PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

ŚWIETNY FILM

ocenił(a) film na 10

Film mimo że nie był specjalnie promowany, przynajmniej ja nie zauważyłem, jest na najwyższym poziomie, obejrzałem go w sumie od niechcenia bo jak tylko usłyszałem o jakiś tam świętych to pomyślałem że będzie to jakiś denny film, a podzczas oglądania miło mnie zaskoczył do tej pory obejrzałem go kilka razy i jestem z tego zadowolony, z niecierpliwością czekam na drugą część , mam nadzieję że będzie równie dobra lub lepsza od jedynki.

ocenił(a) film na 10
Darth_Vader

Czasami trafiaja sie takie nie rozreklamowane cukiereczki :) niestety bardzo rzadko. Tez ogladalem ten film wiele razy i pewnie jeszcze nie raz go obejrze :) Zawsze zaskakuje mnie czyms nowym. Wybitny film i swietna gra aktorow.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Darth_Vader

Dokładnie takie same miałam odczucia - gdy wpadł mi ten film w ręce pomyślałam że będzie nudny (w każdym razie nie dla mnie), oglądnęłam od niechcenia. A tu niespodzianka, film jest jednym z moich ulubionych, oglądałam go ok. 10razy i nadal nie mam dosyć.. chociaż fakt, że znam go prawie na pamięć troche przeszkadza... ;)
Jednak nie wiem czy pomysł z nakręceniem sequela był dobry.. Mimo to z chęcią obejrzę jeśli nadarzy się okazja..
Pomysł, wykonanie, muzyka.. super film, dla mnie rewelacja.
pozdrawiam