Gra była dodawana do pisma "Komputer Świat Gry" zdaje się w roku 2005. Na tej samej płytce był też klimatyczny Patrican 3 (w którego notabene co jakiś czas gram). Niestety produkcja o "poszukiwanych spluwach" jest totalnym padłem, nawet nie patrząc na archaiczną grafikę (chociaż w roku 2005 sądziłem że jest spoko). Jako dzieciak który dopiero co ograł "Desperados, Wanted Dead or Alive" (taki "Commandos" w klimatach Dzikiego Zachodu) rzuciłem się jak Reksio na szynkę na kolejny tytuł i co? I goovno. Dostałem osobliwy miks strzelanki w rzucie izometrycznym z misjami w stylu celowniczka które to już było archaizmem nawet na początku XXI wieku. Nic tu się nie kleiło a całość była strasznie nijaka. Po dwukrotnym podejściu i dwukrotnym odbiciu się od "Wanted Guns", płytka wylądowałaby w koszu gdyby nie wspomniany "Patrican 3". Jakiś czas temu znalazłem rzeczony CD gdzieś na dnie szafy i co? I płyta, strasznie porysowana i pęknięta trafiła na śmietnik (na szczęście "Patrican 3" figuruje w mojej bibliotece GOG). No ale to były to czasy gdy człowiek chwytał się wszystkich gier które znalazł, nawet jeśli było to największe syfy nadające się do ironicznego programu NRGeeka.