PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169433
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

Kocham ten film!

ocenił(a) film na 10

Począwszy od niesamowitej muzyki, poprzez wartką, wciągającą akcję, a skończywszy na świetnej grze aktorskiej... można się rozpłynąć;) Jak dla mnie perełka! Film ma niesamowity klimat, nie jest sztuczny, a scena z sedesem po prostu mnie rozkłada za każdym razem... Z resztą każda kolejna akcja w tym filmie rozkłada na łopatki! Polecam!

ocenił(a) film na 8
annannann

zgadzam sie z toba, ten film jest poprostu wspanialy, a do tego wszystkiego Sean Patrick Flannery w jednej z glownych rol;] jak tu nie pokochac tego filmu? polecam :)

marzenaaa

Ja za pierwszym razem zasnęłam już na początku filmu. Ale brat mnie przekonał, że film jest naprawdę świetny i potem się rozkręca. No więc zasiadłam jeszcze raz (co często mi się nie zdarza, bo ufam swojej inticji:)). Obejrzałam po raz kolejny, no i co tu dużo mówić-byłam zachwycona! Ogólnie film jest genialny i jak na tematykę dosyć lekki w odbiorze. Jeden z moich ulubionych. Oglądałam go już chyba z 20 razy i ciągle mi mało:) Niektóre sceny są tak rozbrajające, że łzy ze śmiechu płyną:P Gorąco polecam! (Ale się rozpisałam:P)