Z tego co a wiem to byla zapowiadana druga czesc chyba pt. "Boondock Saints 2 All Saints Day" ale chyba niemieli kasy na realizacje. Szkoda wielka. Dziwne ze wogole pierwsza czeesc jest tak malo znana. Przeciez to naprawde swietny film.
Jeśli nie będzie drugiej części, to fantastyczna wiadomość. Właśnie dlatego, że jedynka jest świetna. Nie ma co rozmieniać dobrych filmów na drobne.
Ja też słyszałam,że nie będzie 2 części, na szczęście:)
Willem Dafoe po przeczytaniu scenariusza stwierdził,że to kiepski pomysł na Świętych 2.
ja z kolei nic nie slyszalam na temat odwołania, ale faktycznie Dafoe nie chcial zagrac w sequelu.. 'All Saints Day' zapowiadali w kazdym razie na 2004 wiec sa jeszcze szanse ze sie pojawi... moze lepiej zeby sie nie pojawil....?
O, właśnie! Proste a genialne! =] Że też Duffy o tym nie pomyślał ;)
Ale serio, popieram w stu procentach. Duffy tak, bracia McManus bynajmniej nie...
JA mam troche mieszane uczucia co do II czesci. Z jedenj strony fajnie było by zobaczyć znowu braci w akcji. Ale z drugiej fabuła nie byłaby juz chyba tak wciagajaca jak na początku.... teraz byłby to tylko film sensacyjny. Mogliby im troche pewnie pokomplikowac zycie ale ni było by tekiej ewolucji filmu i bohaterów. Miejmy nadzieję ze Duffy wymyśli coś równie pięknego....