PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

Poprost świetny

użytkownik usunięty

Jak dla mnie Film jest poprostu świetny.
Dobrze skręcona akcja , niezłe zdięcia, ciekawy motyw, fajna muzyka....
.Obsada też niczego sobie:o)))
acz kolwiek film pierwszy raz widziałem w wersji oryginalnej po angielsku i mnie strasznie wkręcił, to gdy pojawił się w kinie , z bijącym sercem poszedłem nań.
Niestety....polskie tłumaczenie zabiło film...
Polecam gorąco :o)))

użytkownik usunięty

Świetny film.
Jak dla mnie film jest czadowy. Tłumaczenie akurat mojej wersji nie zabiło. A propos muzyki do filmu, czy ktoś mógłby mi pomóc w szukaniu jednego kawałka: w filmie to jest taki track z chórkiem, który jest odtwarzany zanim Święci wsiadają do windy, że by załatwić ruskiego bossa. Jeżeli ktoś by wiedział jaki tytuł ma ten utwór, bardzo proszę o kontakt.

użytkownik usunięty

techno chant
He he he nie tylko Ty szukasz tego kawalka. Wyglada na to, ze calkiem spora grupka zapalencow ugania sie za nim po calym necie... bez zadnego skutku na razie :-(
Jesli wladasz nieco angielskim polecam stronke: http://communities.msn.com/TheBoondockSaintsfansite/general.msnw
na ktorej jest calkiem prezne forum muzyczne Swietych - ludziki nawiazali juz kontakt z amerykanskim dystrybutorem filmu i kilkoma osobami zaangazowanymi w jego produkcje wiec jest cien szansy, ze wreszcie sie wyjasni co to za kawalek :-)