PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12524
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

jakich oplaconych pseudo krytykow ? zdajesz sobie sprawe o jakich sumach tutaj mowisz ? kompletnie niekogiczne brednie kiepskiego antyfana.

damian_filmweb

Zdaje sobie sprawę. O sumach, które są wykładane na kampanie reklamową.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

chyba wiem o co tu chodzi. ty, tak naprawde wcale nie uwazasz tej gry za gowno. wymyslasz te bzdurne i nielogiczne brednie, bo chcesz dalej trollowac i popularyzowac swoj temat. tak naprawde pewnie nawet nie grales w ta gre, albo doskonale wiesz, ze my mamy racje, ale nie mozesz sie do tego przyznac. przynajmniej narazie. bo to nie moze byc prawda. jeszcze nie spodkalem sie z taka ignorancja i kompletnym brakiem logicznego podejscia do tematu, a na dodatek jestes tak objektywny jak woda w klozecie.

to znow wychodzi na to, ze jestes pospolitym trollem i nic wiecej. juz ci to nie raz udowodnilem, ale tym razem przedstawilem najnowsze fakty.

damian_filmweb

Akurat w przypadku oceny tej gry nie robię sobie jaj. Naprawdę uważam tę grę za gówno, tak jak wiele innych nowych gier. Bo 90% obecnych gier to jedno wielkie GÓWNO. To słowo idealnie oddaje ich poziom, więc będę go używał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
damian_filmweb

Każdy znawca gier wie, że obecne produkty to chłam dla mas mający za zadanie wycisnąć jak najwięcej kasy z ludzi o mentalności 15-letniego amerykańskiego grubasa.

damian_filmweb

Każdy wie, że jestem wybitnym filmowym znawcą. Ale rozumiem, zazdrość cię zżera, też bym tak pewnie miał na twoim miejscu :)

ocenił(a) grę na 10
0wner2

no pewnie, ze mnie zzera :))) w koncu czasami tez chcialbym na chwile stac sie takim skonczonym kretynem zeby nie byc w stanie myslec o problemach :))))

damian_filmweb

Chyba chciałeś powiedzieć tak wybitnym znawcą i koneserem sztuki.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

a co czytac ze zrozumieniem dalej nie umiesz ??

damian_filmweb

To raczej ty nie umiesz zrozumieć oczywistych faktów.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

fakt. kolejne slowo ktorego nie rozumiesz. ile razy mam ci mowic : slownik ?? :))

damian_filmweb

No jak ci tak zależy:

Fakt - to, co zaszło w rzeczywistości; zdarzenie; stan rzeczy

W rzeczywistości zaszło objawienie mego geniuszu, stanem rzeczy zawsze jest to co ja mówię.

0wner2

Pewnie że nie wiesz o co mi chodzi bo jedna szara komórka to za mało żeby ogarnąć oddychanie na raz z czytaniem ze zrozumieniem!

psudo to ty masz mózg.

jaca777_2

Nie pie*dol chłoptasiu.

0wner2

No. Na tyle cię stać. Brawo Jasiu! Wracaj do jaskini prymitywny palancie.
Dla ciebie dno to nieosiągalny sufit. Jesteś daleko poniżej jakiejkolwiek klasyfikacji:

- Znawca, który nawet nie wie co to grafika, a co za tym idzie nie wie o czym pisze
- Koneser, który nie potrafi podać nawet jednej gry tego samego wydawcy
- Mistrz cienkiej riposty, który jedyne co potrafi to machać środkowym palcem
- Recenzent, który nie wie co to obiektywizm, nie zna definicji kluczowych pojęć związanych z recenzją
- Wyrafinowany do tego poziomu że złożony produkt potrafi określić jedynie słowami 'szajs','gówno' itp.
- Zdystansowany do własnej osoby do tego poziomu że żeby odreagować swoje porażki musiał zrobić 'listę trolli'. Nawet jego znajomi uważają go za oszołoma...

Zamieciony.

jaca777_2

"Znawca, który nawet nie wie co to grafika, a co za tym idzie nie wie o czym pisze"

Dalej nie mam pojęcia skąd wysnułeś przypuszczenie, że nie wiem co to grafika.

"Koneser, który nie potrafi podać nawet jednej gry tego samego wydawcy"

Koneserem to ja jestem filmów, na grach się po prostu znam. A ten wydawca zrobił w ostatnim czasie tyle chłamu, że przestałem się nim interesować. Mirror's Edge to jego ostatnia dobra gra.

"Mistrz cienkiej riposty, który jedyne co potrafi to machać środkowym palcem"

Jesteś po prostu zbyt głupi, by zrozumieć me genialne riposty.

"Recenzent, który nie wie co to obiektywizm, nie zna definicji kluczowych pojęć związanych z recenzją"

Znam wszystkie definicje, a każda moja recenzja/opinia jest w 100% obiektywna. Zawsze.

"Wyrafinowany do tego poziomu że złożony produkt potrafi określić jedynie słowami 'szajs','gówno' itp."

Ten wyrafinowany inaczej produkt jest tak słaby, że tylko na takie określenia zasługuje. Mam zbyt wygórowany gust jeśli chodzi o gry, by byle ścierwo mnie zadowalało.

"Zdystansowany do własnej osoby do tego poziomu że żeby odreagować swoje porażki musiał zrobić 'listę trolli'. Nawet jego znajomi uważają go za oszołoma... "

Lista trolli została zrobiona dla jaj.

"Zamieciony."

Ty owszem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

YHHY uga, uga ? bam bam bum ?? staram sie porozumiec w jezyku na twoim poziomie :))

ocenił(a) grę na 10
0wner2

uga uga ? bum bam ? suchara to pewnie masz w gaciach moj maly kolego, wiec nie przejmuj sie. jak juz bedziesz mial te 16 lat to moze bedzie wiekszy :))

damian_filmweb

Jeszcze gorsze smęty idą. Jak już zaczynasz wyzywać to coś oryginalniejszego proszę.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ja cie nie chce wyzywac, bo zeby cie osmieszyc nie musze tego robic :))) jednak czasami robie wyjatek :))

damian_filmweb

Jak miło :))))) Jeszcze więcej uśmieszków :))))) No dawaj, po całości :))))) Stać cię na to :)))))

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hmm nie bede sie znizal do twojego poziomu i ograniczam ilosc prostackich wyzwisk, bo ja nawet nic pisac nie musze. kompromitujesz sie sam.

damian_filmweb

Gdzie się podziały uśmieszki?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

zapomnialem :))))

damian_filmweb

Ok :)))))

ocenił(a) grę na 10
0wner2

uga, uga ? dobra nie wiem co tam nabazgrales odpisujac mi znowu, ale nie zamierzam sie przyczyniac do spelniena marzenia takiego trolla :))

damian_filmweb

Ciągle się przyczyniasz :))) Jeszcze tylko 295 postów :)))))

ocenił(a) grę na 10
0wner2

uha uha uhga ???

damian_filmweb

Uha uha uhga :)))))))))))

0wner2

Wróciłeś ze szkoły i znowu pieprzysz od rzeczy.
Żenujące. Tyle w temacie. Marnuj swój bezwartościowy czas. Znowu przegrałeś i znowu jesteś za głupi żeby to zauważyć.

jaca777_2

Widzisz? Tak cię zmiażdżyłem, że nie umiesz odpowiedzieć.

0wner2

Podbijam temat, ta gra to gówno z beznadziejną grafiką.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ta a ty niedorozwinięte dziecko neo, więc nie wiem z czego ty się cieszysz...

salamandra95pl

Morda trollu.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

i to mówi troll który już dawno powinien się zamknąć... Gratuluje inteligencji...

salamandra95pl

Trollem to ty jesteś, więc japa.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hehehe ty nawet nie znasz znaczenia słowa troll więc nie wiem co ty w ogóle tu robisz.

salamandra95pl

Trollem jesteś ty i na blogu ci to udowodniłem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

Nie, udowodniłeś mi tylko że nazwałem cię pacanem, a kolejne kilka osób na twoim blogu się z tym zgodziło, więc jedyne co zrobiłeś to znów się ośmieszyłeś, i to na własnym blogu.

salamandra95pl

Ale kręcisz dzieciaku, widzę, że riposty ci się kończą.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

Hehehe i mówi to ten który teraz w każdej odpowiedzi pisze "Jesteś Trollem" szkoda gadać...

0wner2

Rzeczywiście singiel mnie zawiódł w porównaniu do jedynki ale multi dosyć to rekompensuje. Takie słabe 7/10 za całokształt. Jedynka to mocne 8/10 i bardzo blisko 9/10.

neo_angin

Nie grałem w 1 niestety.

0wner2

Warto. Bardziej emocjonujący single zdecydowanie.

neo_angin

Ale to jest tylko na konsole chyba.

0wner2

Tak.

neo_angin

No właśnie. A ja nie przepadam za graniem na konsoli :P