Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
Wiesz tak sobie z kuzynką gadałyśmy kiedyś właśnie, że super by było jechać i poznać tych aktorów i zagrać w jakiejś telce :D
tak ja najczesciej z neta korzystam jak chce coś przetlumaczyc mimo ze mam słowniki xd
Wow to ładnie, ja umiem tylko do 8 liczyć i to słownie bo z pisaniem gorzej :D
Pewnie ,to by było coś ekstra , poznać swoich ulubieńców ,lub zagrać właśnie w jakiejś telce ,:)
Tak inaczej się czyta i inaczej piszę ,na początku jest gorzej ale potem pojdzie dobrze , początki zawsze są trudne . Napewno się nauczysz ,zresztą na yutube jest taki filmik o cyferkach po hiszpańsku obejrzyj i posłuchaj kilka razy i zobaczysz ,że się szybko nauczysz .>.
Najtrudniejsze chyba są liczebniki porządkowe ,to dopiero trudne ,do 10 jakoś idzie ale potem jest coraz trudniej , Ja coś nie mogę zapamiętać.
O to może obejrzę :) znam pisownię niektórych wyrazów, ale wiadomo, że tego dużo nie ma xd hiszpański to piękny język i jakby to powiedzieć... pociągający? xd zwłaszcza jak się słucha Cesara Evory :D :D
Pewnie ,nic nie Tracisz ,a z każdym dniem coś się nauczysz ,tak jak ja , co nie co potrafię .
A żeby te marzenia się spełniły ,to by było ekstra , Tak samo bym chciała spotkać ulubionych aktorów zrobić z nim fotke ,kurcze jak ja zazdroszcze tym którzy ich blisko widzą.).
Bardzo bym chciała obejrzeć na yt bloopersy z planu MDLN. z Rubi są, z Prawa pożądania też, nawet z la madrastra gdzie Cesar grał z Patricią Reyes Spindola (Maria Lola)
Ja też o tym kiedyś myślalam nawet szukałam w yutube tych Bloopersów ,ale nic nie znalazałam ,a szkoda bo fajnie zobaczyć jak nagrywają , )
A wiesz ,że trochę obejrzałam odcinka tej telki Hasta al fin el mundo gdzie gra Cesar i zobaczyłam akurat Lucrecie z Zaklętego serca ,od razu ją poznałam ciekawe kogo ona grała tam ,czyżby żonę Cesara.
Racja ,coś zawsze się rozumiemy ,Ja czekam do 27 lipca do pierwszego odcinka ( Que no me dejes corazon) gdzie będzie grała Alejandra .Czekam na tę telke z niecierpilwiścią. Może razem ją obejrzymy po 1 odcinku na dzień bo więcej nie będzie można bo to premiera.
Może kiedyś ktoś doda filmik z planu MDLN.
Widziałam tylko jak Cesar, Alejandra, Jorge i Patricia Navidad byli w programie Cristina show czy jakoś tak xd
Omg oby nie jego żonę xd w ogóle jak ona się trzyma? A ja obejrzę yo amo a juan querderon bo tam grają Alejndra i Cesar ciekawe czy sceny mają razem :D oby!
To super ,będziemy komentowały nową telkę akurat będzie tam występowała Alejandra którą bardzo lubimy .)
Z urody nic się nie zmieniła ,troszkę się postarzała ale żeby zmieniła się np przez operacje jak u nie których , to nie ,Nie wiem jak w innych odcinkach ,bo widziałam tylko moment .
Cesara mogli by wybrać do tej nowej telki ,ale to by było zbyt piękne ,Alejandra i Cesar znów razem./), a wtej telce Yo amo a juan querderon ,jest dużo znajomych twarzy ,widzę tu także Mayrin Villanuewa ,którą oglądałam w Palomi ,i Mi corazon es tuyo, Eduardo santimirana (,Rubi )Arleth Teran z Dzikiego serca ,Natasha , Pablo Montero,Alejandro Ruiz , dużo znajomych jest oprucz Cesara i Alejandry i także Rosaura z Zakazanego uczucia
Czytałam,że syn Alejandry Luis Manuel ma szanse studiować w Stanach ,bo chce robić kariete ciekawe czy też bedzie aktorem tak jak jego mama ,fajnie by było żeby zagrali razem w jakieś telce
pewnie :) obejrzałam trochę yo amo a juan querderon widziałam Cesara i była tam muzyczka z MDLN!!!
Wiadomo, musiała się postarzeć, nikt nie jest wiecznie młody. Widać, że jest mądra skoro żadnych operacji plastycznych nie robi xd
Tak w tej telce dużo znajomych twarzy jest :D
Może , Wiesz zawsze czytam wiadomości w internecie i tam piszę coś nowego o danej aktorce czy aktorze .
O . :)to tak jakby się oglądało Zaklęte serce ,kilu osób z tej telki no i muzyczka ..
Tak ,ja tez podziwiam tych którzy się nie szpecą operacjami plastycznymi ,np Alejandra ,oglądałam z nią taki filmik w którym ujawnila ,że nie robiła operacji ,ale nie powiedziała ,że nigdy nie zrobi ,Wiesz cenię takie osoby które choć nie robią nie krytykują innych , Alejandra tez powiedziała ,że nie wyklucza ,że kiedyś skorzysta ,i dobrze ,ze się nie ukrywa tak jak inne gwiazdy widać ,że pełno botoksu i operacji przeszły a one zawsze się wypierają ,że nic nie poprawiały.
W Zaklętym Sercu mieli super sceny i nawet się całowali :D ale jak dla mnie za mało! :D
aż w szoku byłam że te muzyczki usłyszałam! w ogóle ktoś dodaje na yt muzyczki z ZS i czekam bardzo na taką jedną... mam ich już ze 30 w sumie.
oby jednak nic sobie nie poprawiała, bo to chyba nikomu nie wyszło na dobre...
To fajnie ,mi się tez te muzyczki bardzo podobają a najbardziej ta która towarzyszyła Mariany i Ignaciowi na ślubie ,lub na schadzkach przy drzewie ,A zresztą gdy Atylio pokazywali tak samo.
Bo Wiesz mnie najbardziej interesują informacje tych aktorek czy aktorow których podziwiam i uwielbiam ,np Alejandre ,Cesara ,Ane Brende ,Jorge ,jeszcze kilku jest..ale tych najbardziej.
Tak widziałam Isidra :) Ale tej telki chyba nie będę dalej oglądać nudna jak flaki z olejem, zaczynam doceniać Kobietę w Lustrze xd
No piękna ta muzyczka Mariany i Ignacia :D Ale numer jeden dla mnie to muzyczka Atilia :D Jeszcze czekam na taką jedną... którla leciała np w 38 ocinku jak Atilio z Marianą stali przy grobie Elisy, a on ją ''pocieszał'' po zdradzie Ignacia.
W dzikim sercu strasznie mnie wkurza Jose Antonio, Gustavo z ZU ma poważną konkurencję! bo ten Jose Antonio wydaje mi się jeszcze gorszy!!! gbur, cham i prostak i to nie ma nic wspolnego z tym, że jest biedny.
Tak Jose Antonio to prawdziwy gbur ,i podobno będzie jeszcze gorszy ,ale dostanie zasłużoną karę.