Mów za siebie, wielu osobom się podobało. To tak jakbys narzekał, że w każdym Indiana Jonesie są zagadki archeologiczne albo kosmiczne podróże w Gwiezdnych Wojnach. Chcesz zagrać w coś zupełnie innego? Nie sięgaj po serie opierane na jakimś motywie.
"wielu osobom się podobało" Mów za siebie, to tak samo jak zimą czekasz na lato, a latem narzekasz na upał...Chcesz zrobić coś mądrego? Pogódź sie opinią innych.
Zagraj "se" więc w Angry birds. lub w Węża na starej Nokii...Osobiście uwielbiam wszystkie Far Cry'e poza denną dwójką i Primalem więc od Far Cry'a oczekuję dokładnie lepszego/rozwiniętego Far Cry'a
P.S, nie gram z zasady w multiplayer, więc od gry FPP oczekuję dopracowanego trybu single zaś ten otrzymuję w Far Cry.
Również nie cierpię multi, a Far Cry 5 syci aż nadto mnogością misji dla pojedynczego gracza. Przeszedłeś(szłaś) juz piąteczkę?
Niestety - nie miałem nawet szansy zagrać - mój trzynastoletni syn mnie "wygryzł" od komputera - tylko patrzę jak on gra...
FC2 to było mistrzostwo pod każdym względem! Zobacz sobie porównanie 2 vs 5 2 w 95% wyszła lepie...Wiec po co hejtuesz prawdę?
Mam w 4 literach detale graficzne - w Far Cry 2 całą przyjemność z rozgrywki zabijał respawn posterunków - wytłukłeś wszystkich - wracałeś - nadal żyli...
Oj chyba gimbus bo nic nie dociera... Fc2 był nudny jak flaki z olejem i chyba gość wie o czym pisze. Posterunki się odnawiały!
Nie przeczę, że przydałyby się takie detale i w FC5. Ale jak widać, mieli inne priorytety i więcej czasu poświęcili na wielkość mapy czy aktywności niż na detale. To porównanie nie dowodzi, że FC5 jest gorszy od FC2. Zresztą FC5 ma za to inne detale: https://www.youtube.com/watch?v=QEcEsqSw-GI
MI osobiście podobał się FC3 najbardziej. Przy 4 i 5 ziewam. Może się starzeję a może jednak te gry są mega wtórne, sam nie wiem.
Ogólnie to jestem w stanie Cię zrozumieć, bo mnie też irytuje fakt, że ta cholerna seria to od 3 nieprzerwanie to samo: silnik gry, grafika, mechanizmy, modele postaci, itp., ale jakoś tym razem ten odsmażony kotlet został czymś takim doprawiony, że w sumie to mi się podoba bardziej, od poprzednich części