PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652569}

God of War: Wstąpienie

God of War: Ascension
2013
7,8 2,1 tys. ocen
7,8 10 1 2052
God of War: Wstąpienie
powrót do forum gry God of War: Wstąpienie

Kratos wybił już chyba z 3/4 Olimpijskich bogów, więc może zmienić mitologię i wykosić bóstwa innych religii.
Na pierwszy ogień wg.mnie- bogowie Nordyccy - Kratos rusza na północ Europy. Ośnieżone zakątki Skandynawii, lasy, góry - to świetne miejsce na kolejne przygody - przykładowo w Skyrim to zdało egzamin. Do tego potwory, takie jak Grendel czy Lodowi Giganci
Potyczki z bogiem piorunów - Thorem, któremu Kratos odbiera jego młot - Mjolnir
Walka z Lokim - bogiem występku i oszustwa.
Potężny strażnik Tęczowego Mostu - Helmdall.
A na końcu sam władca Asgardu - Odyn
Mam nadzieję, że twórcy posłuchają graczy i powoli zaczną się zastanawiać nad zmianą miejsca akcji Boga Wojny.

Chyba nie Jesteś w temacie. To będzie Multiplayer niestety będziemy podzieleni na 2 drużyny po 4 osoby w grze wchodzą 8 map dużych i 4 małe prawdo podobnie. Wraz ze swoją drużyną musimy za wszelką cenę pokonać przeciwników z przeciwnej drużyny i sztuczną inteligencje. Mamy za zadanie załatwić wielkiego potężnego Tytana ma jedno oko jak Cyklop i ręce związane ma ogromnymi łańcuchami. Nie będzie Kratosa. Miałem nadzieje, że God Of War zawsze pozostanie Singlem, ale myślę, że tego nie spieprzą. Jednak mam obawy, że nie będzie tego klimatu co miała trylogia. Ale to robi Studio Monica raczej tego nie odwalą na jednym ogniu. Będą opieczone mięska z obu stron:P

Kane777_filmweb

Odezwał się ten co w temacie zupełnie nie jest. Multiplayer jest dodatkiem który jest tworzony z czystej ciekawości . Todd Papy mówił o tym w wywiadzie transmitowanym na żywo (Ustream). Single player ma być dłuższy niż część trzecia , ale krótszy od części 2.God of War Wstąpienie jest prequelem trylogii (PS3) ,a historia ma opowiadać o początkach walki o wolność ,którą utracił po oddaniu swej duszy Aresowi.

ellleone

Aha to się odezwał mistrz kamuflażu hahahah

Kane777_filmweb

Heeeeeeeeeeeeee?

ellleone

Dobra walić to :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mkbuJevJHiQ#!

Bedzie Kratos i prawdopodobnie historia jest z czasow jak walczyl u spartan.