No to tak,1 cześć jak dla mnie super,od razu mi się spodobał temat ''zombie'' itp ;P,po obejrzeniu czekałem na kontynuacje,nie dawno obejrzałem i jakie wrażenia? mieszane....
(Soilery bedą wiec ci co nie ogłądali nie czytać ! ;)) Jednostki specjalne troszke za słabe,szybko wymiękli,no ale cóż kto by nie wymiękł dowiadując się że w afere zamieszany jest aż sam pan Szatan xD,co mi się nie podobało? no to tak - Same wmieszanie Diabła,demonów według mnie nie wyszło im za dobrze,wolałbym aby fabuła w 2 została przy zainfekowanych wirusem mieszkańców kamienicy i tyle.Rozmowy z opętanymi yh nie podobały mi się psuły klimat dla mnie oczywiśćie,jak i sama końcówka,że światło ukazuję ukryte rzeczy w tym główną opetaną wywołało mieszane uczucia,następnie,gdy nasza pani z 1 częśći xD okazała się również opanowana przez czorta tyle że nie przez ugryzienie lecz przez jakąś larwe w jej organizmie to już była lekka przesada ;(,z filmu o zainfekowanych na film o demonach ? no niby pomysł fajny ale wykonanie już nie aż tak,eh czekajmy na 3 część i zobaczmy czy opetanej uda się wyjść na zewnątrz,lecz też powstaje pytanie co twórcy zrobią dalej? czy całe miasto będzie zainfekowane?czy zrobią z tego filmu nowy ''Świt żywych trupów'' z demonami? pozostaje czekać :) pozdrawiam aLL i sorry za błędy :D
6/10
Również się zawiodłem. [REC]2 oprócz pierwszych 10 minut nie ma klimatu!
Niektóre wstawki z "szatanem" były fajne - ale trochę to za mało. Dobrze,
że pojawiła się Angela. W jedynce wszystkie smaczki powoli odkrywaliśmy -
tu mieliśmy wszystko na tacy - błąd! NIE CHCĘ, ABY POWSTAŁA CZĘŚĆ TRZECIA!
to samo, w pierwszej części były pewne niedopowiedzenia, mistyka, tajemniczość, a tutaj wszystko rozwikłane w taki troche zbyt dosadny sposób. Szkoda, wolałem jedynkę, te jeazdy z tymi demonami troszkę przesadzone. Jeszcze wątek z dzieciarnią w jedynce zabijali się żeby wyjść z tego domu a tutaj 3 dzieci weszła sobie tak dla zabawy. 6/10