PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169433
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

Srogi zawód

ocenił(a) film na 5

Przeczytałem te wszystkie ochy i achy na temat tego filmu i nie bardzo wiem skąd się on biorą. Historia niezbyt ciekawa, realizacja też taka sobie. Dałem 5/10. Może gdybym nie nastawił się na superkino, dałbym 6. Pzdr

ocenił(a) film na 6
kamil_mtr

równiez sie zawiodlem bardzo dobre oceny wysoka pozycja w rankingu
a w czeasie ogladania kilka razy mialem ochote go wylaczyc bo byl glupkowaty i zenujacy mniej wiecej w 3/5 filmu troche sie polepszylo
jedyne co jest bardzo dobre w tym filmie to muzyka
ocena 4-5/10

ocenił(a) film na 3
Steve_o

Ja po 30 minutach nie wytrzymałem i wyłączyłem, polepsza się na tyle żeby się przemóc i obejrzeć jeszcze raz?

ocenił(a) film na 4
michale

również nie rozumiem zachwytów nad tym filmem... obejrzałem go ze względu właśnie na nie... gra aktorska dwóch głównych aktorów jest co najwyżej drewniana.. w ogóle te postacie gangsterów przypominają bardziej kmiotów z pod budki z piwem a nie prawdziwych mafiosów.. tak samo ten żałosny policjant.. wiem że w założeniu to miało śmieszyć ale dla mnie jest po prostu żenujące.. tylko Willem Defoe się broni aktorsko.. większość gagów po prostu nie śmieszna ogólnie słaby film a gdyby nie w sumie niezła rola Defoe to bym powiedział że tragiczny... temu filmowi brakuje tego "czegoś"

ocenił(a) film na 10
kzielinski9

Film jest bardzo dobry, polecam wszystkim!!!

10/10

użytkownik usunięty
kamil_mtr

Polecam swoją metodę. Wybierając film nie czytam recenzji i postów, sprawdzam tylko ocenę na IMDB (tutaj niestety nawet gnioty dostają oceny 6/10). W ten sposób nie nastawiam się na rewelację i cieszę się z tego co jest :) . Tego filmu nie należy traktować serio, jak myślicie dlaczego bracia pracowali w rzeźni ;) .

ocenił(a) film na 2
kamil_mtr

wg. mnie duże rozczarowanie

ocenił(a) film na 8
kamil_mtr

dobry film zrealizowany w pewien sposób i posiadający klimat.
oczywiście nie jest to jakies poważne kino po którym mozna sie nie wiadomo czego spodziewać.
Ja sie bardzo przy nim dobrze bawiłem.