Nie rozumiem na prawdę zachwytów nad tą grą (a mówię to jako fan serii). Posiadam grę w wersji UK:
- potworna masa błędów - nie wczytujące się plansze (przechodzisz etap i nagle zamiast zeskoczyć na coś - komunikat you are dead...)
- żałosna ścieżka dźwiękowa - nawet nie umywa się do 3ki.
- brak takich emocji jak w 3ce
- Herakles, Zeus - gdzie oni? Przeszedłem właśnie singl'a i nawet ich nie widziałem.
matko przecież to jest prequel, czasy na długo zanim Kratos zetknął się z bogami, jego przygotowanie się do zemsty na Aresie, to jak miał spotkać Zeusa czy Heraklesa? w ogóle oglądasz cutscenki? po aktualizacji nie mialem prawie żadnych błędów (czasem tylko przyrwa w muzyce) plus do tego gra czasami lubiła dostać czkawki (przy animacji użycia jakiegoś czaru), ale ogólnie bardzo dobra. z góry wiadomym było, że nie będzie takiego poziomu jak w trójce, bo ta część skupiała się głownie na multi (po raz pierwszy zresztą)
Michał Żebrowski Herkules (polski dubbing)
Krzysztof Zakrzewski Zeus (polski dubbing)
Uczyli czytać w podstawówce?
zawiodłeś się tym, że SCEE Polska wprowadził graczy w błąd informacjami na temat nieistniejących w grze ról? no bo jak to się ma do samej gry, która mieć tych postaci po prostu nie mogła z uwagi na swoją fabułę?
uczyli logicznego myślenia w szkole środniej?
nie mam na myśli mitologii greckiej ośle, tylko fabułę gry! Kratos `spotyka` Zeusa dopiero w pierwszej części ( a Herculesa w trzeciej), czyli PO wydarzeniach z Ascencion. Boże, czytaj ze zrozumieniem
Błogosławieni ci, ktorzy nie mając nic do powiedzenia - nie oblekają tego w slowa.
Nie masz zielonego pojęcia, gdzie te postacie są, ale ciągniesz to dalej. EOT.
nie parafrazuj Jezusa, bo niedobrze mi się robi. serią GOW pasjonuję się od pierwszej części i wiem bardzo dobrze, gdzie, kiedy i kto sie pojawia, także morda w kubeł i do roboty. OEA
Oczywiście, że w międzyczasie grałem. Po prostu byłem ciekaw, co ten gość wyżej będzie dalej skrobać ;-)
potworna masa błędów - nie wczytujące się plansze (przechodzisz etap i nagle zamiast zeskoczyć na coś - komunikat you are dead...)
tego ja nie miałem ani razu :)
- brak takich emocji jak w 3ce
ja miałem nawet większe niż 3 części :)
- żałosna ścieżka dźwiękowa - nawet nie umywa się do 3ki.
mi się podobała
każdy ma inne gusta że tobie się nie podoba to nie znaczy że innym też się ma nie podobać :)
a Herakles i Zeus są w multi jak dobrze pamiętam
Nie mógł się zetknąć z bogami, ponieważ to jest prequel jeszcze przed tamtymi wydarzeniami
-zdarzały się błędy, bo to gra, która wyciska ostanie soki z PS3
-ścieżka dźwiękowa powiedziałbym, że mnie bardzo zaskoczyła i się mi bardziej z podobała niż w trójce
-emocji było mniej to prawda, ale ja się swietnie bawiłem i uważam, że "wstąpienie" było trochę lepsze niż trójka.