PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10213}

Święci z Bostonu

The Boondock Saints
1999
7,8 169 tys. ocen
7,8 10 1 169426
7,1 29 krytyków
Święci z Bostonu
powrót do forum filmu Święci z Bostonu

normalnie nie wiem za co niby tyle punktow ten film dostaje... fabula wrecz beznadziejna - dwoch kolesi niby ze odkrywaja ze Bóg dal im powolanie do "oczyszczania" swiata ze wszelkich szumowin... do tych dwojga (bawiacych sie w Boga) dolacza psychol, ktory co drugie slowo (nie mowiac juz o tym ze ciagle wrzeszczy) klnie - kur*a etc... po prostu porazka!! Oby mniej takich filmowi wypuszczalo Hollywood bo az zal **** sciska... co za chala!!

ocenił(a) film na 10
artoor

Zauważ że oceniasz kolesi a nie film:] Bo to że są świrnięci i sobie coś ubzdurali to wiadomo! Ale sam film jest genialny, co potwierdzają liczne komentarze które juz mieliśmy przyjemnośc czytać na tym forum:) Coś w tym jest skoro ludzie oglądają go 11 razy (ja) czy więcej...

Ajcia

W zadnym wypadku nie mialem na celu zeby wygladala moja (dosc ostra) opinia na to, ze oceniam glosujacych (przepraszam jesli tak to wygladalo!!) Nie mam zamiaru nikomu ujmowac, kazdy moze wyrazic swoje zdanie na temat kazdego filmu jakiego recenzje mozna przeczytac na filmweb.pl Niemniej jednak moja opinia jest taka, ze film naprawde jest slaby (IMHO) co nie znaczy ze kazdy musi miec taki sam odbior.

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
artoor

:) No racja, gdyby wszyscy mieli taki same zdanie to byłoby nudno! A może w takim razie polecisz jakieś twoim zdaniem dobre filmy?
Pozdro!