Niestety nie było mi dane sprawdzić tego badziewia... zero ustawień interferjsu w tym powiększania napisów lub ikon... pierwszy raz spotykam się z brakiem takich ustawień w grze która narzuca mi z góry rozdzielczość przy pełnym ekranie...
Dostajemy wielki ekan grafiki - wow super extra, ale żeby przeczytać porady lub cokolwiek co pojawia się na ekranie trzeba włożyć nos do minitora... białe napisy na białym śniegu ... serio k*rwa? - producenta gry zesłał bym na Sybir ;)
Jeżeli nosicie okulary lub po prostu szanujecie swoje oczy to lepiej nawet tego nie kupujcie - bo będziecie się irytuować z każdym ruchem w tej grze- chyba że znacie już ją na pamięć..
Macie szerokokątny monitor? to tym bardziej nie zobaczysz malutkich białych napisów w górnym rogu , wymaga to oderwania się od oparcia fotela , aby się przbiżyć bo po co dać takie ustawienie w grze aby zwyczajnie było to większe? porażka!
Od wielu lat gram w różne gry i zawsze gra jest tak dostosowana aby można było widzieć to co się w niej robi - wrzucanie mikroskopijnych okienek może jest dobre dla ludzi z sokolim wzrokiem przyklejonych do monitora.
No cóż wylałem swoje łzy i usunąłem tej szajs ;) - - ocena 1/10 za takie potraktowanie graczy|
Amen