PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56145
5,3 15 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Jedynka rewelacyjna, fabuła wymiata, wszystko jest naprawdę genialnie zrobione. Dwójka natomiast porażkowaaaaaaaa! Po cholere było mieszać w fabułe filmu demony, Watykan, księdza z różańcem ;/ Nie to że mam jakieś negatywne stosunki do tego ale uważam że w jedynce było dość fajnie to przedstawione, a w dwójce wymyślili opętanie, jakoś mi to nie pasuje do całej sytuacji jaka była w części pierwszej. Toż to nawet nie wskazywało na problemy z demonami a tu nagle mi wyskakują w filmie że laska opętana była i kurde co najlepsze zaraża innych opętaniem, no żalllll!!!! Kurde jak oni mogli zepsuć tak świetnie zapowiadającą się kontynuację naprawde dobrego horroru. No nie mogę tego przeżyć :P Końcówka to już w ogóle.....Dziennikarka przeżyła i jakaś glizda jej do buzi wchodzi i ona od tego momentu ma demona w sobie i udaje że jest fajna ;/ Noż to wszystko ze sobą nie współgra. Polecam obejrzeć oczywiście ze względów porównawczych :) Będzie napewno trójka ale teraz to już nie wiem co wymyślą, bo film się kończy dość specyficznie... Nie wiem pewnie cały świat się opętaniem zarazi ;/ No jak oni mogli coś takiego w to wkręcić ;/ ehh fabuła religijno-zombiowa ;/ pozdro