PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12524

Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

0wner2

chyba w swojej marnej wyobrazni na powiomie 12 latka.

damian_filmweb

Nie. Na oficjalnym forum publicznym i każdy to przyzna.

0wner2

kazdy ???? ahaha w co ty wierzysz czlowieku ? nikt tego nie powie, wiec sie nie oszukuj i zaakceptuj fakty. bo juz nie moge wyrobic z twojej ignorancji i zwyklej glupoty.

damian_filmweb

Ja dalej śmieję się z twojej głupoty, robię sobie taką zwałę, tak ewidentnie piszę głupoty, że ku*wa upośledzone dziecko neostardy by się zorientowało, że robię sobie jaja. A ty dalej swoje, no człowieku, ogarnij mózg i zrozum co chcę ci przekazać. Jesteś aż takim debilem?

0wner2

to jak sie w koncu wabisz ? balwan, czy debil, bo nie wiem jak sie do ciebie zwracac ?? widze, ze ownerekowi juz nerwy puszczaja :)))) ty sobie nawet sprawy nie zdajesz z tego, ze ty naprawde myslisz tak jak piszesz :))) mam nadzieje, ze w gacie ze zlosci nie robisz, moj ty forumowy prostaczku :)))

damian_filmweb

Hehe, można się było spodziewać takiej odpowiedzi, typowy forumowy prostaczek jak widzi, że ktoś użył słowa "ku*wa" bądź innego wulgaryzmu musi obowiązkowo stwierdzić, że nerwy mu puszczają. Co za prostactwo umysłowe i przewidywalność. To może tak: Ku*wa debilu jeb*ny, jesteś popie*dolonym ku*wa zje*em czy jaką ku*wą??!!

0wner2

prostaczek ? oj moj biedny ownerku debilku. naprawde nie musisz powtarzac tego co ja pisze do ciebie :)) prostaczka to ty masz we krwi o czym sie juz przekonalem, wiec nie denerwuj sie, to moze zwieracze ci nie puszcza :))) Ale caly pokoj to juz pewnie zaplules :(((

damian_filmweb

Żyj dalej w świecie fantazji, gdzie zawsze wygrywasz. Hehe.

0wner2

hmmm nie wiem gdzie napisalem, ze zawsze wygrywam, ale twoja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest zerowa, wiec sie nie dziwie. coz, z takim przychlastem jak ty to trudno bybylo przegrac:)))

damian_filmweb

Łudzisz się, że mnie pokonujesz nędznymi ripostami. Już nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.

0wner2

yhhyyy.... teoretycznie twojej glupoty nie da sie pokonac, bo nigdy nie zrozumiesz, ze juz dawno przegrales po tym jak kazdy wysmial twoje wypowiedzi :)))) i masz racje. nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi :))

damian_filmweb

Teoretycznie nikt nigdy mnie nie pokona z powodu mojego nadmiaru inteligencji, ale cieszy mnie, że coś zrozumiałeś, choć jak zwykle na swój debilny sposób.

0wner2

hahahahahaha ech twoj poziom jest tak zenujacy, ze juz nie wiem czy twoja glupota wynika z tego, ze masz 12 lat, czy to naprawde jest jakas choroba :))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

,,Zresztą co ja będę pisał, twoje zdanie gówno się liczy, moje jest najważniejsze'' - ty tak na serio ????

PS jakos nie widze, zebys rozjeb#l jaca777_2 :))

damian_filmweb

Szósty punkt na mojej genialnej liście.

0wner2

i co z tego, ze jest na twojej liscie ? jakos nie widze powodu, aby sie tam znalazl.

damian_filmweb

Sam się mnie prosił bym go wpisał. To nie powód? Więc teraz uważasz jego zdanie za gówno warte? Nieźle.

0wner2

gdzie napisalem, ze uwazam jego zdanie za gowno warte ? to, ze tak powiedzial, bo robi sobie z ciebie jaja, nie znaczy, ze jest trollem, ktorego rzekomo rozjeb#ales.... mysl logicznie prosze....

damian_filmweb

Myśl logicznie, cisnę sobie z was zwałę na 13 stron tematu, i dobiję do 20, po czym przejdę do legendy.

0wner2

hahaha to raczej my bawilmy toba odpowiadajac na te twoje marne prowokacje.

damian_filmweb

Przecież to ja założyłem ten temat by podziwiać wasze wypociny i odpisywać na nie dla jaj. Naprawdę wierzysz w to co piszesz?

0wner2

a ty czasami uzywasz mozgu ? przeciez nikt cie tu na serio nie bierze, bo piszesz takie brednie, ze szkoda gadac. A mnie to bawi.

damian_filmweb

Przecież ty ciągle na serio piszesz.

0wner2

a co ma wspolnego pisanie na serio z traktowaniem ciebie na serio ? to co ja pisze to fakty, bo normalny nie jestes.

damian_filmweb

Nie jestem normalny bo nie zachwycam się byle chłamem dla mas? Przecież to jest ta sama sytuacja jak z fanami Avatara. Zobaczyli jeden ładny film i od razu okrzykują go nie wiadomo jakim arcydziełem. Dokładnie ta sama sytuacja. No ale cóż, nie każdy ma wygórowany gust.

0wner2

ty gustu niestety nie masz zadnego, BA ty nawet nie znasz pojecia GUST, wiec o czym tu mowa ? i nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz :)))

damian_filmweb

Kolejna żenująca prowokacja z twojej strony. Każdy widzi, że gust mam wykwintny.

0wner2

to miala byc prowokacja ? uhuuuu widze, ze twoj iloraz inteligencji spada z wypowiedzi na wypowiedz. niedlugo zejdzie ponizej 80 to nie bedziesz juz mogl pisac :))) i znow uzywasz slow, ktorych nie rozumiesz :(((

damian_filmweb

Ej, to, że ty się tydzień temu na lekcji polskiego dowiedziałeś co to znaczy "wykwintny" to nie znaczy, żebyś się z tym tak obnosił.

0wner2

niestety twoja jakze inteligentna riposta nie przewidziala faktu, ze ktos od wielu lat polskiego w szkole nie ma :)) ale nie denerwuj sie. moze kiedys pojdzie ci lepiej :)))

damian_filmweb

Przecież ja cię każdą ripostą zmiatam z powierzchni ziemi, wysilać się nawet nie muszę.

0wner2

hhahahh pewnie, ze tak. nie no takiego kretyna jeszcze nie widzialem. naprawde. wygrywasz z van_helsingiem, jezusem_drugim, orzechem i wszystkimi innymi trollami :))

damian_filmweb

Nie dziwi mnie to. To były proste i nieskomplikowane trolle.

0wner2

chyba czegos nie zrozumiales znowu.... wygrywasz z nimi pod wzgledem glupoty :)))

damian_filmweb

Ty tak uważasz, a jak wiadomo wszystko rozumiesz na opak.

0wner2

Słuchaj szmato!!! Jestem na tej liście bo jesteś pedałem bez jaj, a ja nie dałem Ci się wydymać. Na tej liście jest również 2 innych którzy Cię dosłownie pożarli żywcem. Ta lista to dowód że jesteś zakompleksionym, pryszczatym szczylem, który nie ma co robić z czasem i zamiast się uczyć to siedzi i pieprzy głupoty.

Nie potrafisz nawet odeprzeć najprostszych argumentów. Jesteś ciotą którą Warborn niszczy samą obecnością, debilem którego ja mieszam z gnojem każdym rzeczowym postem!

jaca777_2

Hahahah Warborn ta bura szmata z burdelu, to ścierwo może mi buty pucować, to jest zwykły wioskowy kmiot podobny do ciebie, ale wiadomo, swój swojego broni.

0wner2

Ja go bronie? Ja stwierdzam fakt! Zgadzam się że nie jest on wyborowym dyskutantem, ale żeby cię sponiewierać wystarczy fan Justina Biebera. Takimi jak ty ja zamiatam moją marmurową posadzkę...

jaca777_2

Buhehehe, dobre, kolejna dziweczka chce zostać przeze mnie zmiażdżona. Aż tak bardzo chcecie by mistrz ciętych ripost was sponiewierał? Podnieca was to?

0wner2

hahaha chyba mistrz cietych wypowiedzi, bo zadna nie nadaje sie na publikacje ze wzgledu na glupote....

damian_filmweb

To czemu wszystkie są publikowane i z miejsca stają się kultowe?

0wner2

niestety redakcja nie ma czasu na takich pustych, zenujacych i prostackich trolli jak ty :))) masz racje. twoja glupota stala sie juz kultowa na calym fw :)))

damian_filmweb

Dla ludzi prostych zawsze głupie są rzeczy przerastające ich po stokroć :)))

0wner2

hmm mowisz, ze twoje prostackie wypowiedzi kogos przerastaja ? uhyy. coz, szanowny panie Debilu, naprawde nie wiem jak mam ci pomoc... nie jestem specjalista od chorob psychicznych.

damian_filmweb

Najwybitniejsi artyści światowi często mieli/mają nierówno pod kopułą, tak więc nie jest to żaden argument.

0wner2

yhhyy... :)))

damian_filmweb

Dobrze, że się rozumiemy :)))))

0wner2

To że jesteś głupi udowodniłeś w temacie, ale tą odpowiedzią dodałeś do szeregu cech jeszcze jedną: Ignorancję. DICE jest studiem EA i wszystkie ostatnie hity chodzą na tym silniku: NFS (swoją drogą ewenement produkcyjny bo wykorzystali tylko część skryptu a nie całość), Medal of Honor oraz przyszłe: Battlefield 3, Mirror's Edge 2... Ten silnik ma potencjał równy, jak nie większy Unreal Engine 3 (który swoją drogą, gdy zaczynał wyglądał gorzej względem rówieśników).

Nie dziwię się że nie chcesz odpisywać bo nie wiesz o czym piszesz: "Grafika jest brzydka w porównaniu do innych gier" Jakich gier? Jedynym tytułem z tego roku który może konkurować w tej kwestii to Metro 2033, który był źle zoptymalizowany, że nikt nie chciał w niego grać i w porównaniu do stałych elementów zostawia dużo do życzenia. Poza tym to zupełnie innego rodzaju gra! To jak porównywać grafikę Starcrafta do Shoguna! Wiem że jesteś arcykrytykieem ale Ci prawdziwi piszą w dniu premiery "Superb, near-photo realistic vistas, beautiful lighting and stunning levels of destruction make this one of the best looking games around" i "Bad Company 2's technical excellence is on full display". No wiemy że wasza wysokość na ważniejsze zdanie.

"Nie będę odpisywać" Pewnie że nie będziesz bo jesteś za głupi żeby dyskutować na moim poziomie. Ty nawet nie wiesz co to jest silnik graficzny, a i tak debilizmem wykazałeś się pisząc na 4-tej stronie: "Grafikę ma brzydką, ale tekstury są ładne". To jest normalnie hit tygodnia! Ty nie udajesz głupiego.

Nie będziesz odpisywać, bo nie wiesz o czym jest tu mowa i jedyne co potrafisz to odpowiadać na prowokacje ale argument jest dla ciebie pojęciem tak odległym co kultura wypowiedzi.

Każda Twoja odpowiedź to mój triumf nad twoim marnym bytem:
"kto bije się o ten gówniany silnik Frostbite, bo jakoś nie słyszałem o ani jednej grze na tym silniku innej od Battlefield" - Koneser czy idiota?
"BC2 to gra, która miała brzydką grafikę w dniu premiery i to jest fakt" - Idiota. Normalnie prawdziwy przykład! Weź słownik kretynie i sprawdź co oznacza to słowo które tak bardzo lubisz: "fakt"!

Na drzewo wcześniaku!!!

jaca777_2

Ostatnimi czasy EA robi takie gówna, że już dawno przestałem interesować się grami od nich. Grafika jest brzydka, a przykłady zdań napisanych przez opłaconych pseudo krytyków w ich pseudo recenzjach nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Dla ciebie argumentem jest zdanie krytyka, a dla mnie to, że Crysis z 2007 roku prezentował o wiele wyższy poziom graficzny. Metro 2033 ma o wiele ładniejszą grafikę, a kwestia wymagań nie ma tu nic do rzeczy. BC2 ma małe wymagania, bo grafika jest brzydka, zawsze tak jest.

Nowy Medal of Honor - niesamowity szajs
Seria NFS - dawno przestałem się tym interesować, ostatnia dobra część to te Undergroundy były
Battlefield 3 - to jest inny silnik (wersja 2.0 o ile się nie mylę) i tu przyznam rację, ta gra wygląda ładnie
Mirrors Edge - nie wiem na jakim hula silniku, ale wygląda 100 razy lepiej niż gówno zwane BC2

"Grafikę ma brzydką, ale tekstury są ładne"

Nie wiem o co chodzi,. nie chce mi się wracać do strony 4.