Ile ja bym dał, żeby powstała organizacja inspirowana braćmi z tego filmu. Przydałoby się to, bo nasze kalekie prawo samo sobie nie radzi z całym tym brudem. Film jak najbardziej mi się podobał i polecam wszystkim. Ktoś może sobie pomyśleć, że tyle krwi w filmie o niszczeniu zła i szumowin to niegodziwość, ale do mnie to przemawia:)
Oj, sam bym z ogromną chęcią wstąpił do takiej organizacji. :D Mam czasem wrażenie, że gdyby wybiła ona wszystkich bandziorów i złoczyńców w samej Polsce, to prawie połowa jej ludności poszłaby do piachu. ;)))
nie musisz długo czekać - obecni panowie przy władzy dążą właśnie do tak kategorycznego osądzania tego co wokół nich. Jeśli chcesz szybciej, na białoruś jest kilka kroków.
a tak poważnie ... chyba sobie żartujesz.
ja to chciałbym być w takiej organizacji "święci" ach wybijamłbym wszystkich skurwieli :D szkoda że w poslce ci święci nie rozpierdalają bandziorów!
I to jest jedyny minus takich filmów. Niektórzy właśnie pozwolą sobie na nadinterpretację i zachce im się robić to samo...
Ehhh
Według mnie to nie jest jakaś tam nadinterpretacja, tylko bardzo pozytywne odczucia po obejrzeniu filmu. A tak na poważnie to muszę powiedzieć, jak widzi się, jak morderca i gwałciciel RZĄDA od rodziny zabitej dziewczyny 70 000 (!!!) zł odszkodowania za obrazę jego osoby i przyzwolenie na takie sytuacje sędziny, to się nóż w kieszeni otwiera po prostu. Ja bym takiego skurwysynka już nauczył pokory. Ale się wzburzyłem, hehe. Pozdrawiam:))
Nie no, ja rozumiem to wszystko - też mnie szlag trafia jak słyszę takie rzeczy. obawiam się tylko co by było jakby wszyscy zaczęli wymierzać sprawiedliwość na własną rękę...
Pozdrawiam