Uwaga bijemy rekordy. Kto oglądał Świętych największą ilość razy??? Jest to absolutnie mój ulubiony film i miałam przyjemność w całości widzieć go 11 razy, fragmentami - nie liczyłam. Kto jest lepszy...?
hej hej ja może lepsza nie jestem,ale oglądałam go jakies 7 razy i czuje,ze jeszcze moge go obejrzec co najmniej drugie tyle:) pozdrawiam
Ja "tylko" 2 razy... ;)
Swego czasu dużo mówiło się o kontynuacji tego tytułu, a teraz cisza. Czyżby zaniechali sequela? Wiek ktoś, co się dzieje?
Ja oglądałem 6 razy, ale miałem tez niepowtażalną okazję zobaczyć ten film w kinie :D
Ja oglądam ten film...hm...średnio 5 razy (2 razy cały, 3 urywkami):):):). Koleżanki nazywają mnie paranoiczką i nienormalną, ale ja po prostu UWIELBIAM ten film!
Witam! Za pierwszym razem oglądałem go 3 razy pod rząd a potem już poszło....myślę, że w sumie widziałem cały film około 30-40 razy....pozdrawiam innych maniaków tego znakomitego filmu...dodam jeszcze, że z żadnym innym filmem tak nie miałem.
Tak poza tym muzyki z filmu słucham non stop od 2 lat ^^ ;)
Moje jakieś 6 - 7 razy niknie w cieniu :D Co nie znaczy, że mniej podoba mi się film niż tobie AxE :D Jest genialny i nic tu więcej nie trzeba dodawać ;)
Pochwaliliście się. Nadeszła więc pora, aby zakończyć ten topic... bo niedługo znajdzie się ktoś, kto stwierdzi, że "oglądał" ten film z milion razy. ;)