PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652569}

God of War: Wstąpienie

God of War: Ascension
2013
7,8 2,1 tys. ocen
7,8 10 1 2051
God of War: Wstąpienie
powrót do forum gry God of War: Wstąpienie

Nie rozumiem na prawdę zachwytów nad tą grą (a mówię to jako fan serii). Posiadam grę w wersji UK:
- potworna masa błędów - nie wczytujące się plansze (przechodzisz etap i nagle zamiast zeskoczyć na coś - komunikat you are dead...)
- żałosna ścieżka dźwiękowa - nawet nie umywa się do 3ki.
- brak takich emocji jak w 3ce
- Herakles, Zeus - gdzie oni? Przeszedłem właśnie singl'a i nawet ich nie widziałem.

ocenił(a) grę na 7
liton

Pewnie są w trybie multi.

użytkownik usunięty
liton

matko przecież to jest prequel, czasy na długo zanim Kratos zetknął się z bogami, jego przygotowanie się do zemsty na Aresie, to jak miał spotkać Zeusa czy Heraklesa? w ogóle oglądasz cutscenki? po aktualizacji nie mialem prawie żadnych błędów (czasem tylko przyrwa w muzyce) plus do tego gra czasami lubiła dostać czkawki (przy animacji użycia jakiegoś czaru), ale ogólnie bardzo dobra. z góry wiadomym było, że nie będzie takiego poziomu jak w trójce, bo ta część skupiała się głownie na multi (po raz pierwszy zresztą)

ocenił(a) grę na 5

Michał Żebrowski Herkules (polski dubbing)
Krzysztof Zakrzewski Zeus (polski dubbing)

Uczyli czytać w podstawówce?

użytkownik usunięty
liton

zawiodłeś się tym, że SCEE Polska wprowadził graczy w błąd informacjami na temat nieistniejących w grze ról? no bo jak to się ma do samej gry, która mieć tych postaci po prostu nie mogła z uwagi na swoją fabułę?

uczyli logicznego myślenia w szkole środniej?

ocenił(a) grę na 5

Pała z mitologii.

użytkownik usunięty
liton

nie mam na myśli mitologii greckiej ośle, tylko fabułę gry! Kratos `spotyka` Zeusa dopiero w pierwszej części ( a Herculesa w trzeciej), czyli PO wydarzeniach z Ascencion. Boże, czytaj ze zrozumieniem

ocenił(a) grę na 5

Błogosławieni ci, ktorzy nie mając nic do powiedzenia - nie oblekają tego w slowa.
Nie masz zielonego pojęcia, gdzie te postacie są, ale ciągniesz to dalej. EOT.

użytkownik usunięty
liton

nie parafrazuj Jezusa, bo niedobrze mi się robi. serią GOW pasjonuję się od pierwszej części i wiem bardzo dobrze, gdzie, kiedy i kto sie pojawia, także morda w kubeł i do roboty. OEA

liton

Hercules i Zeus są w multi, nie grałeś?

ocenił(a) grę na 5
crystalviper

Oczywiście, że w międzyczasie grałem. Po prostu byłem ciekaw, co ten gość wyżej będzie dalej skrobać ;-)

liton

potworna masa błędów - nie wczytujące się plansze (przechodzisz etap i nagle zamiast zeskoczyć na coś - komunikat you are dead...)
tego ja nie miałem ani razu :)
- brak takich emocji jak w 3ce
ja miałem nawet większe niż 3 części :)
- żałosna ścieżka dźwiękowa - nawet nie umywa się do 3ki.
mi się podobała
każdy ma inne gusta że tobie się nie podoba to nie znaczy że innym też się ma nie podobać :)
a Herakles i Zeus są w multi jak dobrze pamiętam

liton

Nie mógł się zetknąć z bogami, ponieważ to jest prequel jeszcze przed tamtymi wydarzeniami

-zdarzały się błędy, bo to gra, która wyciska ostanie soki z PS3
-ścieżka dźwiękowa powiedziałbym, że mnie bardzo zaskoczyła i się mi bardziej z podobała niż w trójce
-emocji było mniej to prawda, ale ja się swietnie bawiłem i uważam, że "wstąpienie" było trochę lepsze niż trójka.