PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

Widziałam film"Święci z Bostonu" już z 1000 razy, i jeszcze mi mało.Ten film jest zarąbisty.Ta fabyła i ci przepiękni dwaj aktorzy Sean Patrick Flanery:) i Norman Reedus:).Akcja toczy się od początku do końca.Fajnie że 25września będzie druga część.Jeżeli ktos go niewidział to bardzo,bardzo go polecam.

Karola_US5

Ja również uwielbiam ten film - jest po prostu świetny. Mogę go oglądać nawet kilka razy dziennie. Co masz na myśli pisząc, że "25września będzie druga część" ?

ewelina842

Cieszę się że i ty lubisz film "Święci z Bostonu".Miałam na myśl to że 25 września druga część wskoczy do kin.Jak chcesz to możemy pogadać o świętych na gg.Moje to 6310806

Karola_US5

A skąd masz takiego newsa? (że 2 część będzie w kinach skoro postanowiono że nie powstanie 2 część?) :)

ocenił(a) film na 10
Karola_US5

hej a skad wiesz ze bedzie 2 część bo ja czytałam ze nie będzie prosze odezwij sie do mnie (6974542 gg)

użytkownik usunięty
Karola_US5

Ten film jest genialny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! To najlepszy film jaki widziałem w moim życiu!!!.Nie ma i nie będzie niestety już takiego arcydzieła jakim jest film ,,Święci z bostonu,,.Ten film ma dusze,ma moc,powera.Ten film to mistzostwo świata.

ocenił(a) film na 10
Karola_US5

No właśnie Veritas - nie daj się dłużej prosić - zapodaj jakiegoś linka do info na temat drugiej części - wtedy uwierzę :P

ocenił(a) film na 10
axe_3

wlasnie tez czekam na druga czesc.... nie moge sie doczekac :D ale z tego co widzialam (a raczej nie widzialam) to nie zapowiada sie na 2 czesc :(

ocenił(a) film na 9
karaluch12

Swego czasu na FILMWEB-ie był odnośnik do 2. części, jednak z czasem został usunięty... Coś mi się wydaje, że informacja nt. kontynuacji jest zwykłą plotką (chociaż chciałbym być mile rozczarowany). Bez konkretnych dowodów nie uwierzę! :)

NYPD

Miała być druga część, jednak kilku aktorów wycofało się z i w ogóle nie zrealizowano tgo projektu.