PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169433
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

dawno tak beznadziejnego filmu nie widziałem. Oglądałem go z 5 osobami które znają się trochę na dobrych filmach i nikomu się nie podobało. Żenada jakich mało

krótki .........................
.................................................................
.....................................................................
....................................

ocenił(a) film na 10
al_joker89

ja troche sie znam na broni atomowej ^^

krotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii

al_joker89

Nie no fakt, skoro się kolegom-"znawcom" nie podobał to faktycznie gniot musi być...Pewnie za największe dzieło kinematografii uważają American Pie co??Nie musi się każdemu podobać, ale oczerniać nie pozwolę bo film mocny jest,świetne aktorstwo (zwłaszcza rola Dafoe),super zdjęcia, muzyka idealnie pasuje. A tę "żenadę" to możesz sobie wsadzić...Wróć do oglądania Mody na sukces albo Zbuntowanego anioła bo do prawdziwego filmu to się nie nadajesz...

NyGa_3

Między oczernianiem, a subiektywną oceną filmu jest spora rozbieżność i sugerowałbym zaznajomić się z tymi pojęciami, zamiast atakowanie kogoś, kto ma odmienne zdanie.

Zadziwiające wnioski wyciągają ludzie, którzy w momencie gdy trafiają na osoby o odmiennych upodobaniach filmowych, od razu sugerują że osoba ta nie ma pojęcia o "dobrym kinie" i jest na poziomie "American Pie". Skąd to wytrzasnąłeś. Wróżka, czy co?

Mnie film również zawiódł, ale argumenty podałem w innym poście, więc chętny może poczytać.