PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169433
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

proszę o pomoc!!!

ocenił(a) film na 10

poszukuje jednego kawałka muzyki na końcu jak ten boss wchodzi do pokoju i strzela do Rocco?

ocenił(a) film na 9
micea

Jestem w posiadaniu paru utworów przewijających się przez film, może i to gdzieśtam mam, muszę tylko obejrzeć film jeszcze raz i przypomnieć sobie któren to ;]

micea

no ja mam caly soundtrac z tego filmu :) i slucham tych piosenek non stop ;]

ocenił(a) film na 9
ewcia_88

A czy masz może ten utwór który leci jak Rocco rozwala tych gości w barze? Bo za cholere nie moge znaleźć tytułu/wykonawcy tegoż ;]

ocenił(a) film na 9
Pigus

Przy wpisaniu "boondock saints soundtrack" ci to nie wyskakuje? Piosenka nazywa się "Holy Fool", wykonana przez zespół "Boondock Saints", w której grał pan reżyser "Świętych..." :]

A utwór, o który pytał założyciel topiku, nie jest znany z tytułu. Nie został też wymieniony w napisach końcowych. Można go posłuchać w mixie "Armageddon Mix". Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Mikano

Tak jest, dokładnie o tego "Holy Foola" mi chodziło ;] Dzięki wielkie. Sprawdziłem również ten fragment o który założyciel(ka) tematu pytał(a) i jest tak jak możecie przeczytać w poście powyżej ;] A tak swoją drogą to po oddzieleniu utworu "Holy Fool" i wysłuchaniu go w całości (w filmie jest kilka sekund tylko) można stwierdzić, że w sumie... słaby jest. Ale do filmu komponuje się idealnie. Jak zresztą cały soundtrack ;]

ocenił(a) film na 9
ewcia_88

a czy mogłabyś sie ze mną skontaktować? tzn w sprawie tych utworów.

micea

tymczasem ja szukam kawalka ktory leci kiedy maja wejsc do klubu z kabinami ze striptizem i rocco zaklada swoja niesamowita kominiarke =]