Jeszcze trochę i ten film wypadnie z top 100, a pamiętam że kilka miesięcy temu był 61.
Niestety prawda- cóż, i tak ten ranking od dawna się nie liczy, a wiele klasyków zostało z niego wyrzuconych przez ataki sfrustrowanych dzieci.
Na pocieszenie dodam, że Święci znajdą się w towarzystwie wielu znanych i uznanych klasyków zminusowanych przez hołotę. W ciągu ostatniego roku z Top100 wyleciały chociażby dwie pierwsze części Obcego, Matrix, Szósty zmysł, Terminator 2 i kilka innych ciekawych filmów. A admini chowają głowę w piasek i udają, że nie ma problemu.
Terminator 2 - klasyka, jeden z moich ulubionych filmów w ciągu roku poleciał do tyłu o ponad 300 miejsc. Tragedia, co się teraz na filmwebie dzieje. Mam nadzieję, że nigdy takie filmy jak Ojciec Chrzestny, albo Shawshank nie wylecą z Top 100. To by dopiero była masakra.
Dokładnie- to co banda trolli zrobiła z Terminatorem 2 woła o pomstę do nieba. Natomiast co do Ojca Chrzestnego i Skazanych to raczej nie wylecą nawet z Top10- zbyt dużo głosów i zbyt dużo fanów. Z innej beczki- nie chcę wprawdzie rzucać podejrzeń i oskarżeń, ale to właśnie fanatykom Godfathera przeszkadzały filmy akcji i sience fiction w Top100
możliwe :D ale jak można zobaczyć: oceniłem Shawshank i Godfathera, tak jak Świętych i Terminatora na 10 :D a Matrixa na 9, generalnie lubię kino akcji i science fiction, co nie zmienia faktu, że Godfather to arcydzieło. :)
Ja też lubię Ojca chrzestnego, ale niektórzy jego fanatycy( nie mylić z fanami) czasami atakują tych co myślą inaczej, np. bardziej lubią kino sf. Spróbuj napisać na forum Ojca Chrzestnego, że bardziej lubisz Matrixa albo Władcę pierścieni, to zaraz zacznie się tak na ciebie.
Wolałbym nieee, ja wiem o czym mówisz :D Tak wogóle to trylogia LotR też rewelacyjna :D