tylko ze względu na Oscarową rolę Willema Dafoe. Reszta filmu to jak wyraził się użytkownik filmwebu epic_lipm cytuję: "Wielkie gówno, szkoda czasu na to. Religijne wstawki, żałosne."
Pozdrawiam.
Jakoś trudno mi jest uwierzyć w to, że dałeś 10/10 i film do ulubionych tylko dla jednego jedynego aktora.
Widzę, że bardzo rzetelnie oceniasz filmy. Jeśli naprawdę uważasz tak jak zacytowałeś i naprawdę tak podoba ci się rola Willema Dafoe to twój komentarz powinien wyglądać: Ten film to "Wielkie gówno, szkoda czasu na to. Religijne wstawki, żałosne." i tylko "ze względu na Oscarową rolę Willema Dafoe" dam 2/10.
Jeśli tak Ci się podoba rola Dafoe w tym filmie to wyraź to w komentarzach w podstronie Willema Dafoe.
Gdyby każdy użytkownik oceniał filmy w ten sposób (szczerze uważam, że większość tak niestety robi) to zamiast skali od 1 do 10 wystarczyłoby samo 1 i samo 10, albo "Świetny" i "Ch*jowy"
hahahaha, dobre podsumowanie...moje odczucia mieszczą się, gdzieś w tym przedziale :) wahałam się długo nad oceną, willem defoe rzeczywiście rewelacyjny, scena kiedy przy dźwiękach operetki rekonstruuje przebieg strzelaniny na długo pozostanie w pamięci... jednak poza tym, podczas całego nieomal filmu miałam nieodparte odczucie irytacji i całość mi się nie podobała, choć doceniam pewne akcenty, dlatego mimo popisowej kreacji defoe, całość jedynie 6/10, wyższe oceny pozostawiam jednak dla filmów, których oglądanie sprawia mi przyjemność.