Sorry wiem, glupie pytanie glupia prosba .. ale Naprawde prosze WAS zebyscie strescili mi ostatnie 30min filmu i zakonczenie ;// Bo nie dotrwalam a nie chce mi sie sciagac filmu ... Wole sie dowiedziec i spać spokojnie :D
to chyba będę tyle szukała aż znajde ... Nie chce juz tego widziec .. :D ...Ogólnie rzecz biorąc nie cierpie horrorów .. Ale jak juz zobacze pierwsze 5min to musze oglądać dalej bo inaczej w gacie popuszcze... no i zobacze a potem tak czy siak w gacie popuszczam w nocy ;P zawsze mam zhizy .. ;( Brat w dzieciństwie zniszczył mi psychike zombiakami :DD.
Koniec filmu był najlepszy!
Generalnie okazuje się, że to nie choroba tylko jakiś demon pod postacią opętanej dziewczynki. Jedyny już żyjący - ksiądz, który miał zrobić egzorcyzmy spotyka tą reporterkę, która miała nakręcić reportaż w pierwszej części. Po szybkich oględzinach wydaje mu się, że ona nie została ugryziona. Niestety, pod koniec filmu okazuje się, że ona stała się demonem i dlatego nie ma oznak ugryzienia. W kluczowej chwili atakuje ona księdza, przez co nikt już nie przeżywa.
Na końcu pokazują nam też koniec taśmy, gdzie reporterka staje się demonem. Ta wychudzona dziewczynka daje jej szatana pod postacią glizda, który wskakuje jej do ust.
Generalnie druga część jest okropna, ale w pozytywnym sosie.
Jeśli później obejrzysz - napisz jak ci się podobał.