ta muzyczka Mariany i Ignacia :D Ale numer jeden dla mnie to muzyczka Atilia :D Jeszcze czekam na taką jedną... którla leciała np w 38 ocinku jak Atilio z Marianą stali przy grobie Elisy, a on ją ''pocieszał'' po zdradzie Ignacia.

ocenił(a) serial na 10

Mnie też :) :)

ocenił(a) serial na 10

Tak miała białą bluzkę w paski xd

ocenił(a) serial na 10

W dzikim sercu strasznie mnie wkurza Jose Antonio, Gustavo z ZU ma poważną konkurencję! bo ten Jose Antonio wydaje mi się jeszcze gorszy!!! gbur, cham i prostak i to nie ma nic wspolnego z tym, że jest biedny.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak Jose Antonio to prawdziwy gbur ,i podobno będzie jeszcze gorszy ,ale dostanie zasłużoną karę.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Zgadzam się nudna ,ale jak już zeszło ponad 100 odcinków ,to zejdzie 60 ,mnie też wkurzają te bzdury i nudy ,ale co na to poradzimy.) zresztą ja oglądam najbardziej Maricruz i jej stroje .