PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 217 tys. ocen
7,7 10 1 216932
8,5 99 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

6/10

użytkownik usunięty

Dość mizerne kino, jak na ten gatunek. Nie jest to może film słaby, dałem 6/10 (lepszy niż średni) , ale akcja mi się nie podobała. Jedynie pod względem klimatu film dawał radę. Ogólnie niezbyt zachęcający.

ocenił(a) film na 10

Dla tego pana Gorąca Prośba... http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E
z czasów kiedy Chylińska była jeszcze Chylińską...

ocenił(a) film na 10

hehehehehehe ale zajbista z ciebie malpeczka, dalej dajesz czadu a i nikogo tu dawno nie interesuje co ty polecasz a czgo nie polecasz poprostu zagladamy do twojej cyrkowej klateczki !!!!

ocenił(a) film na 10

Zabolało co? ;)
Panie maradona... oprócz tego, że każdy Twój post kończy się "nie polecam" to masz coś jeszcze do powiedzenia w tym temacie?

użytkownik usunięty

Jesteś kupą końskiego kału ,nie krytykiem.

ocenił(a) film na 10

Nie obrażaj końskiego kału! Kał przynajmniej można zastosować jako nawóz...

użytkownik usunięty

A gdzie nasz niezłomny krytyk Mandolinio i jego "Nadal śmiecicie nędznicy ? Żadnych argumentów tylko wyzwiska śmierdziele. A film marny 1/10. Nie polecam." ???

Ten niedorozwinięty emocjonalnie człowiek wciąż pisze na moim blogu, wciąż
wyzywając od konusa i stwierdzając, że dał mi nauczkę. WSZYSCY NA TYM FORUM
OKREŚLILI GO JAKO NIC NIE ZNACZĄCEGO IMBECYLA, ale jemu mało. Czy Filmweb
ma jakiekolwiek pomysły na karanie takich zakompleksionych bachorów? Bo mam
dość wyczytywania pod pokojowymi komentarzami, często bardzo miłymi, na
moim blogu wypocin tego "geniusza". Dziwne, że to-to w klawisze trafia!

użytkownik usunięty
Stanley_Hartman

Daj link kolego do tych jego wypocin to zjedziemy go jak łysą szkapę i straci swój gejowski uśmiech z twarzy. Tu, na filmwebie, chyba już się go nie doczekamy.

Już nie ma linka, bo kasuję na bieżąco jego wypociny, zwłaszcza tam, gdzie
oczekuję inteligentnego komentarza. Początkowo chciałem zostawić, coby
redakcja miała dowód, ale stwierdzam, że nie chcę śmieci na blogu.

użytkownik usunięty

Mi napisał:
"to
Profil zula. Uwazam cie za lajze."
Twórcze jak na dzieciaka neostrady.
jak i
"Słaba skala
Dośc przeciętna skala. Oceny dla Terminatora i Obcego zwłaszcza to kpina. Odyseja 5/10. Ogólnie , mieszane uczucia co do tej skali, raczej nie przedstawia nic wartościowego."
Oczywiście ,Terminator 3 jest lepszy niż Odyseja :D
Reszte skasowałem ,ale porobiłem screeny ,wrzuciłbym jetu ,ale strona zajmująca się hostingiem zdjęć ma przeciążony serwer. Nie mniej zacytuję.
"Wiadomość
No chyba zrtozumiales, ze jak sie zaczyna to jest sie skarconym, dzieciaku. I nie rób tego wiecej."
"Do małpy
Twoje filmy uwazam za kał jak i ciebie. Jestes nedznikiem.
Te "riposty" są do niczego oczywiście ,tak jak i gust pana mandelinho ,ale mogę sie pośmiać z fana gniotów jakie serwuje nam przeważnie współczesne kino.
Tego niedorozwoja na nic więcej nie stać ,ale niech sie cieszy ,bo w realu zostałby zgnojony ,tu ma z kolei poczucie bezkarności.
Apropos ,specjalnie dla maradony przydatny link http://pl.wikipedia.org/wiki/Ksenofobia
Słowem ,zostałeś zniszczony ,zgnojony i nie masz czego na filmwebie szukać. Oczywiście ty jesteś uparty jak osioł i zostaniesz by dostarczać nam rozrywki.
ps. O twojej działalności powiadomiłem jednego z moderatorów. Mam nadzieje ,że pójdą choć te twoje żałosne wypociny ,którymi zaśmiecasz forum filmów.

użytkownik usunięty

@Mandelinho
Wszystko o tobie zostało w tym temacie już właściwie powiedziane. Moskit powiedział ,że jesteś wariatem ,tak jesteś ,żyjesz w innej rzeczywistości ,mam wrażenie ,że bujasz w obłokach i nie chcesz zrozumieć kilku prostych słów apropos ciebie. Twoje bzdury prostuje już połowa tego forum ,a mimo to nie jesteś w stanie spokornieć.
Nie ,nie jesteś objerzdżany ze względu na swoje opinie ,jesteś objerzdżany za to ,że nie umiesz jej wyrazić. Na twoim miejscu ,nie mając nic konstruktywnego do powiedzenia siedziałbym cicho. Oczywiście ty tego nie zrobisz ,mało tego ,śmiecisz na blogach potencjalnych oponentów ,ale to nie wszystko. Ja stworzyłem na blogu tzw. "temat wolny" ,czyli miejsce gdzie tutejsza trollerka może wyrzucić kubeł pomyj ,zwykle nie czytam tego ,jednak dla ciebie zrobiłem wyjatek. Dlaczego? Dlatego ,ze twoje "cięte riposty" są wyjątkowo zabawne. Pokasowałem posty ,które zostały umieszczone w niewłaściwym temacie ,mimo to zachowałem screeny na pamiątkę (może kiedyś wrzucę sobie linki do tematu wolnego). Masz coś do mnie pisz właśnie tam. Szczególnie rozbawił mnie jeden post ,to było coś w stylu: "twoje filmy to kał". Możliwe ,ja przynajmniej potrafię powiedzieć o nich coś ciekawego (zaoszczędze ci czasu poszukiwań i od razu powiem ,że nie umieszczam moich notatek na forum fw). Łatwo powiedzieć "twoje filmy to kał" ,ale trudniej powiedzieć dlaczego. Ty nie potrafisz o nich powiedzieć nic co najwyżej: "5/10
Zdecydowanie za długi, momentami nużący. Może się narażę fanom tego filmu, ale jest zbyt przereklamowany według mnie, zdecydowanie zawyżona ocena. Choć na pewno świetne zdjęcia i ciekawa historia odnośnie zbuntowanego komputera. Ale ogólnie średniak. Nie polecam.". Wchodząc tam widziałem ,że próbujesz sprowokować fanów słowami: "Mylisz się onanisto. Obejrzalem odyseję, ten kicz, nie zasnalem gdyz jestem na wyzszym poziomie rozwoju niz ty plugawcu. A Odyseja to film nedzny!!!"
Kubrick był artystą ,każdy to wie ,oczywiście ty zaprzeczasz ,widziałem twoje głupkowate posty na forach "Doktora Stangerlove" i "Mechanicznej pomarańczy" ,kilku zdaniowe ,rzecz jasna. O tych wspaniałych filmach napisano wiele prac ,do dziś są uznawane za arcydzieła ,a ich twórca Stanley Kubrick za reżysera wszech czasów i żaden gimnazjalista ,który poznał kino góra rok temu i pozuje na znawce ,mi tego nie zmieni.
No mniejsza o to ,ale mówisz "wielki znawca" o swojej zakompleksionej osobie ,niestety ,na blogu Moskita walnąłeś samobója panie Maradona. Pisałeś ,że oceniłeś około 700 filmów ,załóżmy ,że widziałeś ich w swoim życiu dwukrotnie więcej. I co? Nadal jesteś młokosem czerpiącym wiedze o kinematografii z filmwebu. Zam ludzi ,którzy widzieli wiele ,wiele tysięcy filmów ,mimo to nie puszą się tak. To są stare wygi ,widzieli na swoje oczy już wiele ,wiele więcej niż pan panie znawco. W swoim topie masz głównie komercyjne gniotki imponujące trikami jakich niestety nie miał Fellini ,Bergman ,Kurosawa etc. Krótko i na temat ,jesteś kolejnym przeżeraczem papki i nie umiesz docenić nawet najdosadniej pokazanego filmowego piękna. Dla ciebie gnioty to arcydzieła i na odwrót. Takiego Eliasa dziecinne zachowanie usprawiedliwia ,bo pewnie nigdy nie maiał kolegów i czuje sie niedoceniony więc myśli ,że udając konesera wkupi sie w łaski jakiegoś znafcy. Co może jednak usprawiedliwić twoje zachowanie? Chyba tylko choroba psychiczna. Polecam wiec wizytę u psychiatry żebyś mógł trafnie zweryfikować swój światopoglad. A narazie ,jedyne co mogę zrobić to zgłosić cię moderacji. Może uisuna te jednozdaniowe marne notki.
Twój ruch ,mistrzu.

użytkownik usunięty

Nie doczekamy się ruchu mendolinia bo wypłoszył się zmasowanego ataku, przypuszczonego na jego prymitywny, chamski światopogląd i ukrył się pod nickiem "zordon344".

Napisałeś, że wszyscy mnie wyśmiali, bo mnie ośmieszyłeś? Zrobiłeś z siebie
idiotę i jeszcze własnymi wypocinami odbierasz sobie resztki godności?
Przeczytaj uważnie co tu się do ciebie pisze. Ludzie cię wyśmiali! Wszyscy
po kolei! Jesteś żałosnym, zakompleksionym człowieczkiem, który naokoło
umie pisać tylko "Ty konusie". KUP SOBIE SŁOWNIK, bo do tej pory użyłeś
trzech wyzwisk na krzyż i je powtarzasz! Nie przeproszę cię, bo twoje
odmóżdżenie i absolutny brak autorefleksji (autorefleksja to świadectwo
dojrzałości emocjonalnej) to nie moja wina. To, że jesteś niewyedukowanym
głupcem, który nie ma żadnych ambicji i jedynie incognito w sieci może się
"popisać" to już tylko i wyłącznie twoja wina, nieudaczniku.

Grozisz mi? Wiesz, że to co robisz to już niemal groźba karalna? Za co mam
cię przepraszać? Uważam, że nie jesteś godzien by na ciebie splunąć, co
zresztą każdym słowem wypisanym na moim blogu potwierdzasz. Powiem wprost:
wypier*dalaj z mojego bloga, bo on nie jest dla ludzi nie umiejących
zrozumieć kina a jednocześnie uważających się za koneserów (kto ci dał
takie prawo?).

użytkownik usunięty
Stanley_Hartman

Neostrada :/

Przed chwilą skasowałem komentarz, w którym stwierdził, że zaśmiecam sobie
profil. Gdybym miał okazję spotkać go na ulicy, to mógłbym dać w mordę, a
tak się idiocie nie przetłumaczy. I wciąż pisze, że mam przepraszać, kajać
się. Gość tak totalnie się ośmieszył, ze wstydzi się cokolwiek tutaj
wrzucić, gdzie na szczęście świadków jego bezdennej tępoty będzie więcej
niż na moim czy jego blogu. Ale blogi zaśmieca non-stop. On nie ma życia,
skoro tyle czasu na to marnuje. Wypada współczuć biednemu dziecku...

ocenił(a) film na 10
Stanley_Hartman

hehehe ! utworz jakis specjalny dzial ze zdjeciem maradony i niech tam sie wypowiada bez groby kasowania to byc moze mu pomoze a apewno napedzi koniunkture na twoim blogu hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki za brak naszych znakow ale nie dysponuje takowymi

ocenił(a) film na 10
Ralph_S_

hehe, ale jaja
no cóż . Napisałem na początku żeby się wylogował i nie wracał.

chyba pierwszy raz zdecydowałam się napisać coś kompletnie niezgodnego z tematem wątku, ale jestem przerażona poziomem rozmowy w tym temacie. Piszę to do wszystkich, którzy się tu wypowiadali, bez wyjątku. Wasze posty są przepełnione chamstwem, wyższością, pychą, chęcią ośmieszenie i poniżenia drugiej osoby. Ludzie! Przeczytajcie to coście tutaj napisali i zastanówcie się czy sami się nie sprowadzacie do poziomu, który krytykujecie. Nie ma tu prawie rozsądnych argumentów są tylko wyzwiska i ośmieszanie, z obu stron, w mniej lub bardziej pseudointelektualnej formie. Czy nprawdę jako użytkownicy tego portalu chcecie, żeby to forum tak wyglądało? Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
dr_Szajkalove

A co jest takiego chamskiego i pysznego w mojej wypowiedzi? Kogo ośmieszam i poniżam? Moją wypowiedź znajdziesz na pierwszej stronie tego wątku.

Pozdrawiam :)

wikiesp

chodziło mi raczej o osoby regularnie się tu wypowiadające. Rzeczywiście przesadziłam z "wszyscy", wybacz, Twój post mi umknął. Pewnie dlatego, ze szok z przeczytanych późniejszych wypowiedzi przyćmił mi pamięć o pierwszej stronie wątku(na której jest jeszcze kilka wypowiedzi nieprzepełnionych mniej lub bardziej ukrytą agresją). Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
dr_Szajkalove

Cześć.
Mam nadzieję, ze to również nie do mnie. "Kolo" który się rozpisywał ma już zamknięte konto, a wątek "umarł" w styczniu. Próba złagodzenia martwej już dyskusji chyba mija się nieco z celem w tym przypadku. Ale pozdrawiam Cię serdecznie.

Pozdrawiam
Ogre2000

użytkownik usunięty
Ogre2000

To chyba było do mnie bo to ja zadałem ostatni cios mendzie, prowokując go do takich bluzgów że moderatorzy wyrwali go jak chwasta z tego forum. Oczywiście ubolewam że dyskusja poszła w takim jałowym kierunku i że doszło do wyzwisk ale jakiś cień satysfakcji z udowodnienia troglodycie gdzie jego miejsce.

użytkownik usunięty

------ pozostaje -------

ocenił(a) film na 10

Jak ja żałuję, że nie było mnie tu wcześniej. ;) Szacunek, kolego. Lektura Twoich postów, w inteligentny i prześmiewczy sposób gnojących tego abderytę, była czystą przyjemnością.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9

mizerna to jest twoja wypowiedz-jak nie masz nic do powiedzenia ,to milcz.