Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.
PS. Polski dubbing - tragedia.
A ty uważasz, że ten gniot BC2 jest najlepszą strzelaniną. CS 1.6, żeby już nie mówić o Source to strzelaniny sieciowe miliard razy lepsze.
Coś mi się wydaje że w grach wcale nie jesteś taki B0sski jak o sobie mówisz bo wyżywasz się na innych mówiąc że są ciency chodziarz wcale nie widziałeś jak grają, tak się składa że gram bardzo dobrze, byłem w kilku klanach i wszyscy twierdzą tak samo więc takie pisanie że mam się nauczyć grać jest co najmniej dziwne, po prostu nie możesz się pogodzić z tym że nie masz racji. Skoro czujesz się niedowartościowany to idź do mamusi ona cię przytuli a tymczasem odwal się ode mnie bo uczepiłeś się mnie chodziarz nic o mnie nie wiesz, i raczej się nie dowiesz. A tak co do czasu spędzonego w FPSach to skąd niby wiesz że spędziłeś więcej czasu ode mnie? Ciekawy jestem jaką odpowiedź wymyślisz, ale coś mi się wydaje że będę się długo śmiał.
W klanach to ja byłem nastu i ciągle wspinałem się wyżej bejbe. Ja mówię, że BC2 to szajs a ty odwrotnie i dlaczego mam niby nie móc pogodzić z tym, że niby racji nie mam? "Coś mi się wydaje że w grach wcale nie jesteś taki B0sski jak o sobie mówisz " nawet nie liczyłem, że twoja osoba może to zaakceptować.
Damian, my tu ciągle mówimy o PC, nie interesują mnie konsole.
P.S. Salamandra - Mam wiele SS wyników z rund pub/gather/1vs1/2vs2, a zresztąnie musze Ci niczego udowadniać
o PC ? a co mnie obchodzi, ze nie interesuja cie konsole? nie gram na kompie, bo to szajs i tyle.
"nie gram na kompie, bo to szajs i tyle"
Teraz równie dobrze mogę stwierdzić, że tym zdaniem się ośmieszyłeś i na pewno będzie to większe ośmieszenie niż ja mówiący, że BC2 to szajs.
osmieszylem sie bo nie preferuje grania na komputerze ? hehehe dobre. moze pomysl zanim napiszesz.
Tak samo jak ja ośmieszyłem się stwierdzając fakt, że BC2 to przereklamowana tandeta, która nie powinna być sprzedawana drożej niż 19.99, bo poziomem nie odbiega od budżetówek City Interactive.
Właśnie przypomniałem sobie posta w którym pisałeś, że wydałeś 40zł na tą grę czy jakoś tak, to teraz pomyśl sobie jak ja się czuję stratny płacąc za to 90 + przesyłka :/
Współczuję szczerze, ale ja wydałem na to na szczęście tylko 25 zł :P I taka cena powinna być w dniu premiery.
Damian, jesteś skończonym idiotą. Nawiasem mówiąc skoro PC to szajs to paszoł won od niego. Dziękuję, dowidzenia
Pozostaje mi jedynie cieszyć się, że jeszcze są ludzie którzy pamiętają co to znaczy "dobra gra"
z takimi tekstami to ty wal do przedszkolakow. Wysil sie, bo juz przestaje wierzyc, ze stac cie na jakis intelektualny wysilek.
25 zeta bez przesady ! gra jakby kosztowała w dniu premiery 49 zeta to OK tyle wtedy była według mnie warta
No i całość nie ma szans pod względem technicznym ze starutenkim BF2
skonczonym idiota to jest poziom jaki tu reprezentujesz prostaczku. nie zrozumales o czym mowie, a sie wypowiadasz. zalosny gowniarzu.
to moja wlasna opinia na temat grania na kompie i tyle mam do powiedzenia trollu,
Ty naprawdę jesteś tępy. Nie, nie podpowiem Ci dlaczego :) Idę podyskutować z kimś mądrzejszym
hehe to, ze jestes tepy udowodniles mi juz wielokrotnie :) ile masz lat ? 13 ? ech... z takim dzieciakiem nie ma o czym mowic.
A co? Ty masz 14 i musisz się dowartościować licząc na to, że ktoś ma mniej? Nie, nie mam 13 tylko 17. Zresztą dłużej nie ma co ciągnąc tej dyskusji. Idź graj dalej w tą pomyłkę BC2 i nie pisz farmazonów skoro nie grałeś w to na PC wnioskując to z twoich wypowiedzi.
17 ? o raczej nie wiecej niz 15. ja nie musze sie dowartosciowac. latek mam wiecej niz ty, ale taki prostaczyna jak ty woli wyjechac z morda, bo ktos ma inne zdanie. powodzenia z takim podejsciem do tematu.
Nie obchodzi mnie co myślisz i skończmy się kłócić bo nie do tego jest ten temat i skoro masz więcej latek powinieneś być mądrzejszy nie?(współczuję :))
jak widac jestem, bo nie gadam, ze dobra gra to gowno wymyslajac jakies z dupy wyjete argumenty. pewnie tego nie widzisz i wydaje ci sie, ze wiesz lepiej. coz, nie zabronie ci tego.
Z dupy argumenty? Heh, FPSy są robione pod PCty i to wie chyba każdy. Gadałem z wieloma ludźmi grającymi w rożne gry tego gatunku z i powiem Ci, że prawie wszyscy powiedzieli, że starsze gry np. BFy, CoDy (do MW-1) Csy, Quake, są dużo, dużo lepiej zrobione do gry pod sieci niż BC2 czy te najnowsze CoDy. Zamiast po prostu nowa część = nowe mapy/ bronie i lekkie poprawki to oni chcą wszystko odrazu zmieniać co na starcie zraża fanów poprzednika.
Zrozum wreszcie, że PC i PS3 to 2 inne bajki. Więc ocena końcowa
BF BC2 (PC) - Gniot nie dorastający poprzednikom
BF BC2(PS3)- Jedna z lepszych gierek obecnie
I niech tak już koleś zostanie.
ty porownujesz stare kultowe gry tylu quake lub Cs do dzisiejszych produkcji ? ty naprawde nie masz pojecia o obecnym rynku gier wideo. lepiej nadrob zaleglosci.
jakos nie rozumiem tej roznicy miedzy konsola a pc. mechanika gry, grafika itd. pozostaje praktycznie ta sama.
To były argumenty dotyczące tego, że nowe gry to jakieś dziadostwo w porównaniu ze starymi.
Dlatego też ja nie wiem, jak słabe gry wychodzą na PS3, jeśli ten gniot na PC jest podobno jedną z lepszych gier na PS3.
akurat ciebie nikt o zdanie nie pytal, bo nie masz kompletnie pojecia o czym mowisz.
Może i na PS3 to świetna gra, nie wiem nie grałem w bc2 na konsoli, za to na PC wszystkie części prócz battlefield: Vietnam i play4free(chyba bo tylko u kolegi grałem trochę więc ciężko jednoznacznie stwierdzić) są lepsze. Przypomniało mi się, że BC2: Vietnam nie jest takie złe jak bez dodatku
przeciez na ps3 vietnam to identyczna gra z bad company 1 i 2. Nie rozumiem o czym teraz mowisz.vietnam to ten sam silnik, styl, grafika. Tylko inne otoczenie i bronie.
wielu recenzentow z takich pism jak Neo Plus i PSX Extreme uwaza, ze caly ten dodatek vietnam, to zdecydowanie lepszy kawalek kodu niz ta cala gra BLACK OPS !
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Mnie grafika nie obchodzi jak gra jest dobra, a sam dodatek BC2 nie jest zły. Co do 2 części to nie wiem, ale zawsze będzie BF lepszy od codów jakim sam by nie był gniotem. CoD to bezmyślna sieczka, idziesz i strzelasz, nic więcej chociaż CoD 4 na modach był fajny.
bezmyslna sieczke znajdziesz w praktycznie kazdej grze tego typu. nie jestem fanem coda, ale black ops to naprawde gowno. tylko kampania jakos ratuje ta gre. reszta to powielone setki razy schematy, nic nowego.
a wy tu nazekacie, ze w bc2 budynek zawala sie w ten sam sposob. no bez jaj.
A po co zmieniać coś, co jest w multi CoDa doskonałe? Fakt, Black Ops ssie, bo jest słabo zoptymalizowany i może przyciąć w nieoczekiwanym momencie, ale gdyby tego błędu nie było to multi nie różni się niczym innym od takiego MW2.
Dla mnie jak napisałem parę postów wyżej, nie powinno się wiele w grze zmieniać. Rozumiem, nowe mapy bronie, może czasy, ale zmieniać prawie całą grę to głupota. Dobra spadam bo mnie wyciągają z domu, poźniej dopisze co miałem
Skoro gra jest popularna to zmienianie tylko tych elementów nie zrazi starych graczy, a jeszcze nowi się pojawią.
oprocz bogow ? niedorobek? zalosnej jak na te czasy grafiki ? cheeterow ? i w kolko to samo, nic sie nie zmienia...zreszta wiekszos graczy podobno nie byla zadowolona z takiego gniota jakiego dostali. na szczescie ja kupilem ta gre dla kampani.