PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

II część

ocenił(a) film na 10

Kiedy bedzie zapowiadana druga część? Błagam o odpowiedź...

ocenił(a) film na 10
baton_2

Z tego co a wiem to byla zapowiadana druga czesc chyba pt. "Boondock Saints 2 All Saints Day" ale chyba niemieli kasy na realizacje. Szkoda wielka. Dziwne ze wogole pierwsza czeesc jest tak malo znana. Przeciez to naprawde swietny film.

ocenił(a) film na 10
sirius_2

Jeśli nie będzie drugiej części, to fantastyczna wiadomość. Właśnie dlatego, że jedynka jest świetna. Nie ma co rozmieniać dobrych filmów na drobne.

użytkownik usunięty
baton_2

Ja też słyszałam,że nie będzie 2 części, na szczęście:)
Willem Dafoe po przeczytaniu scenariusza stwierdził,że to kiepski pomysł na Świętych 2.

ocenił(a) film na 9

ja z kolei nic nie slyszalam na temat odwołania, ale faktycznie Dafoe nie chcial zagrac w sequelu.. 'All Saints Day' zapowiadali w kazdym razie na 2004 wiec sa jeszcze szanse ze sie pojawi... moze lepiej zeby sie nie pojawil....?

użytkownik usunięty
baton_2

może poprostu niech Duffy zrobi inny, równie dobry film :)

ocenił(a) film na 10
baton_2

O, właśnie! Proste a genialne! =] Że też Duffy o tym nie pomyślał ;)

Ale serio, popieram w stu procentach. Duffy tak, bracia McManus bynajmniej nie...

użytkownik usunięty
baton_2

JA mam troche mieszane uczucia co do II czesci. Z jedenj strony fajnie było by zobaczyć znowu braci w akcji. Ale z drugiej fabuła nie byłaby juz chyba tak wciagajaca jak na początku.... teraz byłby to tylko film sensacyjny. Mogliby im troche pewnie pokomplikowac zycie ale ni było by tekiej ewolucji filmu i bohaterów. Miejmy nadzieję ze Duffy wymyśli coś równie pięknego....