PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

REKORDY

ocenił(a) film na 10

Uwaga bijemy rekordy. Kto oglądał Świętych największą ilość razy??? Jest to absolutnie mój ulubiony film i miałam przyjemność w całości widzieć go 11 razy, fragmentami - nie liczyłam. Kto jest lepszy...?

ocenił(a) film na 10
Ajcia

hej hej ja może lepsza nie jestem,ale oglądałam go jakies 7 razy i czuje,ze jeszcze moge go obejrzec co najmniej drugie tyle:) pozdrawiam

ina_qdlata

Na razie obejrzałam 5 razy ale to dopiero początek :)

ocenił(a) film na 9
ewelina842

Ja "tylko" 2 razy... ;)
Swego czasu dużo mówiło się o kontynuacji tego tytułu, a teraz cisza. Czyżby zaniechali sequela? Wiek ktoś, co się dzieje?

ocenił(a) film na 9
Ajcia

Ja oglądałem 6 razy, ale miałem tez niepowtażalną okazję zobaczyć ten film w kinie :D

Ajcia

8 razy :) obejrzałam jeszcze 3 razy podczas świąt wielkanocnych.

ocenił(a) film na 10
Ajcia

Ja oglądam ten film...hm...średnio 5 razy (2 razy cały, 3 urywkami):):):). Koleżanki nazywają mnie paranoiczką i nienormalną, ale ja po prostu UWIELBIAM ten film!

ocenił(a) film na 10
Ajcia

Witam! Za pierwszym razem oglądałem go 3 razy pod rząd a potem już poszło....myślę, że w sumie widziałem cały film około 30-40 razy....pozdrawiam innych maniaków tego znakomitego filmu...dodam jeszcze, że z żadnym innym filmem tak nie miałem.
Tak poza tym muzyki z filmu słucham non stop od 2 lat ^^ ;)

ocenił(a) film na 10
axe_3

Moje jakieś 6 - 7 razy niknie w cieniu :D Co nie znaczy, że mniej podoba mi się film niż tobie AxE :D Jest genialny i nic tu więcej nie trzeba dodawać ;)

ocenił(a) film na 10
redone15

ok 25 razy ;] znam wszytskie teksty na pamiec :P

ocenił(a) film na 9
karaluch12

Pochwaliliście się. Nadeszła więc pora, aby zakończyć ten topic... bo niedługo znajdzie się ktoś, kto stwierdzi, że "oglądał" ten film z milion razy. ;)

axe_3

Masz muzykę filmową ze Świętych z Bostonu"??!! Możesz mi przesłać na maila?? PROSZĘ!! ==)) (bilard-grenz@o2.pl)