PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

udana kontynuacja , ten sam klimat, czas i miejsce co w części pierwszej , trochę zaskakujące (jak dla mnie) rozwiązania , nie każdemu pewnie się to spodoba, ale produkcja jak najbardziej udana, bo to jest godny następca jedynki i godny polecenia horror.

ocenił(a) film na 10

Nie każdy wie jak wyjdzie film,który ma tylko zwiastuny. [REC] 2 według mnie się udał. Jednostka antyterrorystyczna G.E.O wchodzi do budynku wraz z lekarzem,aby przejąc kontrolę nad wirusem - od razu widac,że fabuła jest ciekawsza! Na You Tube widziałem Trailer Quarantine 2 - Jest to kontunuacja "Kwarantanny"(amerykańskiego remake'a hiszpańskiej wersji REC). Kwarantanna 2 ma byc tak samo zadziwiająca jak [REC] 2. Spróbuj wyszukac ten zwiastun(wiele komentarzy na YT było,że np. Kwarantanna do kitu! REC lepsze!
Teraz Kwarantanna 2 się nie uda,ponieważ w zwiastunie nie pokazany jest doktor,który wchodzi do budynku).
Kamerzysta SWAT w Quarantine 2 nie posiada szperacza,który oświetla nagrywanie tylko noktowizor. Funkcjonariusze wydają się miec latarki i lepszy ekwipunek niż w [REC] 2. Zobaczymy co lepsze - na razie to [REC] 2 prowadzi!