Super - nie jest zwykłym sensacyjnym filmem który zapomina się po2 dniach (takim jak np. "Facce Off") ten film się pamięta bo jak można nie zapammiętać 1 akcji... Oo klasyczna muza - oryginalny styl i policjant który depcze im po piętach.
Nie moge sie doczekać części 2 jak spieprzą to ja nie wiem - pożdzieram na mieście wszystkie plakaty o tym filmie.
Ludzi wygonie z kina... Oo :P
calkowicie sie zgadzam -film jest jakby to okreslic........?......niesamo wity! Co jest najdziwniejsze ja nie cierpie filmow o tematyce sensacyjnej -zdecydowanie wole horrory i filmy s-fi dlatego tez mimo ze Boondock Saints mialam na dysku juz od jakiegos czasu to nie kusilo mnie aby go obejzec. Wkoncu gdy juz go obejzalam musialam zamocowac sobie nitki na szczece zeby mi do konca nie opadla. I co sie okazuje -w moim odczuciu na dzien dzisiejszy jest to najlepszy film jaki w zyciu widzialm. Doskonale zdjecia,genialna naturalna gra aktorow ,doskonale napisany scenariusz i oczywiscie niesamowita muzyka ktora jest doskonalym tlem dla tego obrazu.Film posiada rowniez gleboko widoczne przeslanie dla wszystkich ludzi -dla tych dobrych i tych troche mniej uczciwych...