PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611580}
4,8 1,2 tys. ocen
4,8 10 1 1186
Aliens: Colonial Marines
powrót do forum gry Aliens: Colonial Marines

Mieli tyle czasu na przygotowanie naprawdę dobrą grę w uniwersum Alien. A tu co =/
grafika z 2009r a może i starsza , brak kompletnie klimatu , kompletnie nie straszy , do tego
przeciętny jako FPS . Na plus mogę zaliczyć z pewnością poziom trudności ( przynajmniej grając
na padzie) obcy są szybcy i łatwo zginąć ale to zdecydowanie za mało już lepszą grą jest Aliens vs
predator z 2010 r a najlepiej zagrać w AVP 2 z 2001 r jeżeli nie graliście to zdecydowanie polecam.
Ale od tej gry lepiej trzymać się z daleka po prostu szkoda czasu i nerwów moja ocena 4/10

użytkownik usunięty
Bombeldinio

Tez dalem 4. Zwlaszcza wkur.... sa checkpointy

ocenił(a) grę na 5
Bombeldinio

Spodziewałaś się czegoś lepszego od gry której premiera gry była chyba przekładana i jest skierowana głównie do fanów universum Aliena ? Rzeczywiście grafika nie rzuca na kolana, ale gra klimat ma. Straszyć nie musi, skoro postawiona na sieczkę z Obcymi. Czy jest lepsza od AVP z 2010 to bym polemizował, od tamtej gry spodziewałem się znacznie więcej. Od CM niekoniecznie a miło zaskoczyła...

ocenił(a) grę na 7
Bombeldinio

No niestety ACM to delikatne nieporozumienie ale to było do przewidzenia. Gameplay jest tragicznie zbalansowany, grafika szpetna. Jedynie dźwięk daje radę. No trudno się mówi. Ja nie płacze bo nie jestem fanem uniwersum Aliena.

ocenił(a) grę na 2
Bombeldinio

W grę zapewne nie zagram, ale z tego co czytałem to ta gra miała być o niebo lepsza, obejrzyjcie sobie zdjęcia dużo wcześniejsze, niestety Gerbox przywłaszczył sobie pieniądze Segi, które miały być na ACM, a wydali je (zapewne nie w pełni) na Boderlands 2 i DNF, i dlatego nie mając czasu dokończyć gry zlecili jakimś gównianym firmom, dokończenie gry za pieniądze, które zostały( czyli pewnie grosze) i dlatego wyszedł taki gniot, który nie powinien nazywać sie ACM. Gearbox powienie iść za to do paki!