Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.
PS. Polski dubbing - tragedia.
Zacząłem grać w drugą i nie wytrzymałem. To wygląda jak budżetówka z City Interactive sprzedawana w kiosku po 19,99.
ech chcesz mnie wciagnac w kolejna bezsensowna dyskusje ? juz cie tyle razy osmieszylem, a ty myslisz, ze mnie rozwaliles :)) lepiej usun mnie z listy, to ja moze tez cie usune :))
Pomóż mi dobić ten temat do 1000 postów to cię usunę :)))) A kto kogo ośmieszył to obaj wiemy doskonale :))))
tak wiemy, ja ciebie, wiec faktow nie zmienisz :)) juz powinienes to sam przyznac, bo nudne sie juz to robi.
Ej no weź wreszcie przyznaj, że to ja cię zgładziłem, chociaż raz, bądź honorowy i przyznaj się do porażki.
dobra widze, ze nie ma sensu kontynuowac rozmowy. nie przyznasz sie, ze przegrales i bedziesz tylko nabijal posty.
hahahahahha pomazyc zawsze mozna :)))) dobra kazdy tu widzi, ze tak cie osmieszylem, ze juz bardziej sie nie da, dlatego skonczylem rozmowe :)) logiczne.
Czemu piszesz dokładnie to co ja chciałem napisać w stosunku do ciebie? Z tą różnicą, że ja rozmowy nie skończyłem.
jeśli ty uważasz że w w BC2 grafika jest zła a multi gorszy niż w CoDach, to ŻAL mi cię... Może i fabuła singla jest niespecjalna ale jak ty mówisz że grafika jest niedobra a multi kiepskie to idź grać w tego swojego kultowego CoDa, i nawet się nie kompromituj, bo nikt ci tutaj racji nie przyzna... Wychodzisz tylko na kompletnego pacana...
Co wy możecie wiedzieć o dobrym multi w BFie jak nie graliście w BFa 2 / 2142 czy 1942. Jakbyście najpierw pograli trochę w zwykłą 2jke a potem w te "coś" czyli BC2 to wątpię czy byście dalej tak tą grę chwalili. Chyba, że jesteście ludźmi co patrzą głownie na efekty i grafikę, a to duży błąd przy ocenie gier z multi. Chciałem jeszcze napisać kilka zdań, ale zrezygnowałem gdyż zapewne spotkało by się to z dużym sprzeciwem pseudo pro graczy (bo nie ma to jak 0 rozrzutu przy strzelaniu HAHA itp.) Cya
A skąd ty niby wiesz że nie graliśmy, tak się składa że grałem we wszystkie części BFa, nie licząc tych co wyszły tylko na konsole, i uważam że co do grywalności to może i BF2 jest najlepszy ale co do grafiki to BC2 jest jak do tej pory największym faworytem, pewnie dla ciebie BC2 jest po prostu za trudny, bo cie wkurza że walnie ci czołg w budynek i cię zabija waląca się ściana a nie tak jak w BF2 siedzisz sobie bezpiecznie w kącie i cieszysz się że wszystkich tłuczesz... a co do odrzutu to może i w BC2 jest za mały ale za to w BF2 jest przesadzony bo np jak walisz M16 to co 5 pocisk trafia w cel a reszta pocisków leci 20 metrów od celu, a w rzeczywistości tak nie ma, więc nie wiem czym się cieszysz...
hehe chlopie zacznij myslec zanim napiszesz takie nielogiczna kupe bzdur. Ja zjadlem zeby na serii battlefield, a to, ze nie ocenilem starszych czesci na FW, nie oznacza, ze w nie nie gralem. Logiczne myslenie to podstawa.
Nie obchodzi mnie czy w nie grałeś, oceniając te coś czyli BC2 na 10/10 psujesz tylko wizerunek całej serii
psuje wizerunek jednej z najlepszych gier na ps3 ? jaja sobie robisz ? chlopie nie kompromituj sie.
co za roznica koles, zastanow sie. mam gdzies, ze ty mowisz o PC. zacznijcie myslec, bo mam wrazenie, ze gadam z banda dzieciakow.
kurde nie swiruj mi tu koles. pewnie, ze jest rozniac, ale nie ma sensu o tym mowic. gra jest prawie identyczna na kazdej platformie. chyba, ze masz slabego kompa i grafa wydaje ci sie slaba...
No jeżeli ciebie taka brzydka tandeta zadowala to spoko. Ale niestety, ja od gier wymagam trochę więcej.
ty teraz udajesz czy mowisz na serio ? bo nie wierze, ze mozesz robic z siebie takiego....
Tak ty od gier wymagasz trochę więcej, ciebie zadowala Black Ops Najbardziej badziewna gra w jaką grałem, nawet City Interactive robi leprze gry niż Black Ops jedyna rzecz w nim dobra to fabuła singla a reszta woła o pomstę do nieba, a ty się tym jarasz jak by to było jakieś cudo. Wiec nie wiem czy ty masz gust. ŻAL mi cie...
Grając w Black Ops nie brałem pod uwagę multi bo pożyczyłem tą grę WYŁĄCZNIE dla singla, a singiel w tej grze jest CHOLERNIE DOBRY. Rozumiesz to czy nie? Gówno mnie obchodzi multi w BO, porównuję single, a singiel BC2 w porównaniu z BO to jeden wielki kał nie warty splunięcia na niego. A jesli chodzi o multi, to praktycznie niczym nie różni się od świetnego multi w MW2 przy którym trochę czasu spędziłem, prócz tego, że czasami może przyciąć w nieoczekiwanym momencie co jest strasznie chu*owe. I tyle z minusów Black Opsa.
To że singiel jest dobry w Black Opsie to każdy wie, i też każdy wie że singiel w BC2 jest marny więc o czym tu dyskutować, skoro podoba ci się MW2 to graj w niego a nie pieprz głupoty na forum o Bad Company 2 i o jego singlu skoro każdy wie że Battlefield to seria gier tworzonych głównie do rozgrywki w sieci, zresztą Bad company i Bad company 2 to pierwsze dwie gry z serii które posiadają singla wszystkie wcześniejsze nie posiadały kampani tylko mapy do treningu, więc nie ma się co dziwić że im singiel nie wyszedł... a to że kupiłeś BC2 po to żeby pograć w singla to ci gratuluje intelektu, wystarczyło poczytać kilka recenzji o jego singlu i byś go nie kupił, i by cie nie było na tym forum, więc sam sobie jesteś winny.
Ale nawet gra w sieci nie jest dobra, nie jest emocjonująca i nie jest nawet w połowie tak fajna jak multi z CoDów.
nie jest dobra ? heheehhehehhee zalosne. doszedlem do wniosku, ze jestes
a ) debilnym prowokatorem i trollem.
b) fanatykiem call of duty, co widac w kazdym poscie.
c) jedno i drugie.
człowieku z każdym postem jest mi cię coraz bardziej żal, jeśli ty twierdzisz że multi jest marny to nie warto nawet z tobą dyskutować bo od razu widać ze jesteś fanatykiem Call of Duty, zresztą większość twoich postów na to wskazuje...
Grafika w tej grze jest gówniana, i nie chodzi mi tu o efekty słoneczne czy wodę, ale o sam styl graficzny, wszystko to jest takie drewniackie, sztuczne, postacie wyglądają tak nienaturalnie, że rzygać się chce. W dodatku zachwalany model zniszczeń jest cholernie oskryptowany, ściana zawsze niszczy się tak samo. Ta gra jest do dupy, zero efektowności, zero fabuły, dosłownie nic. Nie wiem co za dzieci w to grają, ale taki CoD Black Ops zjada to gówno na śniadanie, choć i tak ma niedopracowane multi!