PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=360455}

Łańcuch zbrodni

Circle of Friends
2006
5,5 403  oceny
5,5 10 1 403
Łańcuch zbrodni
powrót do forum filmu Łańcuch zbrodni

Piosenka

ocenił(a) film na 6

Hej, czy ktoś już znalazł tą piosenkę????

ocenił(a) film na 6
Panciaaa

Właśnie, ludzie pomóżcie, jaki jest tytuł tej piosenki??? Od paru dni leci mi w głowie jej melodia, rytm, i tylko jedno zdanie: "There's no reason to get after" - które i tak pewnie przekręciłam, bo filmu nie oglądałam, a tylko słyszałam piosenkę z innego pokoju (dwa razy, bo dwa razy leci w filmie)

Panciaaa

Jak połaziłem po necie, to widzę, że od cholery ludzi szuka tej piosenki. I nic. Piosenka-widmo. Trza było nagrać napisy końcowe filmu :)

miotacz plomieni

Znalazłem na jakiejś stronce, że autorami muzyki do tego filmu są Vincent Rehel i Martin Roy. No to dalej sobie sami szukajcie.

ocenił(a) film na 6
miotacz plomieni

Dalej nie mogę jej znaleźć... Piosenki po prostu nie ma;/ Może została stworzona na potrzeby filmu... Przypomniało mi się, że w refrenie babka śpiewała "gia"...
Ma ktoś może linka do tego filmu??? To przejrzę napisy końcowe i może uda mi się ją znaleźć.

Panciaaa

Wklejam link do filmu. Powodzenia. Jak znajdziesz, to napisz tu na forum autora i tytuł tego utworu, bo sam jestem ciekaw, skoro tak wszyscy tego szukają :)
http://www.bestmovie.com.pl/ogladaj-filmy-online/lektor-pl/DVDRip/La-cuch-zbrodn i-Circle-of-Friends

ocenił(a) film na 6
Panciaaa

Słowa piosenki:

gia gia gia gia
theres no reason theres no rhyme

lost my senses lost my mind
i heard it all before need to say more

tears left to cry fear in my eyes
im going through circles once more

]its easy to stay so maybe i should go good bye
before its all over, again
i won't pretend i won't give in

gia
ive lost my senses ive lost my mind
theres no need for ever afters
happy endings, lullabies
oh lullabies
no no no rhyme
ive lost my senses ive lost my mind
ive lost my mind
theres no need for ever afters
no need for ever afters
happy endings, lullabies

Ale nadal nie mogę jej znaleźć :(

ocenił(a) film na 6
jinx_filmweb

Hej, nie wiem czy to to, ale spróbujcie znaleźć, bo mi się nie udało...
Jamie Walters - No Rhyme, No Reason

ocenił(a) film na 6
Panciaaa

To nie ta piosenka

ocenił(a) film na 6
jinx_filmweb

Wiem, że to nie to... jaka lipa!
A ten link do filmu nie jest poprawny... Możesz miotaczupłomieni jeszcze raz podać:)

Panciaaa

Rzeczywiście link już nie działa. Jednak gdy go wklejałem, to był dobry. Innego nie znalazłem.

ocenił(a) film na 6
Panciaaa

Znalazłam film online :) Wpiszcie sobie tytuł filmu po angielsku w google (Circle of friends movie 2006 online), bo linku nie da się wkleić na filmwebie :( Piosenka jest od minuty 0:23:15 :)

jinx_filmweb

Tak się zawzięłaś, że po tylu latach nadal tropisz tę piosenkę?

ocenił(a) film na 6
miotacz plomieni

Hehe, nie :D znalazłam ją już wtedy w 2011 roku na you tube, bo był cały film tam do obejrzenia (już go tam nie ma) , a teraz niedawno przeglądałam sobie swój filmweb i trafiłam znów na stronę tego filmu :) No i mi się przypomniała ta piękna piosenka, więc postanowiłam znów jej posłuchać :D

ocenił(a) film na 6
miotacz plomieni

http://bestmovies.to/watch/circle-of-friends-4413

Piosenka jest od minuty 0:23:15 :)

ocenił(a) film na 6
jinx_filmweb

Znalazłam :D :D :D