PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

ja znam historie Tristany Medeiros! Ona kurcze w portugalii sie urodziła,a nie w Hiszpanii! Podczas komunii watykan uznał,że dziewczyna jest opętana! w wieku 11 lat zaczęła wykazywac znaki opętania. Ojciec Albelda Medeiros sie nią zaopiekował. on miał własne laboratorium i to on nagrał sie na tym magnetofonie. Wszystkie dokumenty były jego. Jak oglądaliście REC i REC 2 to chyba widzieliście,że jak Larra i Jefe strzelali tam w sufit na poddaszu to Albelda spadł. Ten Albelda miał laboratorium i chciał stworzyc leksarstwo na te opętanie i nie za dobrze mu to wyszło.jego lekarstwo to demon! gdy doktor owen puścił nagranie to mówił: Enzym okazał się wyjątkowo ZARAŹLIWY.
On nie wiedział co robił. Pracował latami,aż wyprodukował zaraźliwego demona. Nie wiedział,że to jest demon,więc Tristana to zjadła i zamieniła sie w tego ochydnego zombiaka. Tristana umarła i w niej zaczęło roic się zło. Była w niebie więc Bóg nie mógł wsadzic ją do piekła,więc była więziona w ciemnościach strychu i znalazła młotek.
Wiem jakie są sposoby na powstrzymanie demona. Gdyby przeżył Martos,Larra,Jefe,Rosso i doktor Owen i by znalezli Medeiros to by Owen jej pobrał krew i by zapalili światło,a doktor Owen opracował by antidotum gdyby nie pażyło :). Wtedy by już szef antyrerrorystów nie wysyłał samych funkcjonariuszy. To by była akcja zespołowa. By zaczęli od pani Izquierdo. Najpierw Larra i Martos by ją rzucili na ziemię,a Owen by jej dał antidotum i by żyła. Powinni ją zamknąc gdzieś gdzie są mocne drzwi,żeby tam została. Gdyby znaleźli Manu to by Jefe i Larra z Martosem wyrzucili mu młotek i by owen dał mu antidotum. By był z nimi tylko z młotkiem. Alex był zabity,więc nic już sie nie da zrobic.Wtedy by poszukali Cesara i by Larra mu przywalił i szybko Owen dął mu antidotum. Gdyby znaleźli Policjantów to by Jefe,Larra i Martos z Rosso dali im w ryja i obcięli im ręce strzelając z karabinu. Wtedy by Owen dał im antidotum. Pozostali mieszkańcy powinni byc zastrzeleni przez Jefe,Larra i Martosa. Wtedy Jefe i Martos by chronili Owena i on by dawał antidotum. Mari Carmen powinna byc zatrzymama przez Larre i Martosa. Iby Owen dał jej antidotum. gdyby znaleźli Jennifer to by Jefe i Larra dali im spiączkę od policjanta Jovena gdy inspektor sanitarny z REC dał mu strzykawke. Wtedy by Owen dał jej antidotum i by było p wszystkim. Dzieci by zastrzelili bo nie wiadomo czyje to dzieci. I tak nic z nimi sie nie da zrobic. Medeiros powinna byc odmieniona przez wyjęcie demona,a Angela zastrzelona. Najpierw by zabili Angelę. Późnij by rozpierdzielili zwłoki Angeli i by jej wyciągneli demona. Gdyby znaleźli Medeiros to by ją zastrzelił Jefe. Wtedy demon by był wyciągnięty,a wtedy doktor Owen zbadał by demona i by powiedział co robic.
Sorry,że tak długo!:)

ocenił(a) film na 8
damian_gwizdalski

OOOOOOOą!Niezła teoria!Tylko szkoda Angeli.

ocenił(a) film na 7
damian_gwizdalski

Tak, tylko wtedy nie byłoby tak dobrej okazji na REC 3. Druga część trochę spuszcza z tonu, ale jak wszystko dobrze nakręcą to REC 3 będzie lepszy od pierwszej części z 2007r. Dodam jeszcze tylko, że Hiszpania potrafi robić horrory, a ja oglądać horrory hiszpańskiej produkcji:)
Dla tej części 7/10

ocenił(a) film na 7
piotrja6

tzn. lubie oglądać hiszpańskie horrory.
No tak rzeczywiście szkoda tej reporterki- ładna :>

użytkownik usunięty
damian_gwizdalski

Hehe nie wiem dla czego w Twojej historii tak często przewija się młotek ale bardzo mnie rozbawił :D cheers :)